Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom miért, de engem még az se zavart amit írtál, valamiért jol szorakoztam ezen a filmen, de szerintem ennek mark wahlberg az oka 😊 jól állnak neki az ilyen szerepek
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha tudatosan alkalmazok klisét az attól még klisé marad, függetlenül attól, hogy mi volt a szándék. A paródiák rendszerint kiforgatják a kliséket, itt ez nem történt meg, talán az egyetlen erre utaló törekvés a már említett
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
MiB koppintás, de mûködött. Poénok jók voltak, látványos okés volt, de semmi extra. Közepes.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
kamerás szofthorror a végén egy ötletes csavarral 7/10
Pacific Rim
mivel látványfilm így egy olyan 7/10
Odd Thomas
sajnos csak tévéfilmnek készült de ennek ellenére nem olyan rossz 7/10
R.I.P.D.
hát a cgi miatt 5/10,sokkal többet ki lehetett volna belõle hozni...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Megint a lecsóba: a soundtrack über szar és anakronisztikus.
Leonardo DiCaprio: (az az akcentus és felvett brit affektálás is) zseniális! És õ mentette meg az egész filmet a középszartól is.
A világ legundorítóbb ending credits-ét tudhatja magának a film - a fade-elésektõl már majdnem rosszul lettem. Szó szerint!
Ami elõtt fejet kell hajtani: smink, maszk és kellékesek.
A CGI kicsit zavaróan sok is volt, meg nem is.
Elizabeth Debicki, hmmmm fincsi volt!
A film sikeresen el tudta rontani a kedvem, és érzem, hogy ezzel el is érte a lényegi szándékát: egy férfi bármit megtesz a szerelméért, még ha az a világ számára szivárványharcnak is tûnik, vagy a kiszemelt személy meg sem érdemli.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az eleje még egész turheto volt, aztán átcsapott a szokásos "agyonbonyolított mindenki-mindenki ellen" butaságba, a 3/4énél már zavartan vakaróztam, hogy akkor ezt most komolyan??? 1x nézheto, de csak a két foszereplo miatt.
Gravity - 8/10
Atyaég. Nem láttam ennél látványosabb és izgalmasabb filmet moziban az utobbi idokben az tuti. Csak azért nem kap 9 pontot, mert a sztori túl egyszeru ahhoz, hogy ilyen szintre emelkedjen, de a maga nemében alapmu lett, nem is kétséges. Cuarón pedig a top10 bestof rendezo kozé emelkedett ezzel a teljesítményével nálam, már az Ember gyermekében is tátottam a szám azoknál a bizonyos jeleneteknél, de itt aztán nincs kérdés, hogy mekkora profi ez az ember.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Sablonfilm és klisés a Monster University ? Te tudod egyáltalán, mirõl zagyválsz össze-vissza ?
Ez egy kifejezetten jó film, amelyik megpróbál elvonatkoztatni az általános kliséktõl.
Persze manapság már szinte lehetetlen megalkotni egy filmet, hogy ne legyen benne valami olyan amit már máshol ne lehetett volna látni.
De ez pont az a film, hogy próbálja elkerülni öket, ahol csak lehet.
Simán, minden erölködés nélkül eléri a 7-8 pontot egy tizes skálán és van olyan jó mint az elsõ része.
Minden sablonfilmben van egy-két nem annyira sablonos elem is, de ettõl függetlenül ez a film bizony klisé úgy ahogy van. Nem mondom, hogy emiatt borzalmas lenne a Monsters U, csak felejthetõ és unalmas. Egy lapon sem lehet említeni az elõzõ résszel, hogy az olyan egyéb Pixar alkotásokról mint pl. az UP ne is beszéljünk...
Nos nyilván nem a könyv, angyon nem, de ettõl függetlenül egy szórakoztató scifi. HC fanok akár enragelnek rajta, de átlag scifi kedvelõnek ez sem rossz esti szórakozás, nagyon nem. Kíváncsi vagyok folytatják-e, bár a további részeket már nagyon nehéz lenne filmre ültetni (tök más stílus). Ezt sem volt 1xû.
Ha csak 3 emberrel több elolvassa ezután (mifelénk is) minden idõk top1 sci-fi könyvsorozatát, az máris megérte.
A fõszereplõ persze idõsebb, mint a könyvben, de szvsz. egész jó volt, nekem bejött amit/ahogy játszott.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
sztem nagyon is sok klisét elkerültek
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Na ez viszont egész aranyos volt és szórakoztató. Semmi extra. DE élvezhetõ bõven.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Minden ami a filmben van az az ezerszer látott egyetem/középiskola filmek kliséi.
