Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Én is ajánlok egy börtönös filmet.Bebukottak.Youtubon fent van,magyar doksifilm.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
De akkor már ezeket se hagyd ki, ott vannak közvetlenül a Remény Rabjai után.:
-Felony - Az Elítélt
Sleepers - Pokoli Lecke
© Inquisitor.Nekem nincsenek kedvenc rendezõim,csak ez a 2 jómadár.Nekem eddig minden filmjük tetszett amit láttam.
Amúgy ha jól tudom a MAchete2 megbukott a mozikban,veszteséges lett.Érdekes volt amúgy látni,hogy a sok kis egykaptafa mûmájer kisgyerek nem ült be a filmre😊Tele volt a terem kigyúrt malacokkal,meg(nem tudom hogyan kifejezni) egyszerûbb Stall.-Schwarzi-n felnõtt emberkékkel.Mindösszesen 2 lány volt a teremben abból us az egyik az én bnõm és mellettünk ülõ párocska.
Kérdés:A remény rabjait még sosem láttam.Tényleg ennyire frenetikusan jó film.Elsõ az IMDB-n is.Most basszam magam tarkón és kezdjem rögtön megnézni?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Aki is meri a Spongyabob rajzfilmeket, tudja, hogy viszonylag élvezhetõek a maguk 10-12 percükkel. Namost van egy sokkal bugyutább sztori másfél órában. Értékelhetetlen, fõleg a rímekkel megoldott szinkronnal. Egyetlen értékelhetõ a Twisted Sister féle I wanna rock feldolgozás volt, de abból is, az eredeti jobb...
2/10
Nõi szervek
3-4/10, de üdítõ volt Spongyabob után 😛
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
A kutyaszorítóban is jó sok évvel rá lett csak kult film.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha figyeltél akkor ott legalább hónapok teltek el! Legalább is amikor Zod meséli miként "szabadultak" ki. Bizony kérlek ott ült a high-tech civilizáció, malmoztak és közben mondogatták, hogy "te jóóó Isten, mind meg fogunk halni!" Ráadásul az is logikátlan baromság volt, ha ennyire high tech nemzet, mitõl pusztult ki az összes gyarmat?
Amúgy nem volt annyira rossz a film, de a karakterek, hát eléggé kidolgozatlanok voltak, meg kb. film feléig "nem történik semmi" nagyjából. Meg hát ugye az ismert Superman legenda össze fontosabb elemét kukázták és kitaláltak helyettük valamit. Ez meg a rajongóknak nem fog tetszeni.
egy darabig féltem megnézni ,mert az animációs meséktõl kicsit mindig is tartok.de ma rászántam magam én nem bántam meg,hozta a disney szintet nagyon aranyos volt tetszett😊
8/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
egy igazi látványorgia, ilyen bosszuálók meg ilyen marhaságok a nyomában sem érhetnek ilyen téren 😊
Úgy kell leülni elé, ahogy egy supermen fil elé illene. Nem hatalmas mondanivalót, nem szuper színészi játékot, hanem látványorgiát és zúzást várni tõle ezerrel. Azt meg hozta.
Ha csak kicsit is rajongó vagy, és olvastál valaha is pár supi képregényt annó (én még ma is 31 évesen néha 😄 ), akkor biza a film lazán 10/8
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
nekem bejött. techdemo ide vagy oda, elejétõl végéig én végignéztem, nem unatkoztam, teljesen beszippantott. <#eljen>#eljen> lehet megnézem megint, hans zimmer is szépet alkotott, most is a man of steel soundtrack megy 😊
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
JFK filmet.
Furcsa volt nézni mennyi nagy színész tolta benne jó húsz évvel ezelõtt, (volt akin meg is látszik, volt akin nem (Pesci)), Tommy Lee Jones mint buzi elég "érdekes" volt. Nyilván mindenkinek megvan a maga elmélete mi történt, sztem a Stone által bemutatott elég közel állhat az igazsághoz. A végén lenyomott nagyon hosszú Costner monológ elég jól összefoglalja, sajnos a sírdogálós rész már nagyon erõltetett volt.
