Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Riddick - 3/10

Jol indult, aztan a kozepe kornyeken Dieseltol atvettek a foszerepet a fejvadaszok, majd ezt az allapotot fenntartottak kb. 15 perccel a vege elottig. A fejvadaszok pedig nyilvan hozzak a toluk varhato ZSE kategorias, fajdalmasan ures parbeszedeket es halalosan unalmas konfliktusokat. Riddick utolso 15 percce pedig mar nem tudja megmenteni a filmet, raadasul a trukkmesterek meg bevetnek par 20 eve is cikinek hato hoover-bike trukkot, ott mar tenyleg leirtam az egesz filmet.
Kollegam szerint ugyan az mint a Pitch Black, szerintem messze nem olyan, csak eroltetett masolasa annak a korrekt sci-fi horrornak. Legalabb is en ugy emlekszem ra. Erdekes, hogy nem hozott az a film egy kulonosebben magas szinvonalat, de megsem tudtak a folytatasok meg csak megkozeliteni sem (a Dark Fury-t kiveve, de az nem jatszik).
Kar volt ezert.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sir Quno Jedi
Nemleszarom? Mindig vannak utódok, akik hasonló anyatejen nevelkedtek és talán még durvábban tolják, mint a mester.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Szomorú hírem van: Kurosawa Akira meghalt 1998-ban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hugo / Leleményes Hugo

Scorsese meséje a századeleji filmes kezdetekrõl, egy kisfiú történetén keresztül.

A látvány igényes és megkapó, Ben Kingsley-n és a mindig önmaga paródiáját alakító Sasha Baron Cohen-en kívül a gyerekszereplõk is jól alakítanak - egyedül a történetvezetés tünik fáradtnak helyenként.

10/6
CSOCSO
Akkor most mar linkelnjuk ezt is
Sir Quno Jedi
Hááát érdekes lesz látni az amcsi megközelítését egy naaagyon ferdeszemû sztorihoz (nyilván eltérõ lesz a lényegi mondanivaló "spirituálisan"). Deee ettõl függetlenül engem megvettek. Ez is jobb így, mintha nem dologznák fel egyáltalán. Ámde megnéznék egy sárga verziót, mondjuk Akira Kurosawa, Masaki Kobayashi, Beat Takeshi, vagy Takashi Miike rendezésében. Csak adni kell valakit melléjük, aki scifi-ben jártas technoõrült nippon, van elég belõlük. 😄 Mmmm, az lenne a jóság.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

desigo
pár trailer jött a héten

CalebJoe
Mi más lenne megint mint egy újabb japán copy, ezek után jöhetne valami durva Gundam vagy Evangelion adaptáció is.
http://en.wikipedia.org/wiki/All_You_Need_Is_Kill
mégvadabbdisznó
Nagyon Halo-s utánérzés ez a trailer, bár kíváncsi leszek mit hozott ki magából Cruise.

Nekem eddig két szerepében jött be nagyon... egyik a Stauffenberg ezredes szerepe volt a Valkûrben, másik a Különvélemény.

De szép bauxit, honnan van?

Tyler1
Cruise nagyon ráhajtott a minõségre mostanában.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

IMYke2.0.0.0
Elfelejtettem, ezért utólag pár kép a "Volt egyszer egy vadnyugatból":

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
1968 - Once Upon a Time in the West - 10/10

x+1-edszer láttam, az eddigi életem során, de most tökéletes kép- és hangminõség mellett.
Még mindig fenomenális a szereposztás, a rendezés, az operatõri munka, még mindig csodálatos a zene.
Minden másodperce élvezetes.

