[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Az igen :) én konkrétan a falat ütöttem mikor kijöttem a moziból
Az emberi szállak rém irritálóak voltak. Nem tini hülyeséggel volt megpakolva, hanem amerika pátosszal.. Nem volt idióta tudós aki osztja az észt, mert konkrétan szartak nagyban minden magyarázatra, legyen annyi elég, hogy atomot esznek mert nagyobb volt a sugárzás amikor ők éltek. Így pl ha én felébredek 1 millió év múlva (mondjuk mélyfagyasztásból), akkor szénmonoxidot fogok két pofára tömni, mert hát az az én időmben több volt (vagy szintén atomot, hátha akkoriban kevesebb sugárzás fickándozik a levegőben)
Drámai szálak a katona srácon és az apján kívül (amit méltatlanul elvágtak az elején), annyi volt, hogy Olsen leányka bambul a kamerába nagy szemeivel (gondolom ezek a részek jelentették hogy most valakiért izgulnunk kell).
Godzilla megjelenése, a hangok tényleg ütősek voltak. Azért az összesen 10 percért már már majdnem meg is érte beülni a moziba.
Ha többet kapunk belőle, valószínűleg az előzőek engemet sem zavartak volna, de így, hogy csak azt láttam szinte, így elégé feldühítettek.
Tudom hogy ízlések és pofonok, de nem hittem volna, hogy ilyen szélsőséges vélemény különbségben látok rá példát :)