1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • cylonflatus
    Transformers AOE - Úgy ültem neki, hogy bármi is lesz, legalább a Witvicki gyereket nem kell elviselni, és bár Whalberget nem tartom egy nagy májernek, a kötelezőt azért hozza, az ilyen akciószerep meg még jól is áll neki. Ennek ellenére kb 5 perc alatt hülyét kaptam a karaktertől. Sikerült egy olyan ellenszenves, irritáló pöcsfejt csinálni szerencsétlenből, hogy innen is gratulálok a forgatókönyvírónak, ennél akkor is szimpatikusabb figurát hozott volna, ha a telefonkönyvet olvastatják föl vele. A civódás a lánya pasijával, hiteltelen, erőltetett, izzadságszagú, próbál vicces lenni, de nem sikerül. A srácnál pedig csak Marky Mark lánya fölöslegesebb. Annyi volt a funkciója, hogy a film elején ráfogják a fegyvert, hogy ettől apuci beinduljon és kinyírja a fél sziájéjt, meg egy hadseregnyi földönkívüli robotot. Azon kívül inkább csak útban van, és a max produkciója az, hogy forrónaciban rohangál a robbanások között, de mondjuk tőle nem is várt szerintem senki többet.
    Biztos könnyebb M.Whalberggel promózni egy filmet, de Baynek vajon egyszer lesz bátorsága meghúzni, hogy egy Transformers filmben a Transformerek-é legyen az abszolút főszerep? Szerintem mindenki jobban járna. Bár ezért aggódjanak a Transformers fanok.
    Egyszer meg lehet nézni.