1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Banszien
    Teljesen egyetértek. Rettentően tetszett a film, el se akartam hinni, hogy végre van egy újkori horrorfilm, ami jó! De a vége nekem is elrontotta kicsit az élményt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Annyira vártam valami fordulatot a végén, már kész összeesküvéseket gyártottam, hogy az egyik tesó nem is igazi, hanem azt is a tükör csinálja, vagy hogy az egész felnőttkori sztorit csak beképzelték és még mindig gyerekek, vagy a végén jön az egyik óra riasztása és bumm, kiderül hogy ez még csak az egész kísérlet első riasztása, vagy bármi ilyesmi. Még akkor is reménykedtem kicsit, amikor már az autóban vitték el a srácot a rendőrök, aztán bumm, credits.

Mindenesetre nem bántam meg, hogy megnéztem, a film kb 2/3-a miatt olyan 7/10 körül van. Remélem lesznek hasonló minőségű horrorfilmek, mert a klisés tömeghorrorok se nem félelmetesek, se nem szórakoztatóak.