Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Lilja 4-ever" - ebben van. 2002-es.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A címe nem ugrik be, de azt tudom, hogy egy ukrán lány eladásáról szóló filmben volt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
S emlékeim szerint, ebben is van a kedvelt elõadódtól zene, a filmmel együtt nagyon üt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
By the way.
A nimfomániás
Sokat gondolkodtam rajta hogy megnézzem-e ezt a filmet, mert én ugyanis még csak 19 éves fiú vagyok. Azaz enyhén szólva is éretlen vagyok. De végül csak elmentem a moziba. Aki úgy döntene hogy szintén megnézi eme filmet, annak elmondom hogy ez egy dráma, mûvészien elõadva. És a rendezõ szintén egy dán (ki hitte volna 😄). Én eddig csak 2 mûvészfilmet láttam életemben, mindkettõ Nicolas Winding Refn munkássága (aki szintén dán): a Drive és az Only God Forgives. A Driva baromira tetszett, megvolt benne minden amit én szeretek. Az Only God Forgives már kevésbé volt jó számomra, de nem is ez a lényeg. A lényeg az, hogy én eddig láttam két dán által rendezett filmet és habár nem mind tetszett annyira, MIND egy élmény volt számomra. Szóval végül ezért mentem el erre a filmre is, mert tudtam hogy ha a film nem is fog annyira tetszeni, de az biztos hogy egy élmény lesz. És élmény is volt. De még mennyire. A címbõl is ki lehet találni, ez egy nimfomániás nõrõl szól, aki elég részletesen elmeséli a történetét...kezdve azzal hogy már 2-3 évesen fedezte fel a punciját. A film tele van szex jelenettel (ki hitte volna). A kamera mutat mindent, de úgy MINDENT (cici, puni, faszi). Tehát aki még nincs felkészülve ilyenre, az kerülje a filmet. A fõszereplõ nõ Charlotte Gainsbourg, de ebben a részben csak az elején szerepelt és onnantól csak narrált/mesélt. A fiatalabb énjét Stacy Martin....FANTASZTIKUS EZ A NÕ!!! Nem csak hogy baromi jól néz ki, de amilyen jeleneteket is levág a filmben, én csak néztem. Nagyon ügyes leányka õ. A filmográfiáját elnézve ez volt neki a második filmje és ezen kívül csak plusz másik három filmben szerepelt csak. Ezek után tuti szemmel tartom õt. Nagyon ígéretes színésznõnek látszik. A jelenetekrõl annyit hogy igényesen megvannak csinálva, habár volt egy fura vágás az elején, nem tudom hogy az baki volt, vagy direkt csinálták ilyenre, de az nagyon furán hatott. Maguk a drámai részek is rendben voltak. Voltak egyes részek ahol át is tudtam érezni egy kicsit a helyzetet.
Szóval aki meg akarja nézni Lars von Trier új filmjét, az egy élményt fog kapni. Nekem tetszett. 8/10 (Ha nõ lennék és nimfomániás, akkor talán jobban tudnám értékelni a filmet, de fiú vagyok, tehát marad a 8 pont)
énis moziban néztem meg a futótûzt, sztem egynek elment, de kb. ugyanolyan volt mint az elsõ rész.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ha nem lett volna ilyen a befejezés, azt mondanám elment. Egyszer, ha nincs jobb, szódával. De így...
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Na jó, ez mi a fene volt? Teljesen random dolgokból áll össze a film, tulajdonképpen semmirõl nem szól.Történnek a dolgok, ugrálunk ide-oda, egyik karaktertõl a másikig, éppen milyen erõltetett poént talált ki Sandler és csapata.
Van az a kifejezés, hogy over the top. Ez itt a karakterekre jellemzõ és néha, egyes filmekben jól sül el. Na itt errõl nincsen szó.
