1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #84333
    A galaxis örzői

Ha nem is lett az év filmje nálam, azért azt kaptam a hype-ért cserébe, amit vártam. Kikúrt jól szórakoztam rajta. Furcsa érzés volt úgy beűlni a filmre, hogy 1 előzetest láttam csak meg néhány képet. Alig volt fogalmam a sztoriról is. Régen volt már ilyen az biztos. Amit Kongy ír azzal egyetértek. A karakterek, a cg, a sztori, mind pont jó mennyiségben voltak eltalálva. Az ütemek, mikor mi jön mesterien volt kivitelezve. Egy pillanatra sem unatkoztam. A látvány lehengerlő volt. De kicsit sajnáltam, hogy a végén nem mutatták többször nagy totálba a csatát. Mikor Thanos megjelent, ott nekem leesett az állam. Nem is azért, amit mondott vagy olyan epic volt a belépője, de az összhatás kiútött. Az apró kikacsintások, mint Eson vagy Cosmo jók voltak.
    Azt hiszem azon túl, hogy nagyon jól van összerakva a film, azért lehet sikeres, mert nem klasszikus szuperhősök játszanak, hanem csak szimpla űrbetyárok. Totál imádom a filmet. :D
    Lehet, hogy fordításban voltak hibák - még nem láttam angolul, de majd - viszont maguk a hangok jól vizsgáztak. Kálloytól féltem, hogy degradálja majd Rocketot valami ugráló vinnyogó patkánnyá, de jól csinálta. A vége főcím utáni jelenet pedig feltette a koronát...
    8/10

+ "bónusz"

A csodálatosan szar Pókember 2

Még az első részt is alulmúlja. Egy darab szar...