Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cylonflatus
Csak a Donnie Yen féle 2 rész ami így idõrendben követi egymást, a többi film teljesen különálló alkotások.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cylonflatus
A Donnie Yen féle (abból a Ip Man: Becsület útján, vagy a Ip Man: a Nagymester ?), a Yu-Hang To féle Ip Man: A Legenda születése, vagy az Anthony Wong féle, az Ip Man: A Végsõ Harc? Esetleg a legújabb, a Wong Kar-Wai féle Nagymester (a címben Ip Man nélkül)?

Seth
4 része van már

PSN ID.: Beegabor

Bokafix2
Sztem arra gondolt hogy hanyadik rész, mivel trilógia ugye... Van egy rész ami a háború elõtti életérõl szól, van egy konkrét fiatalkoráról szóló rész és van egy háború utáni történet, ami az öregkorát mutatja be.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Sir Quno Jedi
Hogyhogy melyik???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

bakkerman
én fiatal korom ellenére nagyon szeretek régi filmeket nézni,bejöttek a Reeve-es superman filmek is,meg az újabb is. Csak úgy kell leülni nézni bármilyen filmet,hogy tudjuk mit várhatunk tõle. Nem fogok akkora izgalommal nézni egy vígjátékot mint tenném azt egy Keresztapánál

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kill3r21
Nah látod, én meg csattogós lepkével játszottam, szintem semmit nem értettem a filmbõl csak hogy szuperman és nagyon tetszett a zenéje meg minden, meg kb 150X láttam fiatalkoromban....
Terminátor szintén a 2. rész szinkronját kivülrõl fújtam, számomra nem tudnának rossz terminátor filmet csinálni...😄
IMYke2.0.0.0
Nem akarlak nagyon letörni, de tudod: idõsebb vagyok nálad.

Szóval, például a nálunk a megjelenését követõen, hivatalosan levetített Superman 3-at például moziban láttam, középiskola 4. osztályában, még az érettségi elõtt. 1993.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kill3r21
Jóval idõsebb fejjel láthattad a régi filmeket mint én, valszeg ez a külömbség alapja 😊
tomsolo
Super Troopers (2001)

Tûrhetõen vicces dolog, bár szerintem nem akkora nagy durranás mint azt pár rajongó mantrázza. Némelyik jelenet valóban epic, viszont van pár ami marha erõltetett. Összeségében a középszerûtõl egy kicsit jobb.

6,2/10

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Nos, akkor a korábbi véleményem alapján átmegy, hogy szerintem meg nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kill3r21
pedig pont a superman returns igézi a legjobban a régi filmeket....szerintem
IMYke2.0.0.0
Nálam pont a régi filmek miatt szarok a modernkori CGI-orális-kényeztetés-célzatból-elkészített-rebootok.

kill3r21
Vagy a régi filmek nem voltak rájuk olyan hatással gyerek korukba.....számomra a régi filmek is etalonom, mégha olyan gagyi is mai szemmel...
bakkerman
hát nem tudom emberek,én végignéztem,nem volt semmi bajom vele 😊 lehet túl kényes szemmel nézitek a filmeket 😄

kill3r21
Én a régi filmek és a man of steel közé rakom 10/8 al 😊
IMYke2.0.0.0
Az egyik legrosszabb Superman film (az új után), amit életemben láttam.

kill3r21
Lone Ranger

Bukta vagy nem, szar kritika vagy nem, szerintem tipikus Verbinski film mint a karibok, Deep hatalmas, nekem nagyon tetszett! Nem az év filmje, de valamit tud amit sok film nem, szórakoztat....legalábbis engem
10/9
cylonflatus
Yip Man, ok, de melyik?

cylonflatus
7/10, vao. Én kijöttem róla a moziból pedig nem szokásom.

bakkerman
Superman returns (2006)

