[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Én nem tudom mit rágódtok ennyit ezen a témán... Ezzel legalább meg lehet magyarázni hogy egyes Jedik miért tudják jobban használni az erőt. Egyébként meg én is 28 évesként a régi részeken nőttem fel. Közben játszottam a SW-s játékokkal, kb az új filmek előtt pár évvel, mert akkor lett meg az első számítógépük, szóval Én már az a kategória voltam, hogy mind1 milyen lesz, csak SW legyen. És szerintem nem estek ki annyira magából a világból. Tény hogy a film az akkori trendeknek is megfelelt, de nem szállt el az SW univerzum világától. Látványosabb lett az egész mind csaták mind látvány téren? Igen. Sztorija megvolt? Igen. Tipikusan a hülye nézőseregnek több magyarázat van benne, mint ahogy ez jellemző manapság? Igen! Nem tudom mi itt a probléma. Ha szereted ezt a világot így is szereted. Ha addig tart neked ez a világ, hogy megnézted a filmeket, de se a játékokat se a könyveket nem olvastad, akkor nincs is rálátásod a világra és nem is releváns a véleményed.
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.08.19. 08:57:33