1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jeffjohnson
    Interstellar

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nehéz véleményt alkotni erről a filmről. Rossznak nem nevezném vannak benne kifejezetten jó részek, jó ötletek és sajnos olyanok, amik a végére keserű szájízt adtak. Az utolsó 30 perc és Anne Hathaway nem kellett volna mert neki ez a sci-fi (szerintem!) nem való. A filmben a rengeteg monológ sem tetszett, amivel próbáltak hatást gyakorolni a nézőkre, lecserélhették volna ezen jelenetek egy részét, kicsit kidolgozottabb sci-fi-re (dokkolási jelenet kicsit amatőr volt nekem). Az egyetlen néger szereplő természetesen meghal és mindenáron happy endnek kellett a végének lennie. A film hossza nem zavart mert végig lekötött, egyedül a végén az a "könyvespolcos" rész zavart. Ha csak belezuhan a fekete lyukba és valahogyan onnan kijuttatja az infót, akkor ennyi elég is lett volna de ez nekem kicsit sok volt, még akkor is ha ez magyarázta meg a story elején történteket (nekem kicsit erőltetetten).

Összességében a hibái ellenére nálam 8/10, moziban érdemes megnézni mert egy igazi sci-fi film.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2014.11.09. 09:02:41