[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
2010: A kapcsolat éve 8/10
Hát nekem ez a film adott magyarázatot és értelmet az első résznek. Igaz ez is vontatott, de messze nem annyira mint az előző rész. Bár lehet hogy a fáradság és a sok nyugis zene és dialógus miatt hatott rám altatóként a film, de alig bírtam fennmaradni. Oké elaludni se bírtam mert érdekelt mi lesz a vége.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt viszont megint nem értem /lehet egy pár perces bealvásos komázós jelenet miatt kimaradt az info/ hogy miért volt olyan nagy dolog vagy jó dolog, hogy született még egy nap? Miért kellett ennek mindenképpen megtörténnie? És mi ebben a csodálatos? Oké a monolithok szépen fekete lyukat csináltak a bolygónak, aminek hatására összement és megnőtt a tömege. De még se ekete lyuk lett belőle hanem egy fehér törpe. Vagy valami ilyesmi. Tudom a napok, fehér törpék és fekete lyukak keletkezése nem éppen így történik, de nekem az jött le, hogy ezeket kombinálták azért, hogy ezt a napot létrehozzák a filmben. Egyébként az isteneknek miért jó, ha nem mennek az európára?!