Éhezõk viadala 2

Levedlette az elsõ rész hibáit, sokkal komorabb lett és sokkal profibban van megcsinálva, látszik, hogy raktak bele pénzt...de a lényeg jó a script, jók a párbeszédek stb. na szóval egy jó film
Negatívum: sajnos kicsit copy paste a dolog, szinte ua mint az elsõ rész felépítése. Küzdelem annyira számomra nem volt érdekes, sokkal érdekesebb, drámaibb volt a film eleje az 10/10

Nem vagyok naiv, halivúd a pénz miatt csinálta e filmeket, de õrülök ha ilyen filmek is készülnek a fiataloknak és remélem kicsit el is gondolkoznak rajta

8/10
CSOCSO
uj dodzilla trailer <3
Red 2

Elsõ rész egynek elment, de ez botrányosan szar lett...akció 0, sztori jajjjj, sok színészt, karaktert tök felesleges volt behozni
2/10 Malkowich és Hopkins miatt
Jim Morrison
Hétvégén megnéztem a Phillips kapitányt.

Tudtam mirõl szól és eleinte nem is érdekelt annyira, de szerencsére megnéztem.

Tom Hanks... Nem is tudom kell e mondanom de szerinten (már megint) nagyot alakított. Fõleg a végén, csak nêztem és bámultam. A filmben kellemeset csalódtam, szerintem nagyon jó film. Többet nem tudok mondani :c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

én megmondom õszintén trailer alapján belõttem a filmet, nem érdekelt moziban....így egynek elment

de ha film és hasonló, akkor inkább az apollo 13, az lazán veri mint film
dartonite
En is tegnap neztem meg.Igaz a lakohelyemhez kozel nincs 3d mozi,ugyhogy 'csak' dvd minosegben.Igy egy kozepes/jo kalandfilm ket jo szinesszel.
A 6-ost nalam is kierdemelte.
Gravity

Nem különösebben vagyok oda a sima túlélõfilmekért (életrajzi, történelmi stb. filmekért se) Jobban szeretem a sztoris filmeket. Eza része itt se fogott meg. Itthon néztem (dvdscreen), lehet moziba 3D stb. jobban ütött bár ez a része sose érdekelt egy fimben.
Pozitív a látvány, remek CG, remek snittek, beállítások, realista élethû "háttérdíszlet", tényleg mintha egy dokumentum filmet néznék, bár néha az össze-vissza csavart kamerabeállítások már kicsit zavartak, bár jól visszaadta a ûrbéli hatást. Clooney jó, Bullock jó , ennyi. Zene minimalista de ide ez illet.
Azért az észrevehetõ, hogy 1.5 órára hosszú egy ilyen film, teljesen felesleges töltelék részeket kellet bepakolni, ok rá lehet fogni karakterábrázolás, fejlõdés stb. ezekre..pl: kínai rádiós rész és az utána lévõ álom...bár valami ilyesmi is kellett nem rakhattak bele még egy megmenekülõs jelenetet :-D szóval tudja a franc... de én azokat untam.

Legyen 6/10
tomsolo
Puzsér önmagát vezette le.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

mégvadabbdisznó
Puzsérnak van egy ilyen okfejtése a kereskedelmi tv-krõl és a reklámokról ami szerintem nagyon is helytálló, mert rámutat hogy a mûsorok is azért alacsony színvonalúak hogy fogékonyabb legyen a birka nézõ agya a sok ótvar reklámra, vagyis hogy már felüdülés legyen reklámot nézni a sok hülye mûsor között.

De szép bauxit, honnan van?

Kmarha
The Conjuring

Attól függetlenül hogy klissé halmaz az egész, és hogy a vége valami irtó szar lett (értve ide az utolsó 20 percet), lenyûgözõ, hogy a film közbe egyszer le is ugrottam a kanapéról.

Asszony mellett ajánlott 😉

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Blasta
Nos igen.
Ideje ráébredni arra, hogy a kerTV-k nem musort szolgáltatnak amiket reklámokkal szakítanak meg, hanem REKLÁMOZNAK és két reklámblokk kozotti idot toltik ki valamivel ami a TV elott tartja a birka népet.
Ez egyébként nem baj, ha belegondolunk nem véletlenul hívják oket KERESKEDELMINEK. Le kell nyelni és nem nézni oket, teljes életet lehet élni simán nélkuluk.
A másik probléma viszont az, hogy a Magyar Királyi Televizió sem képes fogyasztható musorokat vetíteni, de azért halmozati buntetésként ott is az arcunkba nyomják a reklámokat. Koszi.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Ha már reklám...

