Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a 100% sci-fi elmenyt a D9 hozta nekem is, ott minden klappolt, egyedi es korrekt sztori, mondanivalo, remek szineszek, elsorangu latvany, techno- es akcio-orgia. Meg kell becsulni, nagyon keves ilyen van.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mármint alulról? :D
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azt hiszem en a D9 es a Moon ota nem lattam kimagaslo sci-fi-t.
Nem birom elhinni, hogy evek ota azt probaljak lenyomni a torkunkon (sikerrel teszem hozza), hogy ha valami elbaszodik a vilagegyetemben (pl. a nap vagy a Fold magja) akkor JOL BELE KELL BASZNI EGY BOMBAT! Lehetoleg Manhattan meretut...
Azert mert az urben jatszodik meg nem tudomanyos-fantasztikus.
Az egy katasztrofafilm.
Egy állig felfegyverzett katonai csapatot küldenek egy titkos bázisra mert van ott "valami".
Na, ez nem valami sokat mondó részlet, úgyhogy nézzük meg... elindítom a filmet és az elsõ néhány perc valami katasztrofális...
Már majdnem kikapcsoltam mikor kiderült...
...és hiába vagy veterán kommandós gépkarabéllyal a kezedben, ha az ellenfeled vízipisztolyt tud csinálni belõle... persze csak te látod annak...
Szóval végül nagyon is tûrhetõ mozit hoztak ezek össze, és vannak ugyan hibái (kicsit kusza a sztori) de attól függetlenül érdekesnek hatott. Nem unatkoztam.
7/10
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Számomra az ütõs sci-fik az elmúlt években ezek voltak:
- Napfény
- Hold
- Screamers 1-2 ( ez horror is egyben de megvan a sci-fi jellege is)
- Pandorum
- Különvélemény
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
1; trükkök ma már nem gond, bármit megtudnak csinálni
2; bár nem értek hozzá, de olyan "sokba" se kerülhet, hisz már inkább forgatnak green box elõtt mint valódi helyeken, mert olcsóbb.
Ezeken gyakorlatilag nem kell agyalni, hogy valamit kitalál egy script író, hogyan oldjuk meg? Régen hatalmas szívás volt. Most meg CSAK normális scriptet kellene lerakni, ez az alap és már itt elbasszák.
Erre évek óta nem tudnak 1-1 normális sci-finél többet lerakni
Idei év is sok-sok "sci-fi", nálam egy volt nézhetõ
Egyébként ugye tipikusan az sf az a téma, ahol az iskolapadbéli hiányosságok csúnyán visszaütnek, különben nem írt volna olyan bõdületes ostobaságokat, hogy pl. vállról indíthatóval lelövik az ûrhajót mer ilyen még úgyse volt. :(
(Azért vmelyik senkiházi nímand - pl. a szereplõk közül - rákérdezhetett volna azért a forgatás alatt, hogy:
- Neil, ezt most mégis: hogy? )
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Maga a végjáték is lehetett volna jobb. Én inkább valami hatalmas néplázadással egybekötött végsõ csatát képzeltem volna el aminek a végén átveszik az uralmat az állomáson és szépen lassan elkezdenek majd egy új világrendet kialakítani.
Nem pedig ezt a
Egy kõ egyszerû elnyomás-lázadás-végsõ-csata-gyõzelem-talán-új világrend stílusú filmet jobban el tudtam volna képzelni ehelyett a katyvasz helyett... Több akcióval és robot szétlövéssel. :)
Azért az is röhej volt amikor a
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tud O normalisan is beszelni angolul ha kell (lasd Europa Report vagy A-Team), sot meg a Joburgban jatszodo D9-ben sem volt ennyire eros az akkcentusa <#nemtudom>#nemtudom>
mekkora véletlen hogy azt is Neill Blompkamp rendezte :D
De szép bauxit, honnan van?
Ennyi erõvel magyaros neve is lehetett volna.
Ez esetben már csakis a rengeteg szennyvíz és fekália okozhat gondot, de ez is megoldható okosba. 1xûen kilövik a napba a szart, vagy köztéri szobrokat csinálnak belõle préselve, esetleg utcakövet és ezzel kövezik az utakat stb.
