[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Na itt álljunk meg egy percre Mr.Nemisvoltezolyanrossz!
A CHP4 létezik, a Fold bolygó amin játszódik a film létezik, Párizs is létezik, emberek vannak benne és nem Asgardiak, abban a filmben minden a VALÓSÁGOT mutatja, csak éppen pár elmeroggyant barom mindenféle tudományos és egyéb alapokat leszarva olyan torténettel állnak elo, ami N E V E T T S É G E S. Rakják be egy fiktív univerzumba és a szereplok legyenek Tundék (lásd Gyuruk ura ugye) és egy szavam nem lesz.
Már a film alaptétele is vicc, miszerint csak az agykapacitásunk 6%-át használjuk. Ezt is alapveto tudományos tényként tárják elénk.
De ááááám legyen, szemet hunyok felette és élvezem a filmet... ja nem bocs, azt a filmet amit élvezni lehet mert ésszel nyul ehhez a buta témához Limitless-nek hívják, mert abban a fohos egy szintetikus drog miatt 100%-on mukodo agyával nem válik ISTENNÉ. :DDDD
De persze, a birkák bégetnek és én vagyok a hulye aki nem érti, hogy egy agyatlan film csak fikció és inkább élvezhetném ahelyett, hogy pampogok. Pampogni is fogok minden ostobaságon továbbra is, mert tobbnyire ezek miatt butultok el Ti is és én is.