Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy mennyire hiteles a feldolgozás nem tudom, de mint film remek. Ahogy beindult a cselekmény, félre sem pillantottam. Hozta az elvárásaimat.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
szóval tõlem nyerhet Oscart, mert mint díj már leszarom évek óta, de sztem érdemtelenül nyerne
bár a CG, kamerakezelés elsõ osztályú volt...pl: Ember gyermeke ezerszer jobb film mint a gravity
sok rosszabb filmet is néztem már újra, csak valamiért mindig arra számítok, hogy elmarad a happy end.
Es megis elerte Cuaron, hogy a mozibol kijovet azonnal jegyet akarjak venni a filmjere es ujra atelni azt a latvanyt 😊
(nem, nem tettem meg)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hozzáteszem, hogy ilyen dolgok miatt létezik az a szó, hogy "cheesy".
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ezek szerint sokan nem vették észre az olyan utalásokat a filmben, mint a Szojuzbe bejutás (magzat az anyaméhben), a közvetlen Földön landolás utáni vízben fuldoklás (magzatvíz), a talajon tett elsõ, NEHÉZ lépések... És a temérdekszer elõvett köldökzsinór szimbólum.
Bár valószínûleg ezekre is lesznek okos ellenérvek.
Nem akarok kötözködni, de hosszú éves boldog, néma követés után, néha kénytelen vagyok hozzászólni is a témákhoz.
Persze az is hozza tartozik a temahoz, hogy ez a "soha ne add fel" cimu bullshit-tel dunat lehetne rekeszteni, minden 2. bugyuta animacios filmnek ez az uzenete, a konyokomon jon ki es nem gondolom, hogy kulonosebben ki kellene emelni ha egy filmnek ennyi a tortenete/tanulsaga.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Váó, most már értem! Ilyen még nem volt egyetlen Hollywoodi filmben sem! 😄
Ebben is pont annyira volt ez hangsúlyos, mint bármelyik másik hasonló filmben. Továbbra sem értem, miben jobb a Gravity a látványon és a technikai megvalósításon túl a többi ilyen filmnél annyira, hogy felérjen -nél. Persze nem is engem kell meggyõzni, meg tudom (ill. ugye látom), hogy sokan máshogy gondolják, ez így van rendjén.
Mindenesetre már most remélem, hogy a Tranfsormesr 5-ben Márki Márk élet-halál szituációba kerüljön, amibõl az állhatatossága révén gabalyodik ki. ÓÓÓóóóóóó igen, látom már az Oscart Májkül Béj szekrényén.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Amúgy Bad Grandpa-ról vélemyén?Van aki látta?Torrenten fent van már,nyilván kiírom mert nem hiszem h idehaza normál verzióban egyáltalán eljut a mozikig.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Legjobb dráma: 12 Years a Slave
Rendezõ: Alfonso Cuaron – Gravity
Forgatókönyv: Spike Jonze – Her
Színész (Dráma): Matthew McConaghey – Dallas Buyers Club
Színésznõ (Dráma): Cate Blanchett – Blue Jasmine
Legjobb musical vagy vígjáték: American Hustle
Színész (musical vagy vígjáték): Leonardo DiCaprio – The Wolf of Wall Street
Színésznõ (musical vagy vígjáték): Amy Adams – American Hustle
Idegen nyelvû film: The Great Beauty (Olasz)
Animációs film: Frozen
Mellékszereplõ: Jared Leto – Dallas Buyers Club
Mellékszereplõnõ: Jennifer Lawrence – American Hustle
Filmzene: All is Lost – Alex Ebert
Betétdal: “Ordinary Love” a Mandela-ból
Raadasul mar a Gravity vegen kinomban rohogtem, hogy mennyire ismetlodik benne a katasztrofa/bekes idoszak, ahol allandoan rakakartak kontrazni az elozo allapotra, hogy nocsak megmegmenekult a fohos es , ismet beut a crach.
Egyszeruen mar unalmas lett a vegere es amikor a vegen a tengerbe zuhant a kabin es kikezdett uszni a partra hosunk, mikozben meg persze beleakadt a hinarba, hogy a katasztrofa feelinget ismet erositsek kicsit hangosan felrohogtem, mert kozben eszembe jutott, hogy egy nalam fanyar humorral megjelenne egy nagy fehercapa es az utolso pillanatban a partra eres elott felzabalna a fohost, mert mar annyira szanalmasan unalmas volt a sok "big escape" a nagy balszerencse aradatban.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Technikailag (mind CG, mind fényképezés) hihetetlenül ott van, de erre megvannak a megfelelõ kategóriák.
Tõlem egyébként kaphat legjobb film díjat, mert már régóta nem érdekel ez az egész igazán, hisz' az Oscar amúgy is csak politika (a gyõztes legalábbis mindenképp, a jelölések egészen okésak szoktak lenni), de ha így lesz, akkor valami új kezdõdik a díj történetében.
Szerintem te is tudod, hogy - nagyon kevés kivételtõl eltekintve - ennél mindig is többrõl szólt ez a díj. Szóval az, ha egy film egyben van és nagyon jó, nem egyenlõ Oscar-díjjal! Legjobb filmet egy 12 years a slave, vagy egy American Hustle szokott kapni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na de mindegy is, nem azt mondom, hogy nem volt jó film, de nem érdemel Oscart...
PSN ID.: Beegabor
Elmúlt év talán legjobb drámája, mindenképpen megéri megnézni...8.5/10
Escape plan
Stallone és Schwarzenegger megpróbálta egyedül is tavaly, most pedig egymással, de nem egy maradandó élmény egyik sem, legalábbis egyszer bõven elég volt...5/10
Gravity
Ha választani kéne a Captain Philips és e között, akkor egyértelmûen az útóbbi kapja az Oscart...
Nagyon szép látványilag, szó se róla, Bullock is jól játszott, de tündérmese lett a vége...6/10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Jo film,lekotott.Vannak benne uresjaratok de nem veszes.THanks meg mindig kepes elvinni a hatan szinte barmilyen kategoriaju muvet.
7/10
The wolf of wall street:
Szamomra unalmas,es kibaszott hosszan mutatja be azt a vilagot ami egyebkent sem erdekel.3 oras 😞
Viszont Di Caprio zsenialis itt is azt meg kell hagyni,ez menti meg a teljes kozepszerusegtol.
6/10
Last Vegas:
Az oregedo sztarok jutalomjateka(De Niro,M. Douglas,Freeman,Kline).Ez a film viszont nagyon tetszett.Hangulata is van,mondanivaloja is,es remelem sokaig koztunk lesznek ezek a szineszek.A legjobb amit az utobbi hetekben lattam.
8/10
Kié volt az a totem? 😊
Mit is mondanak a film elején a totemrõl?