[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Na akkor elkezdődött a lista, az A véleményem szerint egy 9/10
Beszarás hogy 30 évvel és előtte mit jelentett a filmkészítés és mit jelent ma. Pofámról szakadna le a bőr, ha ma filmkészítő lennék az biztos....
Kicsit eltekintettem attól, hogy most néztem meg a filmet és figyelembe vettem hogy 30 éves. Sztori elég jó, nem nagy durr, de tekintve hogy 30 éves valszeg az elsők között volt. Semmi csavar, semmi thriller, de akciónál azért jóval több érzelmet tartalmaz a film. Nem tudnám kategorizálni. a Színészi alakítások fantasztikusak. Kb minden karakterrel tudtam valamilyen szinten azonosulni. Nem nagyon volt még ilyen. És amilyen látványvilágot hoztak össze. Hát pff. Komolyan mondom többet ront egy filmen egy blue box, mintha kibasznának néhány díszletet. Hihetetlen volt már anno a star wars is, de hogy ezt a filmet is ilyen ügyesen csinálták meg, hát le a kalappal. Csak ajánlani tudom. Ha a többi film is ilyen szinten lesz, hát, lehet hogy leszokok a mai fosokról...