Régebben mintha még azért valamennyire ügyeltek volna arra, hogy mikor jöjjön a reklám. Befejezték a jelentet/mondatot...

De manapság ha jönni kell a szent és sérthetetlen reklámnak, akkor jönni kell. Mindegy hogy éppen egy mondat közepén tartottak vagy éppen egy látványos jelenet esetleg a végsõ csata kellõs közepén...

Azt hiszem ez MINDENT elárul arról hogy a kereskedelmi TV-k szerint mi a fontosabb... A reklám vagy a film...
A film végig ment de a figyelmemet nem kötötte le így jó? így megengeditek hogy írjak róla?
Egyébként aki ebben a filmben nem látja az elsõ 5 perc után, hogy teljes mértékben igénytelen azt csak sajnálni tudom.
Synchronous
Én is sok filmbe "belenéztem" már, de azokat nem pontozom mert nem lenne stílszerû.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

extra sensory
Belenéztél vagy végignézted? Bár a kommented azt suggalja a feléig sem jutottál el.

Engem nem érdekel a másvéleményed, fõ hogy én jól szórakoztam rajta.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Jakuza1
Elkezdtem nezni csak mert kivancsi voltam, hogyan adjak le.
Nos, a film kezdese utan, 15 perc mulva jott egy 10 perces reklam.
Onnantol kezdve keptelen voltam ravenni magam, hogy tovabb nezzem, pedig nem rossz film.

Na én is belenéztem ebbe a remekmûbe:
1/10

Itt semmi ízlések és pofonokról nincs szó ez egy igénytelen szar.
Bokafix2
Mintha nem tudnád hogy a muay thai filmeknek gyakorlatilag 0 a forgatókönyve. A Tony Jaa-s filmeknek milyen forgatókönyve van? Nem is a forgatókönyv a lényeg benne, hanem a látványos harci jelenetek, ennek maradéktalanul megfelelt sztem a Mikrocsip, lehet van jobb verekedõs film, de attól még pazarak voltak a jelenetek... 1-est semmiképp sem érdemel.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

bakkerman
Démonok között (The Conjuring, 2013)

Tegnap este néztem,azt kaptam amit vártam,nem voltak benne új dolgok,sõt,rohadtul sablonos volt az egész,de mégis lekötött végig,néhol paráztam is erõsen,a sztori jól le lett vezetve,a látványra se volt panaszom. Jó volt.
7/10

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

dartonite
Hat az izlesek kozt akad kulonbseg ugy latszik,mert en is beprobaltam ezt a 'remekmuvet' es kicsit mas a velemenyem.
Kimondottan idegesito film,zero forgatokonyvvel,nevetseges dialogusokkal es a humor leghalvanyabb szikrajat is nelkulozve.Verekedos film is szamtalan jobb van.
Menthetetlenul rossz,azert kap tolem 1 pontot mert van benne par szep thai lany.
1/10

Prisoners:
Na ez viszont odavagott,orulok hogy Mr.Jackman nem ragadt bele a farkas szerepebe.Itt minden szinesz hozta amit kellett,vegig fenntartotta a feszultseget.Kicsit talan tul hosszu,de izgalmas es fordulatos film.
7,5/10
Tikal
valószínüleg az is csak egy olyan csoda volt, mint hogy Peter Parkert megcsípte a pók, vagy Bruce Banner Hulk-ká válása 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bachstein
Nekem a 12 próbás a kedvencem.
ZilogR
A srácok imádják az Asterix filmeket, így hát megnéztük az összeset.
Nekem csak egy gondolatom támadt közben: Ha Obelix gyerekkorában beleesett a varázsfõzetbe és utána soha többé nem kell neki varázsfõzet, mert örökké tart a hatása, akkor miért nem áztatják be az összes gyereket a gallok és nem kell fõzögetni, nameg ez a rómaiak ellen harcolunk dolog is le lenne tudva...

