[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Én nem is értem, hogy értelmes emberek mit rugóznak ezen. A drognak semmi extra hatása nem volt, senkit sem tesz istenné és nem is változtatja meg a DNS-ed, vagy alakít át. A sztori szerint minden emberben megvan a lehetőség (lehet Lucyban klönösen megvolt tudatalatt, vagy fogékony volt rá eleve) és mindig is megvolt, csak valami visszafog minket, elnyomja ezen képességeinket (pl. telepátia, telekinézis, előrelátás stb., néhény embernél valamennyi máris működik, átszivárog). Ezt a "valamit", ezt a gátat szabadítja fel (azaz csak apró lyukat üt rajta, ami aztán folyamatosan tágul, esetleg csak gyengíti a gátat és átszivárog) ez a szintetikus szer (amiről nem derült ki honnan hozták, hogyan fedezték fel, kik és hogyan állították elő, lehet akár földönkívüli technológiával kapcsolatos, vagy nem földi anyag benne stb.). A többi jön magától. Ahogy megnyílik egy rés, az önfelfedezés, az utazás megindul, pont mikor egy mutáns pl. az xmenben folyamatosan erősödik és újabb képességei bukkannak fel idővel, pláne ha minél többet használja őket és próbálja kontrollálni.
Ennyi. Ha ezt egy XMen-ben kibírjátok, egy Marvel sztoriban kibírjátok, ha egy Watchman-ben kibírjátok, ha bármelyik huszadrangú B scifiben kibírjátok, itt sem lepődik meg rajta senki. Én nem lepődtem meg. A filmben pont ez a jó, hogy olyan Luc Besson-os, nem teljesen épeszű film, nem amcsinormál, viszont szórakoztató. Pont mint az Ötödik elem, ami szintén teli van ilyen franciás lazulásokkal, mint mikor az űrhajó aljáról tisztogatják a lényeket stb., de mondhatnám a Taxi-kat is. Nem veszi túl komolyan magát és ez a lényeg.
Akit meg az állandó százalékozás zavar (ami nyilván bullshit), az azért volt, hogy átlag szájtáti józsika is értse, hogy mosmá húúúú, má 75,2%-át használja az agyának, keméééény. Szal. ez így érthető a köznép számára is, hogy mindez azért van, mert egyre nagyobb százalékát használja az agyának (és pedig nem pont, sőt, de ez nem lényeges). Mikor az űrgolyhókban skótkockás pléd sebességre kapcsoltak, ott sem hördültünk ugye föl! :DDD