Ez egy igazságos szép új világ, egyenlõ erõforráselosztással és demokráciával és néphatalommal, meg hasonló állságos szép szavakkal. KANNIBÁLOK b@xod!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
S még valami, de ez már szõrszálhasogatás a részemrõl: a teljesen izolált világban ki szórakoztatja a gazdagokat? A robotok táncolnak a balett elõadásokon, adnak elõ a színházban stb. stb.? Mert, hogy a gazdagok nem állnak neki dolgozni, az hét szentség... Szóval, olyan világban nem élnék gazdagként, ahol csak gazdagok vannak...
Megtarthatod a nyamvadt kis eleted! :D
"a Foldnek ezzel az akcioval most VEGE, leven a nepesseg immaron megszunik CSOKKENNI, de legalabbis nagyon nem abban az utemben csokken tovabb mint szokott. A tortenet folytatasaban az immaron teljesen egeszseges Foldlakok massziv invaziot inditanak Elysium ellen, az ott eloket lemeszaroljak es vad anarchia veszi kezdetet amig az utolso ertekes dolgot is magukeva teszik, persze csakis miutan Elysium lakoin durva kinzasok es gyilkossagok altal vesznek elegtetelt szegenyseguert es serelmeikert. Elysium ezutan darabjaira hullik, igy nem marad mas hatra, mint elvezni ahogy a halhatatlan es ehezo emberiseg felzabalja onmagat a FOLDON :D"
Nagyon 'epikus' akart lenni a teljes film, a teljes történet - a CGI nekem nem elég. A szereposztással nem volt túl nagy bajom
A kisebb-nagyobb hibákra most nem szaporítanám a szót.
Elég volt egyszer ez a film. Soha többé.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy a Thor2-re moziba is elmegyek még 1x megnézni hétvégén haverokkal, ezúttal végre 2D-ben. Na arra mit mondanál... :D
Nemtom mivan veled, utolsó fostaliga filmeket megnézel KETSZER és még tetszik is, hogyvanez?
És ez nem ízlés kérdése, az a film logikailag, dramaturgiailag teljesen gáz, szabályokat rúg fel, rosszul meséli a sztorit és a fohossel olyan cudarul bánik mint még sose. Nehogymár fasza karakterdrámát meg osszefuggéseket lássá bele, meg nem fontos a sztori?????
Irány a szervíz, update-re van szukséged :D
Az egyik magyarázatban, a taxis mint a Halál szerepel. A nõ veri a fiát gyûlöli õt is és az életét is. Meghívják õket hajózni, elindul, de útközben balesetet szenved és meghal. A Halál utaztatja a csajszit, újra és újra a személyes poklába, a hajó útra, ahol rájön, hogy mennyire ragaszkodik a fiához és mennyire élni akar. Újra és újra.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Alapvetõen mindég azt rójják föl, hogy lassú, meg unalmas, de nekem pont az "unalmas" részek tetszenek benne. Ha még több van benne, nekem csak jó. Én szerepjátékos vagyok, nekem a csihipuhi csak körítés.
Nos így másodjára jobban tetszett. Sokkal jobban átjött a dráma és a részletek és összefüggések is tisztábbak voltak. Nem rossz film ez szvsz. Egyáltalán nem. Nem is a történések fotosak benne, az csak megtévesztés.
Most már csak a Days of the Future Past-ot várom tûkön ülve, me május még messze van...
Asszem a Marvel kezd felnõni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyébként nagyon jó film. 9/10.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem lattam meg a filmet, szoval csak kérdem: a detektív skandináv származású?
Pláne, ha családnévrõl van szó. Én például ismerek Mózes családnevû embert is. De van akinek meg keresztnévként adják ezt, úgy hogy még csak nem is zsidó, hanem esetleg székely, mert arra felé szokás az ótestamentumi név.
Szóval se a Loki se a Thor nem olyan extrém, akárcsalád akár keresztnévként.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.