7,5/10
Az hogy tudtak teleportálni egy ragadványképesség volt?
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Az érdekes alapötletbõl (az év egyetlen éjszakáján büntetlenül bármit megtehetsz) még akár egy izgalmas, feszült thriller is kisülhetett volna - az elbaltázott forgatókönyv viszont sajnos ezt teljesen megfúrta.
Életszerûtlen reakciók, logikátlan történések, ellenszenves figurák - a rém gyenge gyerekszereplõkbe néha nagyon bele tud nyúlni hollywood, ahogyan a fõhõs fia esetében itt is.
10/4
Ez igen! Így kell horror filmet csinálni. A titka, hogy nem úgy kell nekiülni, hogy már az elsõ 10 percben beleket vársz röpködni, vagy olcsó CGI-vel telibehányt entitásokat grimaszkodni a kamerába. A Dyatlov rejtély nem az a film.
Viszont ha szépen haladsz te is a történettel és a szereplõkkel együtt gondolkozol mi is történhetett 1959-ben a 9 hegymászóval, akkor rá lehet érezni az ízére. Tényleg valós esetet dolgoz fel a film, valóban meghalt 9 ember a Halálhegyen, de hogy mi történt velük, senki nem tudja, az általános nézet szerint halálra fagytak, de ez a nézet sántít, mert a fagyás nem repeszt bordát és egyéb végtagokat.
5 amerikai turista vág neki az útnak, hogy kiderítse mi is történt akkor... de lehet hogy sajna többet is megtudnak majd mint szeretnének. Ahogy a történet beindul tényleg félelmetessé válik, egyetlen ami ront rajta az a kézikamerás megoldás vagyis az áldokumentarista stílus. Ez ugyan élethûbbé teszi az eseményeket viszont a kamera gyakran ugrál és nem olyan jók a vágások sem.
Kissé darabossá teszi a filmet. De ha túllépünk ezen a nüansznyi apróságon igencsak élvezhetõvé válik a film. Világmegváltást ne várjon tõle senki, de ha nem nagy elvárásokkal fogsz neki lehet talán kellemesen csalódsz majd. Ami érdekesség hogy csupa történelmi dolgokat vesz alapul a film és azokat gördíti tovább egy alternatív történeti síkba, hogy "mi lett volna ha..."
Díjazom a készítõk fantáziáját, nem rossz a vége poén, szerencsére nem a jetirõl van szó... pedig a hideg havas hegy láttán féltem hogy ebbe az irányba megy a történet, de szerencsére nem.
Mindent összevetve kellemes csalódás volt a film, legalábbis számomra... az oroszországi utazásokat pedig azt hiszem kihagyom... 😄
8/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ezt a rajzfilmet nem láttam még Miyazakitól, imdb top250 nézegettem amikor megláttam, nem vagyok egy nagy fanje, de kedvet kaptam hozzá, hogy megnézzem.
Teljesen beleillik Miyazaki életmûvébe, lehet rá mondani, hogy jó vagy rossz az ízlés kérdése DE egy valamit nem lehet rá mondani, hogy nem különleges.
8,5/10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gravity:Büntetõs látványos mozi.Röviden arról szól,soha ne adjuk fel.Nagyon tetszett a magzat motívum és a vallási kikacsintások.Csodaszép a CGI és minden téen lenyûgõzõ volt.Ajánlanám depiseknek is,mert meríthet belõle az ember valamit.Ezen felül több dolog is megemlíthetõ lenne,de felesleges ecsetelnem.
10/10
A föld után.
Nagyon buta film.Rettenetesen sok hiba van benne.A madaras megmentõs részen szakadtam.Ilyen a világon nincsen.Elvisznek megzabáltatni a kölyköknek és aztán meg megmetenek.Azt vártam mikor jön olyan rész,hogy felneveli a kis niggert.Összességében nem volt olyan csúcs rossz,de kellett volna még több magyarázat hozzá.