Mindegyik együttesen 4/10, de kimagaslóan jó az egyiptomos/Kleopátrás.

Képregényben 8/10

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

tomsolo
hnnn...

Kick Ass 2

Nagyon rég éreztem úgy, hogy a folytatás jobb lett mint az elõzmény, itt viszont végig és intenzíven. Bár több filmes oldal (mélyen) lehúzta, szvsz igen jó lett - egy percre sem komolyan vehetõ, de mégis átkozottul szórakoztató, önironikus, mocskosszájú és véres blõdli.

10/9

Egy-egy jobb jelenetnél visszatekertem, és átváltottam szinkonra - de bár ne tettem volna. Szinte minden poén élét kicsorbították, a szereplõk neveit elrontották (Motherf*cker - Muterbever, stb), magyarítva végignézve nekem sem jött volna be ennyire. Eredeti nyelven viszont über, csakis úgy ajánlott.
extra sensory
A Microchip (2011)

Igazi hamisítatlan thai box mozi... Már amikor az elsõ verekedõs jelenetet megláttam, tudtam hogy ez nagyon jó film lesz... Nem is tévedtem. A negatív hõs akkora májer, és úgy osztja a pofonokat, hogy Tony Jaa-t megenné reggelire.

De van még benne thai box-os buzi is, akinek szintén nincs szégyellnivalója muay thai tudás terén, és a többiek se fakutyák. Kapunk egy vegytiszta csihipuhit, némi fegyveres akciót és sok-sok vicces jelenetet, minthogy akció-vígjátékról lévén szó.

Egyedül azt sajnáltam hogy alig 80 perc... ráverhettek volna egy fél órát is akár annyira elrepült vele az idõ. Mindenkinek ajánlom.

8/10

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

wesker24
Jaja FILm + Digi FILM azok mindig vágatlanul adnak le minden filmet !
Bachstein
Film+ a legjobb, ott délután 6-kor simán leadnak egy vágatlan horrort 15-ös karikával! 😄
Bokafix2
Én eddig még csak az rtl-nél tapasztaltam hogy megvágják a filmeket a tv2-nél nem... de már rég nem nézek tv-t azóta nem tudom elkezdték-e õk is vágni

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Jakuza1
Most latom, hogy az Álmosvölgy legendája lesz a TV2-n ejfel korul, kar hogy ilyen helyen megnezni ezt a filmet egyszeruen istenkaromlas, mert minden ki van vagva amitol a film elvezhetettlenne valik es ha az hinne a nezo, hogy igy a 111 perces film amit kb 70 percsre vagnak lerovidul, azok tevednek, mert a reklamok miatt csinalnak belole vagy 135 percest, amibol egy ora a reklamokat foglal magaban.

DasIsFuck
jó, de a chihiro vagy a vándorló palota nem hollywoodi tömeggyártmány kifejezetten fiatalok számára.

ezt a versengõs témát mondjuk nem tartom olyan jónak aminél a sablonokat jól el lehet sütni.
Én tényleg azt sajnálom, hogy az olyan animációs filmek mint pl shrek vagy jégkorszak,toy story és hasonló kaliberûek nem jönnek.

amik évente jönnek azok olyannyira szürkék,hiába szépek grafikailag, de minden más tekintetbe szürke max egyszer megnézi az ember.
Addig emg a fentebb említetteket meg szinte évente újra lehet nézni és még több év elteltével is szórakoztató,aranyos, ellentétben pl az ilyen repcsikkel meg turbókkal..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Jakuza1
Hat akkor megfogsz lepodni, mennyire hasonlit a ketto egymashoz.
Mintha lekopiroztak volna, csak mint irtam ket kulonbozo vilag, repulok es autok. A tortenet es a mondanivalo szinte mind azonos kozos pontokban merul ki.