Azt kaptam,amit vártam,végtelenül egyszerû,és kiszámítható sztori,szerelem,akció,világ megmentés,repülõgép megmentés,volt ebben minden,aminek lennie kell egy SM filmben,az akkori technológiákat ismerve a látványra se volt panaszom,néhol persze eégszen túlzó volt,meg picit gagyi,de hát na,Superman az Superman,õ egy kézzel tart meg egy repülõt,meg a sztratoszférában lebeg Lojiszlénnel 😄 Az újabb dc comics filmek közül nekem még mindig a 2008-as Sötét Lovag az etalon,de ez se volt rossz. Imádok minden "szuperhõst",róluk szóló filmet,mesét,játékot,így nálam ez a 2 óra is megért egy
7/10-et

Délután jön a Man of Steel 😊

Bokafix2
Julia X (2011)

A sorozatgyilkos és a szõke nõ beszélget... bizony és ez nem vicc mert pont így kezdõdik ez a filmecske. A gyilkos neten keresztül ismerkedik áldozataival akiket aztán jó Péntek 13-on nevelkedett pszichopata kurafi módjára segít át a másvilágra.

Ez az alkotás egy B kat. olcsó horror lenne ha nem tartalmazna néhány ötletes csavart. Nagyon jó fordulatokat pakoltak be a készítõk, bár számomra a vége már kicsit viccbe hajlóan csavarosra sikeredett, de elnézem mert jól szórakoztam a játékidõ alatt.

Hogy mi következhet egy chat-en kezdeményezett ismerkedésbõl? A Julia X megadja rá a választ... persze csak ha eléggé közveszélyes egyedek futnak össze.

7/10

Sir Quno Jedi
Yip Man

Na ez nem volt rossz, pedig "történelmi", életrajzi kung-fu film. Bruce Lee mestere végtelenül szerény ember, de a japán megszállás alatt õt is megtalálják...

Reális a magas pontozás az IMDB-n is. Ez egy minõségi film.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

genndy
The Last Day on Mars
Hát ezért igazán felesleges volt a Marsra menni... ugyanis ez nem más, mint
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy szokásos sablonos zombifilm.

A technológiai megvalósítás egész jó, hihetõ a bázis, a roverek, a ruhák. Meg a vége tetszett, mert
nyitva hagyták, te eldöntheted hogy akarsz-e happy endet.

Én nem tudok többet adni rá, mint 5/10, de biztos lesz akinek tetszik.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Myselor
én annyit tudok róla hogy várós film <#gonosz1> talán decemberben lesz a moziban?valami rémlik😊
vérpocok
47 Ronin-ról tud valaki valamit? A legújabb Keanus film. Ilyen fantasy szamuráj-féleség.

Trailer bejövõs, és ahhoz képest hogy Mo-n forgatták elég pofásan néz ki.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

tomsolo
Hulk vs. Wolverine

Teszett - mondjuk Hulk piros vére nagy hiba volt, de túltettem magam rajta - fõleg Deadpool volt kiba jó benne, oltáriak a beszólásai, rengeteget röhögtem.

Egy kis kavar volt bennem, hogy végül is kinek az official dumája az Einsteinezés (Wolverine v Hulk?)

8/10

Hulk vs. Thor

Sztem Thort egy nagy tévedés volt az Avengerbe tenni - marhára kilóg, meg nehéz ügy ez az istenezés - ez ezen a sztorin is meglátszott. Egy csavar van benne ami érdekesé tette azért dolgot,

szerencsétlen Bannert végre sikerült elválasztani Hulktól.

Sajna ez a legnagyobb gáz is a filmben, mert a néma - csak hörgõ-börgõ - Hulk marha idegesítõ egy idõ után.