4/10
Elisyum.
Nekem tetszett.A Föld 1az1-ben a District9 szerûen lett lekoppintva.Egyszer nézõs filmecske de sok benne a butaság.Én ajánlom mindenkinek,hogy ha nagyon unja magát akkor nézze meg.
6/10
Nõi Szervek:
Nah ez tök jó odabaszós káromkodós vígjáték.Csak ajánlani tudom mindenkinek.Sandra-t pedig elveszem feleségül annyira helyes csaj.
9/10
Szigorúan magánvélemény,hogy i2k-t idézzem.Teljesen szubjektív a véleményem.
Amúgy én szívesen megnéznék egy ilyet Supermant is:
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vagy szted a hollywodi menedzsment veszni hagyná a franchise-t azzal hogy kinyíratja a karaktert?
Nem értem ezt a kijelentést hogy "nem lehet vele mit kezdeni". Miért kéne vele bármit is kezdeni? Ha megölik elveszti az értelmét az egész, akkor a gonosz nyert, vagy ha a gonosz is vele hal, majd jön egy következõ gonosz aki elõl már nem lehet megvédeni az embereket, mert nem lesz kinek.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
miért számûzik a gonoszokat? jogos kérdés!!!
válasz a fanektõl: nem hittek R. Crowenak! EZ HOL VAN A FILMBEN???
Kérdem??? SEHOL!!! (szinkronosban legalábbis, eredetirõl nem tudok nyilatkozni)
Ez kérem a 78-as filmben benne van, mert az egy szépen megírt scripten alapuló film
az új meg tech-demo
Nem nyûgözött le. A sztori teljes unalom, a karakterek sablonosak, a látvány pedig engem folyamatosan kizökkentett. Irritálóan természetellenes színárnyalatokat és telítettséget használtak a jelenetek 95%-ban, minden cgi jelenet, olyan volt, mint valami rajzfilm. Nem volt rettenetesen bûnszar, de olyan gyorsan elfelejtem, mint a múltheti lottó számokat.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Igen, azokat szeretem is, de továbbra is tartom, hogy minden ellenfél súlytalan, lévén ezek a szuperhõsök a jelenlegi Hollywoodban tulajdonképpen áldozat nélkül nyernek. Nem mondom, hogy nem lehet értük egy kicsit sem izgulni, de ott van pl. az Inception. Egy csapat geeket nézünk, ahogy egy milliomosnak akarnak betenni, teljesen önnön célokból. Nem a világot akarják megmenteni, mégis jobban izgultam értük, mint bármelyik szuperért. Az egyetlen kivételt számomra anno a TDK jelentette, valahogy a moziban nagyon átjött a kilátástalanság (Joker szökése után), amit nem nagyon láttunk még ilyen stílusú filmben.
Szóval én elhiszem neked, hogy lehet jó sztorit írni és én is megjegyeztem, hogy vártam a jobbat, csak ugye töketlenek odaát, szóval ezt nem mostanában fogjuk megkapni egy 150 millió dolláros filmtõl, látjuk mi lett a Zöld Lámpásból is. 😞
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Képregényekhez és fimekhez is 1xûen jól kidolgozott világ, életszerû karakterek és természetesen vérprofi script író kell. Van akinek megy, van akinek nem.
Szupermen, de az egész Justice League sem mindenható. Mindjük komoly korlátokkal küzd és az ellenfeleik legalább olyan táposak, ellenben nem korlátozzák õket a morális és erkölcsi megfontolások, plusz általában õk vannak "támadás"ban és sosem tudható hol és hogyan csapnak el. A Földön kívüli ellenfeleket meg gondolom nem is kell bemutatni. A Föld csupán egy kicsinyke pont az univerzumban, ahol amúgy hatalmas háborúk zajlanak folyamatosan. Egyetlen elõnyünk, hogy hemzsegnek a meta-humánok errefelé 😄.
