[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Axlkenobi #84548 Ahogy írtam a Tie-vadász/Birodalmi induló/stb. dolgot sarkítva értettem. Te hoztál egy konkrét jelenetet az OT-ből, hát persze, hogy ezért egy hasonlót hoztam a PT-ből, nyilván, hogy párhuzamba lehessen állítani. Ha teszem azt akciójelenetet, vagy humoros jelenetet hozol, akkor értelem szerűen egy ilyen stílusút hoztam volna én is. Konkrét példára csak konkrét példával lehet reagálni. Persze, hogy átjött, hogy a "minőségről" beszélsz, én pedig azt akartam a párhuzammal megvilágítani, hogy egy teljesen különböző romantikus jelenet simán hozza azt a minőséget méghozzá úgy, hogy totálisan más stílusban és megközelítéssel van elkészítve. Azt írod, hogy ami más nem feltétlenül jó, én pedig a másik oldaláról látom ezt: ami más, nem feltétlenül rossz. De, ahogy írtam is, nem akarok meggyőzni senkit, ízlések és pofonok.
Egyébként gondolhatod, hogy nem véletlenül hozom fel sokszor a "nosztalgia" dolgot, összeszámlálni nem tudom azoknak a számát, akik emiatt fikkantották az előzmény trilógiát, a véleményük pedig itt véget is ért.
Ezzel együtt abszolút el tudom fogadni, ha valaki nem szereti ezeket a filmeket (te jó ég, én hány filmet utálok, amit mások istenítenek és fordítva...), alapvetően egyébként egy másik személy hozzászólására reagáltam először, aki tipikusan abban a fikastílusban írt, amitől néha égnek áll a hajam. Amondó vagyok, dobjuk is a témát, mert ez is olyan, hogy egyikünk sem győzi meg a másikat.
Ja és no problemo, jobbulást a kezednek!