Egyszerûen értékelhetetlen ez a film.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
---------------------------
Ezt a teljesen felesleges, unalmas, rosszul rendezett filmet miert kellett??? A klise-meterem gyakorlatilag 5 percenkent akadt ki, a film feletol konkretan kenyelmetlenul ereztem magam minden jelenet felvezeteseben. Gyakorlatilag a film osszes jelenete 100%-osan elore kitalalhato, de meg ezt is meglehetne bocsajtani ha a szineszoriasok altal eletrekeltett karaktereknek tenyleg vicces jelenetekben kellene okorkodniuk es valamifele laza jutalomjatekot nyujtani. De sajnos ez sem mukodik, a filmben kb. 2x nevettem fel egy-egy igazan rovid pillanatra, a tobbi "humoros jeleneten" csak eroltetett mosolygasra telt. Hatalmas kihagyott ziccer a film, nem igazan ajanlom senkinek, kar erte.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Vegyes érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban, mivel nagy ötlet és potenciál rejlett a történetben, viszont kevésbé jól sikerült megcsinálni.
Lassú, vontatott, nehezen bontakozik ki a cselekmény, de ez önmagában még nem lenne baj, viszont a filmvégi nagy durranás elmarad, csak egy halk pukkanás lesz belõle, és tényleg sajnáltam mert egy nagyon remek és nagyon izgalmas filmet is ki lehetett volna hozni a történetbõl.
Ha tehetségesebb rendezõ kezébe adják ezt a sztorit, mérföldekkel jobb film kerekedett volna ebbõl, ebben biztos vagyok. Andrew Weiner eddig csak középszerû krimiket rendezett, nem állt készen egy nívósabb horror-dokumentum film készítésére.
Talán olyan rendezõt kellett volna választani akinek már van tapasztalata az ilyen típusú filmek terén, akkor biztos pozitívabb lett volna a végeredmény. Így sem volt azért annyira rossz ez a film, de sajnálom az elbaltázott lehetõséget. A helyszín tökéletesen lett megválasztva, Kanada északi részének zord hófödte hegyei tele farkasokkal és persze magával Frankenstein szörnyével kellõ atmoszférát biztosítanak a történetnek és kellõ alapot adnak a beleéléshez, csak maga a cselekmény lett finoman szólva elég gyengécske. Kár az elbaltázott lehetõségért.
6/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
...
Seeking a Friend for the End of the World
Egy hatalmas agyament film, egész jó poénokkal és gagyi effektekkel amik hiába gagyik, pont ez adja a báját az egésznek.
Ajánlós. 8/10
The World's End
Ez szintén egy agyament film, csak angol stílusban. Nekem ez is nagyon tetszett vannak benne jó (angol) poénok.
Ez is ajánlós. 8/10
Már láttam anno mikor kijött, és nagyon tetszett, ezért most újranéztem. Vannak benne klisék, de ebben a témában ezek szinte kikerülhetetlenek. Nagyon hitelesen mutatja be Greene életét és a 60-70-es éveket, és tele van számomra nagyon emlékezetes jelenetekkel. Ray Stevenson pedig telitalálat volt a szerepre, jó lenne még ilyen szerepekben látni, mert kurva jól áll neki, nem ilyen Thor féle filmekben kéne jelentéktelen mellékszereplõt játszania.. Az elmúlt 5 év egyik legjobb gengszterfilmje a The Iceman mellett. 9/10
Yo, Bitch!
Kár hogy az amúgy jó látványt ( a bolygó, tájak és a színek is 😊 ), a gyenge CGI megtöri, fõleg a motoros részek borzalmasak, de a többi rendben van. Érzõdik rajta hogy nem öltek bele sok pénzt, és a stroy sincs a helyzet magaslatán hisz az nem igen van. A bolygó, a lények, a fejvadászok és Riddick. Indul a buli, vagyis indult volna, de elég lassú unalmas és esetlen a felvezetés. Akciók pl a lényekkel súlytalanok, 1-2 jó jelenet után megtöri egy suta és oda az egész. Amikor megérdkezik mindenki és kezdõik a vadászat Riddick belelendül és élvezhetõ lesz a film.
