[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nekem az volt a fura anno, hogy a csaj bezárkózott duzzogva és ő naaaaaaaaaaagyon gonosz lett. Há egy gonosz éjkirálynő simán betört volna az emberek földjére és ezerszeresen vett volna vérbosszút a szárnyaiért kérem (meg vissza is szerezte volna őket). Mán ha én vagyok a player a karakter mögött... :D Eleve megmérgezhette volna a vizeket, pestist terjesztehett volna az emberek városaiban, váraiban (ugye ő mágikus lény, afféle "halhatatlan" volt, nem hiszem, hogy bármi fertőzés hatott volna rá), készíthetett volna magának mágikus páncélt, amit nem fog a hideg acél (fasznak mászkál ilyen durva erővel pongyolában), nameg hozzá illő fegyót és a szörnyeit meg felkészíthette volna az emberek elleni tisztogató hadjáratra stb., ezernyi lehetőségvan és akkor a konspirációt nem is említettem. Rengeteg olyan cuccuk volt a birodalmukban ami kellett az embereknek rohadtul, simán maga mellé állíthatta volna a rablóbandákat, bérgyilkosokat, vagy egy másik birodalmat és a földdel tették volna egyenlővé a királyságot. És akkor egy nap eljő az édes bosszú pillanata! :D
De ő csak ült a horhos közepén és húúúúúúdegonosz lett. Azt mégis hogyan? Ez ilyen passzív dolog, he?! Csak úgy ülök és közbe erősen gonosz vagyok és az durva úgy? Áhh...
Jó megértem, hogy elárulták, megalázták és többé nem bízott senkiben, blablabla, de akkor mégsem lett sötét uralkodó. Csak egy szerencsétlen legyőzött lény (aki a saját hibájából tanulhatott így az emberekről). Ejnyeno. Jolie nénit én jobban szerettem volna pusztítóbb szerepben látni, illik hozzá.
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.09.15. 23:45:51