6 alatt/10

extra sensory
nézd meg a Superman szemben az elitekkel... rajzfilm, de sztem simán veri ezeket <#smile>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

stargatelost
Pár hónapig nem voltam itthon, így most pótoltam a közben kijött blockbustereket 😊

Star Trek Into Darkness

Az elsõ rész sokkal jobban bejött, ez valamiért nem tudott beszippantani. Sok baromság is volt benne. HISHE-sek jól rátapintottak pár dologra 😄 (feltámasztás, no ûrhajó ezentúl 😄)

6/10

World War Z

Hú de vártam ezt, könyv nagy kedvenc, és annak ellenére, hogy tudtam, sok köze nem lesz hozzá, nagy reményeket fûztem hozzá. Nagyon, de nagyon látszott rajta a forgatókönyv toldozgatás, és a végét sem tudtam másképp nézni, mint hogy "ja akkor most jön az újraírott rész a kukázott helyett". Az izraeli rész tetszett a legjobban, de amúgy is jó volt a film, de hát ott az a "de".... Mindegy, siker lett, a név be van járatva, valószínû a folytatás, de így már egy HBO minisorozat sem elképzelhetetlen ténylegesen a könyv alapján 😊 Na jó, de, szép álom marad, pedig szerintem szétszaggatná a nézettséget TWD-bõl kindulva... 😊
HISHE-sek viszont megint megmondták a tutit az egyik legnagyobb baromságra a filmben 😄

7/10

Iron Man 3

Na igen, nem vártam sokat tõle, elszórakoztatott végül is.
Persze a többi páncélt csak a végén hívja. Aztán meg értelmetlenül felrobbantja õket. Ok. HISHE-sek újfent remekeltek 😊

5/10

Man of Steel

Bahh, elsõ óra nagyon szenvedõs volt. Clark apja, ahogy... OMG, komolyan, hogy gondolhatták komolyan? Aztán végre jött a zúzás Zodékkal, az tetszett, nagyon látványos volt. Kb ennyit ért a film. Loist valami elképesztõ erõltetett módon sikerült beleerõszakolni a jelenetekbe/történésekbe. A szerelmi szál is csapnivaló volt Clarkkal, nem jött át semmi belõle.

Szokásos HISHE. Persze így nem lett volna zúzás, de akkor is baromság volt a papos jelenet.

6/10

After Earth

Alapötlet jó volt, de a film... Lehetett volna több veszély is a Földön, Will papa üldögélése meg totál felesleges volt. Egynek elment azért.

4/10

Pacific Rim

Na ez az, ami királyság volt. Nagyon ütõs látvány, intenzív zúzások. Nem is tudtak érdekelni a klisék. Fasza volt, nagyon tetszett. (Kivéve az ázsiai csajt, ahogy beszélt, amilyen fejeket vágott, hihetetlen módon irritált.) Ennél éreztem egyedül, hogy moziban simán megérte volna megnézni.

8/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Tyler1
A Superman visszatér talán csak egy fokkal nem borzalmasabb, mint a klasszikus Reeve-es filmek, én nem pazarolnék rá idõt. Az Acélember meg reboot, és még mindig a legvállalhatóbb Superman film szerintem.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Synchronous
Miért nem nézed meg mind a kettõt? Az acélembernek semmi köze a Superman visszatér-hez. Nem a folytatása. Annyi értelme lenne összehasonlítani a kettõt, mint Schumacher Batman-jét Nolanéval.

Az acélember fényévekkel jobb, fõleg látvány terén, de megkockáztatom hogy még színészi játék terén is, hiszen ha pl. Kate Bosworth alakítására gondolok a 2006-os filmbõl, arra támad kedvem hogy leöntsem magam benzinnel a stúdió elõtt és felgyújtsam magam, tiltakozásul amiért szerepet adtak neki ebben a filmben.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

bakkerman
a Chuck-ban nagyon bírtam Routh-ot,ezért én inkább afelé hajlok,de írjátok le melyik a jobb 😊

bakkerman
melyiket nézzem meg inkább,a brandon routh-os supermant,vagy az újabb acélembert?