Nem rossz, hanem közepes s egyszer elég volt látni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
10/10!
Eszméletlen jó film volt, nagyon tetszett!!! <#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
Leonardo Dicaprio hatalmasat alakít benne, muszáj megkapnia az Oscart ezért!! Legszívesebben ma is megnézném a filmet még1szer! <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az alacsony költségvetés érzõdik, de mégis szórakoztató. Mivel az elõzõ, Nekromongeres részbõl nekem messze a fejvadászos, börtönbolygós részek jöttek be leginkább, így örültem hogy itt is inkább erre a vonalra mentek rá.
Az elsõ, sokak által istenített, hihetetlen gagyin színszûrõzött résznél pedig mérföldekkel jobb minden téren, nem is értem hogy lehet egyáltalán összevetni vele. Itt egyedül a CGI gyenge helyenként (az ûrben játszódó, vagy a motoros jeleneteknél fájdalmasan), de pl a idegen faj animációja már egészen pofás lett.
10/6
Kurva jó film /10
Nagyon jól hozták a színészek a szerepüket!
Bradley Cooper és Jennifer Lawrence kurva jól játszott,volt benne jó pár poén is,amikor tiszta idegroncsok voltak.Christian Bale hozta a kötelezõt.
Amy Adams pár jelenetben nagyon sexi volt,pedig elégé átlagos csaj.
Nem tudom mennyi igaz ami meg is történt a valóságban,de végig lekötött.Hollywood tud néha azért.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De mondtam, hogy a helyén kell kezelni, mert low-budget.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nagy királyság meg a f*omat... elvett másfél órát az életembõl.
0/10
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Ez igen, végre egy fasza alkotás. 80 ember hirtelen egy elhagyatott helyen találja magát, majd megszólal egy hang: ha leköröznek, meghalsz, ha letérsz az útról, meghalsz, ha a fûre lépsz, meghalsz. Csak egy nyer. És ezzel megkezdõdik a verseny és az öldöklés. Nagy királyság volt, persze a helyén kell kezelni, mert low-budget, de nem vészesen. Az elejére a két flashback nem kellett volna. A vége viszont OMFG!!!
Hatalmas ötlet ez a film (nyilván Battle Royale/Hunger Games ihletésû, de a race jelleg miatt mégis kicsit más), elég jól kivitelezve, akinek már csömöre van az unásig ismételt horrorokból és klisékbõl, lesse meg ezt.
7.5/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A kevesebb néha több. Egyszer mindenképpen nézhetõ.
6,5/10
Gravity
3D -ben néztem még premierkor a moziban, csak eddig nem írtam róla. Engem nagyon magával ragadott a látvány. A többi részével sem volt túl nagy problémám, talán mert az elvárásaim sem voltak túl nagyok. Végig lekötött a film, egy percet sem unatkoztam. Végre a 3D -t is tudtam értékelni.
8/10
Bazinga!
Gondolom, akkor az elsõ részt se láttad ("Pitch Black") - abban konkrétan megmutatja, hogy lövi be mindig a séróját.
úristen mi volt ez a sárga CGI fos?? de ha még a CGI jó lett volna legalább, de olyan nevetségesen szar minõségû volt, hogy nem bírtam ki nevetés nélkül... egy kibaszott szabadtéri kép nem volt, mind szar stúdió felvétel. nem nagyon követtem a film elõéletét, de gondolom nem sok pénzt kaphattak rá, azért a pocsék minõség.
a történet szintén siralmas... kölyök kutya, kölyök zsoldos, mindegy szót sem érdemel.
Ja egyébként Riddick-nek valami hormon problémája van, mert hogy sose nõ ki a haja ? ( de biztos nem figyeltem és van rá valami magyarázat, pl minden nap borotválja egy csontból készített pengével )
5/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''