Grafikailag szuper ez teny, mert hihetetlenul sokat fejlodott a mufaj grafikai megjelenitese, mint a viz, felhok, fust, tuz, a kornyezet eletszeru megvalositasa es sorolhatnam.
Viszont a tortenet az a megszokott untig ismetelt tucatmegvalositas.
Es ugye ez a versenyzos mufaj es a gyozd le a fogonoszt, mar nem eloszor szerepel. Verdak,Turbo,Planes stb.
Vehetnenek azert lecket az olyan filmekbol, mint a Chihiro szellemorszagban, vagy a Vandorlo palota, hogy lehet jol felepitett mas tortenetekbol is eladni a meset es ne pedig azt keressek a keszitok, hogy lehet eladni azzal tobb jegyet, hogy kulonbozo nepcsoportokbol leghyen a szereplo, mert akkor a latinok tobb jegyet vesznek meg.
Persze nem a kulonbozo etnitas szerepetetesevel van a gond, hanem azzal, hogy ezt kenyszeresen teszik, csak a penzszerzes miatt, eroltetetten.

IMYke2.0.0.0

DasIsFuck
a planest még nem láttam, de a turbó ocsmányul szar szvsz..
azért itt jól látszik, hogy míg pl annó a z a hangya és az egy bogár élete jött ki ugyan abban az évben 1 kaptafára épülve, msot meg 2 ilyen silány produkció😞

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

vérpocok
Az osztag (2011)

Tökéletes iskolapéldája az elcseszett filmeknek... És fõként azért vagyok mérges erre a filmre mert kurvajól kezdõdik. Teljesen beleéltem magam, iszonyat hangulatosra sikeredett az eleje!

Egy kis kolumbiai faluval pár napja nincs kapcsolat, a hívásokra sem válaszolnak ezért a kormány terrortámadásra gyanakodva odaküld egy katonai különítményt hogy derítse fel, mi történt és kerítse kézre a terroristákat.

Oda is mennek és meg kell hagyni, a kis hegyen fekvõ falu nagyon hangulatos, a környezet is, a köd is ami körülveszi kellõen misztikus és tûkön ülve várja a nézõ hogy na, mi is fog ebbõl kisülni.
Vajon mi történhetett az emberekkel, hiszen sehol senki, mármár egy jobbféle Stephen King adaptációba képzeltem magam, hogy azt nézem és még fokozni is tudták az érdeklõdésemet mikor...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...az egyik házban találtak egy befalazott nõt... egy üregbe volt befalazva, ahol volt elég levegõje, ebbõl is következik hogy életben volt, de meg volt kötözve... a falra írt szövegekbõl nagy nehezen kiderítették hogy boszorkány lehet, és köze van ahhoz ami ott történt...

de innentõl fogva... ajjjj micsoda debil idiótaságok sora következik... gyakorlatilag semmit nem tudunk meg az égvilágon a nõrõl hogy tényleg az-e akinek gondolják és hogy mi történt ott, semmit nem magyaráz meg a film és ami az utolsó 1 órában zajlik annál még egy parlamenti közvetítés is jobb akkora dögunalom az egész és olyan b*szottul értelmetlen.

Szóval ha nem lenne az eleje annyira jó hanem csak szimplán szar lenne elejétõl a végéig, be sem írtam volna ezt a kritikát róla, de ez maximálisan felcseszett ez a film, hogy a rendezõ ennyire hülyének próbál nézni, hogy egy tejszínhabbal bekent szardarabot lökött elém hogy rágcsáljam mint hülyekutya a csontot.

Fogyasztásra alkalmatlan és veszélyes anyag!

Kénytelen vagyok két részre osztani az értékelést...

az elsõ kb. fél óra: 9/10

az utolsó egy óra: -1/10

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

tomsolo
😄

IMYke2.0.0.0
Igen, próbálgatok - Witcher 3-ra várok, igen 😊

CalebJoe
Witcher várós lettél?<#vigyor>