[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Halál 50 órája 9/10
Nekem nagyon tetszett ez a film, nem értem az imdb-s 6.8-as értékelést. Tény hogy voltak benne vadulások, de azért végig fasza és nézhető volt. Telly Savalas karaktere valami hatalmas, már megint :) Az az érzelem mentesség, amit nyom, hát utánozhatatlan :D Azért a végén nála is borul a bili. Meg a vicces, hogy haverommal végig Hesller ezredesnek szurkoltunk, hogy gyluljon le mindenkit és hiába az utolsó 10 percig nyeregben volt, a végét mégis sikerült tök jól lezárni. Nem vártuk, hogy 10 perc alatt ennyit fog fordulni a kocka. Nagyon jó volt!
Bombák földjén. 8/10
Szintén jó kis háborús film, sok volt benne szerintem a felesleges bullshit, de nézhető volt. Illetve a háborús szindrómát amit kapott a srác a film alatt tökre át tudtam érezni a film végére, mikor is visszavágyik a csatatérre és nem találja a helyét a hétköznapi életben. Eléggé lehúzó film így péntek esti iszogatás előtt, de csak ajánlani tudom!