Olyan baromi nehéz lett volna ezeket kihagyni? Nem hiszem el, hogy ne lehetne történetet összehozni, amiben nincsen lúzersrác, seggfejmenõsrác, meg gagyicsapat ami végül leveri a favoritokat mert szívvellélekkel küzd?
Az egy klisé amit kihagytak az a széplány volt akiért a hõseink hajba kapnak, de gondolom ezt is csak azért mert nehéz lett volna megoldani szörnyekkel...
Nos az eleje az ultragáz, nem európai gyomornak való, de mikor már nem babra megy a játék és kezd komolyabb lenni a szitu, akkor egész tûrhetõvé válik.
Itt csak az ijesztgetés jöhet szóba mint téma, mivel a Szörny Rt. maga egy olyan rémlényekbõl álló társaság volt, ami gyerekek ijesztgetésébõl profitált energiát, amelyet õk a saját létfenntartásukra fordítottak... ennek konklúziójaként az elõzményfilm sem szólhat másról, minthogy a szörnyek az iskolában illetve egyetemeken az ijesztgetés szakot választják tantárgynak, azután pedig a Szörny Rt-hez hasonló cégekhez mennek dolgozni.
Muszáj volt ezt így megoldani, mert valahogy közös szálat kellett a filmnek találnia a Szörny Rt-hez illetve Sully és Mike késõbbi munkakapcsolatához.
Nem szólhatott a mese arról hogy pl. Sully híres rögbi játékos Mike meg egy lúzer és ellentétes csapatban játszanak. Mert ez a sztori logikátlan lenne és nem illeszkedne a Szörny Rt-hez.
Én úgy gondolom hogy a hibái ellenére korrekt folytatást, illetve elõzményt hoztak össze a készítõk.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Hát ez nagyon gyenge volt. Az elsõ rész éppen azért tetszett, mert egy érdekes és aranyos kis sztorit sikerült összehozni, ami kiforgatott néhány klisét. A folytatásban ezt sikerült mind elfelejteni, és kaptunk egy teljesen sablon egyetemfilmet, csak éppen itt nem amerikaifoci vagy kosárlabda az aktuális téma hanem az ijesztegetés.
Vannak a menõk, meg a lúzerek, az elõbbiek mind indokolatlanul seggfejek az utóbbiakkal kivéve persze az egyik fõhõst aki rájön, hogy ez csúnyadolog. Közben a lúzerek mind rájönnek, hogy õk nem is lúzerek csak hinni kell magukban. Mindezt persze szörnyekkel.
A látvány okés, bár a szörnyek sokszor eléggé elnagyoltak, különösen a háttérfigurák. Ezért kárpótol maga az egyetem ami viszont igazán pofásra sikerült. Humor kevés van, és az is inkább az "aha ez vicces" fajtából. A szereplõk egytõl egyik épp olyan klisések mint a történet.
Nagy csalódás.
4/10
Ízlésficamos mobilfüggõ tinédzser, õslénytudós tûzoltó apuka, irdatlanul ormótlan és ronda dinoszauruszok, amiket a 20 éves technikával készült J. Park dinói is fejenállva körbehugyoznak... naná hogy ez is csak Asylum film lehet.
Én azt nem értem, hogy 2013-ban hogy képesek ilyen gagyi effektekkel bombázni ártatlan polgárok retináját. Fáj nézni... Mijaz hogy a dinó kiengedi a ketrecbe zárt társait? Ennyi erõvel weboldalakat is meghekkelhetne... és ráadásul ez a film lop... pofátlan módon lenyúlja a Jurassic Park jeleneteit.
Egy-két dinó Jackie Chan filmeket nézhetett a tojásban, mivel a részeges karatemester stílusát véltem felfedezni a mozgásukban... bár lehet hogy ez csak a kábító gáz hatása amit rájuk fújtak... bár fújták volna rám is hogy ne kelljen tovább nézni ezt a xart.
Még ha szándékos J.P. paródia lett volna díjaznám is, de így nem tudom... mivel a film komoly próbál maradni és hihetetlen gyenge megoldásokkal próbálja fenntartani a nagyérdemû figyelmét.
Inkább legyenek cápák... nem mintha azok jobbak lennének, de a nagy víztömeg minden filmben jól mutat.
Fújj de sz*r volt ez a film...
