Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dartonite
The World's End:
(Simon Pegg es bandajanak amokfutasa egy almosnak tuno angol kisvarosban).
Lassan es unalmasan indul,de a film felenel atvalt valami agyament...nos inkabb nem lovom le a poent annak aki nem latta,mert szamomra meglepetes volt.Jol szorakoztam nagyon,esti programnak teljesen megfelelo.
7/10
Blasta
Captain Phillips – 7/10
-----------------------------------

Tetszett nagyon az elso fele, amig nem szalltak at a hajora a szomik, amig ment az uldozes. Onnantol kicsit lankadt a figyelmem, de meg igy is elegge izgalmasnak ereztem.
A vegefele viszont mar untam a lifeboat-ban benazast. Elhiszem, hogy igy zajlott le a sztori, de a vegjatekot kb. fel orasra sikerult nyujtaniuk, ami nekem sok volt ehhez a szituaciohoz.
Plane ugy, hogy ketseg sem merult fel az ugyben, hogy mi lesz a vege.
Tom Hanks is egeszen az utolso 5 percig teljesen kozepszeruen hozta a kozepszeru emberke szerepet. Rosszat nem tudok ra mondani, de kulonosebben jot sem…. addig a bizonyos utolso 5 percig. Mert ott akkor bizony vegre massziv, letaglozo szineszi jatekot lahattunk Tole. Kar, hogy nem sikerult ilyenbol tobbet irni a filmbe. Tudom persze, az irok keze kotve volt az esemenyek miatt.
A szomi kaloz sem jatszott rosszul, de az az oscar jeloles is vicces picit.
Legjobb film oscar jelolese pedig csak azert lehetseges, hogy feltoltsek a listat, ez nem egy Best Picture kategorias film.
Ajanlott, izgalmas is, de semmi extra.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

47 Ronin

Rendkívül gyenge blockbuster, ha meg japcsi szamurájos filmként akarnék rá tekinteni borzalmas

2/10
Tyler1
Maga a pokol

Kicsit A bosszú börtönében és a Vitathatatlan keverékére hajazó börtönfilm, JCVD filmjei közül az egyik legjobb.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Minstrel
"Mit csinálsz? - Felhõt oszlatok."

<#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Kontrakcio
az tényleg nagy film , sok hippi <#smile>

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

"Kecskebûvölõk (The Men Who Stare at Goats) 7/10

- Elborult hülyeség, de nagyon jó 😊"

Azért ha az ember utánanéz annak, hogy a történet nagyobbik fele igaz, az azért üt mint ipari áram. 😄

Még annyit hogy Bale meg Jennifer Lawrence jelenete mikor majdnem kinyiratta és a férj számon kéri, hát a legjobb esküszöm. A buta feleség nem tudtam sírjak vagy nevessek, te jó ég.
American Hustle
9/10

Ez nagyon jó film. Én nem vagyok Bale rajongó, de itt... minden elismerésem. Nagyon bejött a karaktere. Mindenki hatalmasat játszott, a 70-es évek feeling átütötte a képernyõt ami nálam megint csak királyság.
A csajok meg fenomenálisak. Élveztem minden percét, bár lehet valakinek hosszú lesz és lassú, nekem egyáltalán nem.
ForzaInter
A Lebowski-t a hétvégén néztem meg. Szégyen szemre eddig nekem valami oknál fogva kimaradt. Tényleg zseniális film, mióta megnéztem szinte mindennap visszanézek 1-2 jelenetet.

Yo, Bitch!

Blasta
Fuckyeah
(idiotak)

Minstrel
A lankadatlan - A Dewey Cox sztori (Walk Hard: The Dewey Cox Story) 7/10

- Nem is olyan rossz paródiája a Nyughatatlannak, de azt mindenképp látni kell elõtte.

Az apokalipszis lovasai (The Horsemen) 4/10

- Nyomozós és a végén megdöbbenõs, de nem nagy szám, vannak sorozatok amiknek egy része jobb.