Riddick21

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

sb1
Régen a apple trailers oldaláron szedegettem le a full hd elõzeteseket, de onnan már jó ideje kiszedték sajna a letöltõ linkeket..nem tudtok egy olyan hasonló oldalt, ahol olyan jó minõségben lehet leszedni a friss elõzeteseket?

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Tyler1
Leginkább azt, aki a Karib tenger kalózai stábjának adta oda a projektet, és mindenkit aki ezt hagyta!!!

ezt én is megkérdeztem már...nekem az indián szerep dettó ugyanaz mint a kalóz...a poénok a gesztikuláció az artikuláció és még a külsõ is 1:1

The Protector
Én is megnéztem a filmet.Nekem tetszett volna ha nem lett volna ilyen dögunalom az egész film.Azt akarom ezzel mondani,hogy tele van jó dolgokkal/jelenetekkel de már kínszenvedés volt a film mert annyira hosszú.Bnõm el is aludt közben.
Ilyenkor kit lehet okolni?Forgatókönyv volt szar?VAgy a rendezõ?Ez 1.5órába bõven belefért volna.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

dartonite
The lone ranger:
Haat,legyen mondjuk 6/10 amibol 2 pont JD.Bar ha minden evben csinalnak egy legalabb ilyen szintu western vigjatekot azzal en ki fogok egyezni.
Legalább rendezõi verzió? (+3x30 perc) 😄

Tyler1
Magányos lovas

Meglepõen jobb lett, mint amit még a trailer alapján gondoltam róla. Legnagyobb hibája, hogy borzalmasan hosszú, 2,5 órát nem bír el ez a sztori. Ezt leszámítva korrekt film, tud vicces is lenni, a két fõkarakter pofás, nem lesz emlékezetes, de egyszeri szórakozásnak megteszi. Egyébként Johnny Depp mikor fog kilépni abból a szerepbõl, amit 10 éve vett fel? El lehet a filmjein röhögni, de lassan már unalmas ugyanazt az egyetlen karaktert látni különbözõ jelmezekben (Közellenségek kivétel, abban tudott újat hozni, kár hogy maga a film nem lett jó).

mégvadabbdisznó
A Hulk gyereket nem érdemes felb*szni... minél mérgesebb annál erõsebb. Gondold csak el mi lenne ha végignézetnének vele egy Kiszel Tünde interjút... fél karral leatomizálná az Igazság Ligáját.

De szép bauxit, honnan van?

Magányos lovas

Egynek elment, de feleslegesen nyújtott felesleges karakterekkel pl: Prosti
másik probléma, hogy TÚL komolytalan
azért néha leülnék 1-2 halivúdi scriptíróval beszélgetni, hogy amikor leír valamit és elolvassa mi a faszt gondol?
Ami ok: látszik a lóvé, ruhák, díszletek, CG ok, a vadnyugat még mindig gyönyörû, színészek ok (Depp se ripacskodta túl)
5/10
Bokafix2
Az új bosszúállók - A holnap hõsei

ezt ajánlom akkor 😄

a Bosszúállók gyerekei veszik át a stafétát miután szüleiket kinyírta egy über gonosz

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

IMYke2.0.0.0
Én most ezt szipkázom lefelé: "Yokomichi Yonosuke" (A Story of Yonosuke) (2013) imdb

tomsolo
No Mercy for the Rude / Yeui-eomneun geotdeul (2006)

Adott egy "néma" bérgyilkos - aki ennek ellenére végig narrálja a sztorit -, matador szeretne lenni, valamint szereti a verseket és a tenger gyümölcseit. Nagyon kellemes, keserédes vicces sztori, meztelenséggel, kellõ mennyiségû vérrel, humoros karakterekkel.

7,3/10

Blasta
Ahh na igen, az a feherhazas Nightcrawler fight az epic volt

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
most mi lesz mi lesz? meghalt absorbing man? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tomsolo
Viszont ma elkezdtem mindenféle marveles rajzfilmeket nézni, ha már képregény meg minden, ezen még most röhögök: