[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
szebag79 #86224 Most jöttem moziból, Interstellart néztem.
Nem vagyok Nolan fan, de figyelemmel kísérem a munkásságát és meg kell mondanom tetszik amit csinál, már nem először.
Egy biztos! McConaughey tud színészkedni, Nolan baromi jót rendezni és Zimmerbá meg nem felejtett el zenét komponálni, amely nagyban hozzájárul ahoz, hogy az ember álla koppanjon és egyes jeleneteknél a libabőr efektus megjelenjen:D
Nem hibátlan szerintem a film, de csak apróságokba tudnák belekötni, ezért nem teszem. Aki szereti az elméleti és kvantumfizikát, időutazást vagy csak egy jó kis agyalós sci-fit akar látni, az nézze meg, de nem camosban, a mozit nagyon igényli. Tele volt a terem, a mozi végén alig akart kiürülni, az emberek tekintetében láttam az "aztak*rva" kifejezést, voltak akik ott helybe elkezdték elemezni a dolgokat:D Én ilyet mostanában nem láttam, furi volt. Igazi iparos munka, az apróbb hibák miatt 10/9, de ez csak azért, mert tökéletes nem létezik szerintem. Volt pár jelenet, ami odabas*ott és Zimmer brutál orgonamuzsikája ezt csak fokozta. A pörgős rész állatjó volt! További jó munkát az alkotóknak, és jó bevételeket, amire a nézőszám alapján megvan az esélye.