A túlélõ (Lone Survivor) 9/10

- BHD az egyik kedvenc filmem, azt nem elõzi meg, de nagyon közel van hozzá.

A pokolból (From Hell) 8/10

- Johhny Depp nyomoz a hasfelmetszõ után, hangulatos a régi London.

A rakomány (Cargo) 7/10

- Svájci sci-fi egy borús jövõrõl és hosszú ûrhajós utazásról, ha azt nézem, hogy mennyibe került akkor egész jó lett.

Kecskebûvölõk (The Men Who Stare at Goats) 7/10

- Elborult hülyeség, de nagyon jó 😊

Az éjszaka urai (We Own the Night) 7/10

- Átlagos rendõrsztori, jó színészi játék.

A nagy Lebowski (The Big Lebowski) 10/10

- A Töki örök, valakinek nagyon bejön, valakinek nagyon nem, kb. 8 év után néztem újra, de most is tetszett.

http://topgearhungary.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
Csak azt volt ésszerû választani - én is úgy tettem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bokafix2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én értem mit mondasz, de az általad említett filmek szinte kivétel nélkül mind a földön játszódnak, ahol könnyebb elfogadni, elhinni a rengeteg túlélést, illetve a pörgõs akció miatt nincs is idõ ezen gondolkodni hogy na ezt most hogy élhette túl... viszont az ûrbõl ilyen hajmeresztõ körülmények között ép bõrrel földet érni... szóval érted...

mindenesetre ez nem vont le számomra semmit a film értékébõl, csak egyszerûen feltûnt milyen "szerencsés" a leányzó, és épp mielõtt megnéztem volna a Gravitációt, olvastam egy ismertetõt a filmrõl hogy a rendezõ mennyire igyekezett élethûen bemutatni az ûrbeli körülményeket és a tárgyak fizikáját, viselkedését ebben a környezetben

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Jakuza1
Hanem a balszerencserol ? 😛

Az egész film nem a szerencsérõl szólt szerintem. Másrészt könyveket írnak tele olyan eseményekkel amik megtörténtek, pedig nem sok esélyük volt.
(Lásd még Douglas Adams féle "aminek esélye egy a millióhoz, az tízbõl kilencszer bejön" észrevételt.)

wesker24
Vazze akkor én egybõl a rendezõi változattal kezdtem mert azt néztem meg nem rég !
Tyler1
Riddick rendezõi

Kb. plusz 10 perc, ami kiegészíti a nem túl bõ mozis átvezetést a Krónikákkal, valamint kap egy alternatív befejezést is ugyancsak kapcsolódva a Necromonger királyságával, utalva egy esetleges folytatásra.

Blasta
Az ég kék, a Fold kerek és a Hollywood-i filmek foszereploinek mázlija van.
Pont.
<#nezze>

stargatelost
Meglestem pár "díjbegger"... khm, díjesélyes filmet Oscarra gyúrva, ha már kivirágzottak a screenerek.

Gravity
Ez szerencsére már tûélesen kint van. Mondhat akárki akármit, a film lenyûgözõ volt, a kamerakezelésen át a látványig és az izgalmakig, minden a székbe szegezett.
9/10

Captain Philips
Szintén tûélesen. Tom Hanks jó volt, mint mindig (a vége alakítás!!!), a szomáliaiak szintén, mégis kicsit nyújtott volt. De élvezetes túszdráma lett végsõ soron.
Bár engem kicsit meglepett, hogy a film fele abban a kis szar mentõkabinban játszódik.

