[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Edge of Tomorrow
Utobbi evek, es talan az all-time listan is az egyik legjobb sci-fije. Pont.
9/10
Transformers 4
Sokkal rosszabbra szamitottam a visszajelzesek alapjan, meg mindig az elso resz a legjobb, de az hogy ez a leglatvanzosabb, az tuti. Kevesebb debil idiota poen volt benne szerencsere, S Tucci karaktere meg a fim masodik felere hatalmas lett :D
7/10
Maleficent
Nem vagyok oda A Jolie-ert, de ezt a szerepet neki talaltak ki. Szorakoztato fantasy, igazabol semmi tobb. Kesobb ujranezos.
7/10
The Fault in Or Stars
A tini filmekert sem vagyok oda, foleg ha romantikusak azok :D De ez kifejezetten jo volt, igazi eletszaga volt. A foszereplo sztem a kovetkezo Jennifer Lawrence lehet, nagyon tehetseges, de a srac sem ugyetlen.
8/10
Savings Mr Banks
Tom Hanks egyik nagy kedvencem, gyakorlatilag barmit eljatszhat, nem nagyon lo melle a szerepekkel. Emma Thompson meg lubickolt a szerepeben, nem is ertettem a mellozeset a dijkiosztokon. Igazabol az o karatkere volt a kozeppontban. Korrekt eletrajzi film, kesobb ez is ujranezos.
7.5/10
Captain America The Winter Soldier
Hat szerintem az elso resz sokkal jobb volt. Nekem mar kicsit csomorem van a szuperhosos muvikbol, Marvel filmek kozul nincs is nagy kedvencem (Avengers meg a Captain America elso resze meg ok, nekem a tobbi nem jon be annyira, megnezem oket, de aztan kesz, annyi.). Mar nem is emlekszem szinte semmire a filmbol. Hosszu volt, nehol untatott, latvanyos persze, de nalam ez sem mentette meg a filmet.
5.5/10
Sabotage
Kar ilyen lerobbant, szutykos szerepekben latni Svarcit (visszaterese ota meg nem volt normalis filmje szvsz). Szineszkedni meg mindig nem tud, mar nem is fog megtanulni, atlagos akciofilm, amire mar senki nem fog emlekezni par nap mulva. Pedig nagy Svarci fan vagyok (T2, Predator, True Lies-t barmikor meg tudom nezni).
5/10