2/10
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ne hogy azt hidd, hogy az új szériát Nolannak köszönheted, az új betmen szériát a stúdiónak köszönheted, hogy megengedte, hogy olyan legyen
De szép bauxit, honnan van?
Finoman szólva nem voltam elájulva tõle. Idegesitõ párbeszédek,rémgagyi látvány,ami megmentette nálam a filmet az T.L. Jones meg Jim Carrey alakítása,Rémuszt kibaszott jól eltalálták,nagyon nagyon beteg lett,gyakorlatilag ez vitte végig a filmet nálam.
6/10
Részben ezért is nem róttam fel neki a sablonos mivoltát. 😊
ha regisztrálsz, online is megnézheted. hd minõségben van feltöltve ha jól rémlik.
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Ez egy nagyon érdekes horror-thriller volt számomra... a koncepció nem újkeletû, valójában több filmbõl van összegyúrva ez a film, nem is írom le melyek ezek mert spoilernek számítana, de annak ellenére hogy már felhasznált alapokból építkezik, sikerült olyan egyedire megcsinálni hogy kiemelkedjen a sablonos átlagból.
Elég bizarr az egész film atmoszférája, s bár a történet kicsit lassan bontakozik ki ez nem von le semmit az értékébõl.
8/10
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Azon meg külön mosolyogtam, hogy mindenki furcsállotta a kardot - még a nagy ellenfél is 😊
Persze anime feldolgozás, a valóság az, hogy a "lószeletelõ" kard igen rövid ideig és csak Kínában létezett, de a japánok elég sok legendát meg sztorit találtak ki mellé. 😄
Tagadhatatlanul magán viseli az animés múltját (jellegzetességek), de számomra - aki nem látta a sorozatot, és ezek után már meg sem nézi, szerinte - remek szórakozást nyújtott.
A zene: fenomenális volt!
A fõszereplõ: kiváló választás volt. Az ellenfél dettó.
A gyilkolástól megcsömörlött, és amúgy is szebb/jobb világot keresõ híres gyilkos fogadalmának megfelelõen többé nem fogad el megbízatásokat, de idõközben kiderül, hogy az õ egykori, elhíresült nevét valaki felvette, és tovább gyilkol... kedvtelésbõl is.
A szamuráj éra elmúltával eljött hát a fakardok kora. Vagy mégse?
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
4/10
Borzaszto es faraszto.
Mintha egy muveszfilm es verengzos film kevereket lattam volna.
Gaz egy film.
imádni fogjátok ezt a filmet!
Persze, hogy sablonos. 1933-as a sztori, amibõl átvették az 1915-ös, de amit abban leírnak meg még sokkal korábban történt. Ez volt az egyik elsõ nagy sikerû Western téma, amibõl kismillió film, hangjáték, képregény, akármi készült.
A negatív kritikák után nagy fenntartásokkal ültünk le elé, fõleg, hogy két és fél órás. Abszolút kellemesen csalódtam, ugyanis sikerült egész végig remekül elszórakoztatnia. Látványos, hangulatos, vicces és pont a megfelelõ mértékben pörgõs, nem ül le a sztori sehol, de nem is fásul bele az ember a túl sok harcba/üldözésbe/menekülésbe.
A történet persze sablonos, de hát egy western kalandfilmtõl eleve nem vártam hatalmas fordulatokat, és amit ebbõl ki lehet hozni azt korrekten nyújtja.
Az egyetlen felesleges dolog számomra a történet "kerete" volt, szvsz semmit nem adott hozzá az élményhez, nélküle is simán elment volna.
Ez így nálam simán
9/10
TIZTIZTIZ!!!
Az elsõ mondat pedig a szó pejoratív értelmében értendõ, természetesen senki nem tartja Austin-t hollywoodi sztárnak, de ebben a filmben számomra hiteles volt...
Viszont nem ártana tájékozódni, Austin nem csak az Expendablesben szerepelt, számos filmje van még.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Csak az RTL Klubon szocializálódott átlagmagyarnak ezek a - már a Film +-ra is kevés - ZS kategóriás szarok már hollywoodi szuperprodukciónak tûnnek. Ez a törvényszerû következménye a "csak letöltök és fos csatornákat bámulok, lófaszt nem tájékozódok" életformának.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Lehetséges, hogy én lemaradtam arrol amikor ez az Austin hollywood-i SZTÁR lett?
Csak azért mert most olvastam eloszor a nevét, de látom már, olyan produkciókban is játszott felejthetetlen epizódszerepet, mint pl. az Expendables.
<#wilting>#wilting>