7/10

The Wolf of Wallstreet
3 óra geci :'( De elröppent, remek hangulata volt, Leo sziporkázott, és az a kb. negyed órás drogos csúszás-mászás az utóbbi idõk egyik legjobb és legviccesebb filmjelenete.
7/10

12 Years a Slave
Na ez az, ami nem érdemelne semmi díjat. Unalmas az egész, a rendezõnek még az idõ múlását sem sikerül szemléltetni, pedig ez a címe!! A fõszereplõ passzív, azonosulni esélytelen vele, így nem is tud érdekelni, épp melyik ültetvényeshez kerül. Jóindulattal...
4/10

Lone Survivor
Na ez ütött, ugyancsak székbe szegezõ, érezni lehet minden zuhanást, lövést. Remek volt.
8/10

American Hustle
A színészek/karakterek jók voltak, de a sztori full érdektelen. De a két dekoltázs miatt legyen...
5/10

Ja és nem tudom, hogy tudtam kifogni egymás után négy filmet is, ami kibaszott foreshadowinggal kezd (közepe, vége jelenetet bebasznak a film elejére). Faszért kell ilyet csinálni? A Slave-nél volt a legesetlenebb ennek a beillesztése késõbb a filmbe, de a Hustle-nál is szar volt.

Valamint a több mint két órás filmekbõl is kicsit elegem van. Minek? Csak túlnyújtott lesz, a fent említett filmeknél egyik se indokolta ezt a játékidõt. Bahh... (Kivéve a Wolf, meg talán a Lone. Gravity ugye rendes játékidõvel bírt)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Jim Morrison
Lehet félreérthetõen írtam, nem azt akartam mondani, hogy ez akciófilm. Csak azt akartam mondani azzal mint a horroros és romantikus filmes mondatommal. Ha õ ezen fenn akadt, akkor ne nézzen akciófilmet/horrort/romantikus filmet, mert ezek mind mind tele vannak ilyen jelenetekkel, mint az általa kifogásolt gravity jelenetek.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Synchronous
Nekem pl. egyáltalán nem akciófilmnek hatott a Gravity. Az eltérõ környezet és a felhozatal miatt úgy tûnt inkább mintha a fejünk feletti ûrállomáson dolgozó asztronauták mindennapjaiba kapnánk betekintést. Nem is úgy ültem le hozzá mint egy akciófilmhez.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Jim Morrison
Való életben sem élte túl a tizedikrõl zuhanást egy ember se, mert elõtte esett az esõ sokat megpuhult a föld, meg talán bokorra is esett á, ilyen csak a filmekben van...
Ha te ezeken ennyire fenn tudsz akadni, hogy a szereplõnek mázlija van, akkor ne nézz akció filmeket, mert nem létezik, hogy ne tudják lelõni a fõhõst. Sõt, horror filmet se nézz, mert ott hiába lõ a rosszba nyócat' csak nem döglik. Romantikus filmekrõl nem is beszélve, hogy pont ott, pont akkor találkozik/látja meg, stb. Nem is nagyon kötekedésnek szánom, de nekem ez sokkal inkább csakazértis mindenbe belekötök vélemény lett. De ugye ez csak film, itt nem volt kiírva az elején, hogy megtörtént eseményeken alapul.(mintha akkor sem szépítették volna picit 😊)
peace

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bokafix2
Gravitáció 2013

Korrekt kis mozi, bár

ez sem mentes a kliséktõl... Ökrös Szandi valahogy túl sok meleg helyzetet túlélt. Annak a valószínûsége hogy tonnányi mindenfelé repülõ ûrszeméttel való megannyi találkozás, robbanások + tûz után ép bõrrel földet ér a kabinnal, hát finoman szólva is nevetséges.

Valahogy éreztem mikor száguldott a Föld felé a kabinban, hogy több mint valószínû hogy vízbe fog esni, hisz ellenkezõ esetben agrár kft-t nyithatott volna a felszántással, amint a jó öreg humuszban végigkaristol a szétrebbenõ gyapjasok között.

De vízbe esett... oké, nincs azzal semmi baj, elvégre a bolygó felszínének 70%-a víz... na de az, hogy pont egy olyan vízbe esik amibõl egy-két karlendítés után ki is úszik és elégedetten elterül parton, az már megbocsáthatatlan... sokkal nagyobb lett volna a valószínûsége annak hogy óceánba esik és kilométerekre semmi szárazföld nincs.

De ilyet nem lehet hisz valakinek túl kell élni... de akkor is, neki miért van ekkora szerencséje? Clooney-t 20 fényévvel arrébb szopogatja egy szupertömegû fekete lyuk, õ pedig sikeresen földet érve sziesztázik a parton... (ha ügyesebb lett volna még a kabint is kihúzza a vízbõl hogy le ne vonják a fizujából - apám) szó se róla tehát, volt pár rész amin felhúzódott a szemöldökünk, de aztán rájöttünk hogy filmet bámulunk amiben nem kell realizmust keresni, kivéve ha a film akarja magát nagyon realisztikusnak mutatni.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

The Protector
Bad Grandpa.

NEm rossz kis film volt.Érdekes volt a történetmesélés vegyítve a rejtett kamerás szivatásokkal.A kissrác nagyon ügyes volt minden téren.Egyszer nézõs,párszor hangosan felröhögõs film.

Jakuza köszi de nem szoktam pityeregni(ha nekem szólt)

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Jakuza1
Jaj hat hagyjatok mar pityeregni szegenyket, hogy valaki nem ert vele egyet.

IMYke2.0.0.0
Nekem is ironikusnak tûnt inkább.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Blasta
Az a komment most nem is volt arrogans senem pokendi, maximum ironikus. <#smile>

The Protector
Te olvasod milyen arrogáns,pökhendi stílusban írsz/válaszolsz?
Amúgy persze,nem elõször láttunk ilyen mondanivalóval megáldott filmet,de hát ez van.Nem tudom mi ez az Oscar mizéria stb....talán nyert vagy a fene se tudja,de számomra nincs kategória amiben nyerhetett volna.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tyler1
Lone Survivor

Hogy mennyire hiteles a feldolgozás nem tudom, de mint film remek. Ahogy beindult a cselekmény, félre sem pillantottam. Hozta az elvárásaimat.

SötétBarom
Én tök észrevettem ezeket, és tök úgy éreztem, HOGY MI A FASZOM ez az öncélú erõltetett autofellatio..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tomsolo
Én a Gravity alatt nagyon beszartam az utolsó Clooney jelenetnél, hogy de hát ezt ugye nem... szóval nem akarom elszpojlerezni de nagyon felzaklatott. Még most is. 😛

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

sztem a gravity egy egyszerû közepes film (és igen láttam, felfogtam minden jelenetet), csak nincs nagyon sztorija én meg "sztoris" vagyok
szóval tõlem nyerhet Oscart, mert mint díj már leszarom évek óta, de sztem érdemtelenül nyerne
bár a CG, kamerakezelés elsõ osztályú volt...pl: Ember gyermeke ezerszer jobb film mint a gravity
Blasta
Vilagos

kastil
felreértés ne essék, szerettem volna én is újra megtekinteni 3d-ben, mert tetszett, csak számomra mint egy új, nagyon nagyon szép köntösbe öltöztetett dráma ott annyi lett.

sok rosszabb filmet is néztem már újra, csak valamiért mindig arra számítok, hogy elmarad a happy end.

Blasta
Buta ja 😊
Es megis elerte Cuaron, hogy a mozibol kijovet azonnal jegyet akarjak venni a filmjere es ujra atelni azt a latvanyt 😊
(nem, nem tettem meg)

ProGabe
Na nananan! Ha tényleg van ember, aki nem fogta fel pl. a magzatpozíciót, az keressen egy szimpatikus kötelet. Persze tudom, hogy vannak ilyenek 😞
Hozzáteszem, hogy ilyen dolgok miatt létezik az a szó, hogy "cheesy".

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kastil
najó, de most nem arról van szó, hogy teljesen egyértelmû, a többihez képest röhejesen egyszerû lehetõséget nem hagyunk ki, hanem arról, hogy ez milyen iszonyat buta, hollywood legalja módon lett kivitelezve. ja, és hogy mi az isten faszáér...

Blasta
<#buck>

DantszEE
Gravity:
Ezek szerint sokan nem vették észre az olyan utalásokat a filmben, mint a Szojuzbe bejutás (magzat az anyaméhben), a közvetlen Földön landolás utáni vízben fuldoklás (magzatvíz), a talajon tett elsõ, NEHÉZ lépések... És a temérdekszer elõvett köldökzsinór szimbólum.
Bár valószínûleg ezekre is lesznek okos ellenérvek.
Nem akarok kötözködni, de hosszú éves boldog, néma követés után, néha kénytelen vagyok hozzászólni is a témákhoz.

Blasta
Nem igaz, ott sem adta fel. Ha feladta volna, akkor ott szepen megpurcan, de nem igy tortent es sajat magan kivul senki nem segitette ott, amikor magahoz tert es ugy dontott, hogy hazater. Az mar mas kerdes, hogy ez mennyire hiheto jelenet, de akkor is ervenyes amit a kollega allitott.
Persze az is hozza tartozik a temahoz, hogy ez a "soha ne add fel" cimu bullshit-tel dunat lehetne rekeszteni, minden 2. bugyuta animacios filmnek ez az uzenete, a konyokomon jon ki es nem gondolom, hogy kulonosebben ki kellene emelni ha egy filmnek ennyi a tortenete/tanulsaga.

ProGabe
"Soha ne add fel,bármilyen kilátástalan is a helyzet küzdj az életedért,mindenért."
Váó, most már értem! Ilyen még nem volt egyetlen Hollywoodi filmben sem! 😄

Ebben is pont annyira volt ez hangsúlyos, mint bármelyik másik hasonló filmben. Továbbra sem értem, miben jobb a Gravity a látványon és a technikai megvalósításon túl a többi ilyen filmnél annyira, hogy felérjen -nél. Persze nem is engem kell meggyõzni, meg tudom (ill. ugye látom), hogy sokan máshogy gondolják, ez így van rendjén.

Mindenesetre már most remélem, hogy a Tranfsormesr 5-ben Márki Márk élet-halál szituációba kerüljön, amibõl az állhatatossága révén gabalyodik ki. ÓÓÓóóóóóó igen, látom már az Oscart Májkül Béj szekrényén.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kastil
soyuzban

Blasta
Mikor adta fel?

kastil
nana, feladta. számomra ott ért véget a film... ami azután jött már csak kõkemény bullshit volt...khm.hülyehalkó.poroltóéstársai.khm

kastil
virágboltit megnéztem tegnap, kb 3x nevettem... régi "igazi" jackessek jobbak. kiscsávót viszont csíptem, nagy figura már most

The Protector
Röviden.Soha ne add fel,bármilyen kilátástalan is a helyzet küzdj az életedért,mindenért.Ennél jobb helyszín nem is lehetne mint az ûr hidege,hisz ott alapból nem vagyunk képesek az életre és minden ellenünk játszik.Hideg van,nincs oxigán,súlytalanság van ami miatt ha egyik irányba elindulsz onnan nincs visszaút.Megjelenik a vallás is a filmben a "kegytárgyak" tekintetében.Ennyi.A többi már csak a körítés.

ProGabe
Na akkor áruld már el, hogy mégis mirõl szól a Gravity? Nehogy nekem a jellemfejlõdéssel gyere, mert az pont olyan, mint minden látványfilm esetében, lsd. Jake Sully.

The Protector
Elég szomoró az ha egyeseknek a Gravity egy látványfilm ami arról szól,hogy egy nõi asztronauta kalandos úton hazajut,hogy újra szendvicskészítésbe foghasson.

Amúgy Bad Grandpa-ról vélemyén?Van aki látta?Torrenten fent van már,nyilván kiírom mert nem hiszem h idehaza normál verzióban egyáltalán eljut a mozikig.

Totti5
Story annyi amennyi odafent történik, a reális megközelítés miért gyenge???

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10