A legjobb League rajzfilm sorozatok jól példázzák, hogy igenis lehet faja sztorit alátolni ezeknek, hogy a füled is kétfelé áll.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Így van! Superman azért rossz karakter, mert túl erõs. Nem lehet ezzel mit kezdeni, ill. annyit tudnak csinálni, hogy teljesen legyengítik - SPOILER ebben legalább jobb az új film, ott miután megszokta a légkört, csak emberibb lett, nem szart a gatyájába, mint a kriptonittól szokott.
Tényleg nem lehet vele mit kezdeni, mert ha nem bír valakivel, csak felszívja magát, vagy közel repül a Naphoz és legyakja izomból. Tudom, hogy vannak nála is erõsebb karakterek, na azok is pont ettõl szenvednek. Kivéve egyet, de azt meg zseni írta, aki tudta kezelni, term. Dr. Manhattan az a Watchmenbõl.
Szóval ez az új film is pont annyi, amit el lehet várni Zuppamantól. Egy hangyányit reménykedtem, hogy kihoznak belõle valamit, de ahhoz kevesek és töketlenek ma Hollywoodban. Ahogy írtad, legalább oltári nagy hülyeségek és plothólok nem voltak benne, csak egy kicsit ritmustalan volt a film (a sok visszaemlékezésnek hála, de karaktert meg kellett építeni).
"Senki nem halt meg sztem a bunyó közben"
Ezt nem gondolhatod komolyan, hogy orak alatt TELJESEN kiuritenek egy metropolist??? Marhasag, latva a bunyot, minden helyen elofordult 1-2 ember, es nyilvanvalo, hogy nem csak azok maradhattak ott. De ezen porogni tenyleg felesleges, ez egy fikcio volt. A valo eletben sokan megmurdaltak volna az fix 😊
Zod-ot nem elcsalni kellett volna, hanem MEGFOGNI es elhurcolni valami nyugodtabb videkre, sivatagba, sztem ez realis lepes lett volna Supermantol. A legvegen pedig amikor Zod a sugarral fenyegette az embereket, akkor nyilvan a nyaktores volt az egyetlen jarhato ut.... vaaaaagy esetleg felrepulni vele??? 😄DDD
De tenyleg mindegy, borzaszto kozepes film volt, felesleges vitazni rajta 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Senki nem halt meg sztem a bunyó közben, mert amikor a formáló gépezet leszállt és elkezdett dolgozni addigra a legtöbben elhagyták a magas épületeket és a föld alá menekültek... csatornákba/metróalagutakba stb... a végén mutatja is hogy onnan jönnek elõ az emberek.
A verekedés csak látványelem volt a filmben, ha izgalmas filmet akarsz nézni akkor a Smaragd románcát ajánlom, vagy a Fegyverek szavát... muszáj volt bunyózniuk, sakkjátszmával nem dönthetik el a Föld sorsát, de amúgy én nem gondolom úgy hogy tét nélküli lett volna a bunyó, elvégre Zod meghalt. Amúgy nem lehetett volna Zod-ot elcsalni, mivel meg is mondta hogy az embereken fogja kitölteni a bosszúját, Ha Clark elrepül lehet ottmaradt volna irtogatni, és randalírozni.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Nem tudom jobbra értékelni. Nem volt ez rossz, de nem is volt jó. Még mindig a legkevésbé irritáló szuperhõs film az idén, de azért nem kiemelkedõ.
Kent karaktere különösebben nem volt nekem szimpatikus, Lois pedig ismét az a fajta nõ akibe csodálom, hogy Kent beleszeret. Poén egyáltalán nincs, nuku, zéró.
A sztorival volt a legkevesebb bajom, piros pont, hogy sok logikátlan butaságot nem fedeztem fel,
Unalmas volt viszont a sok kriptoni vs. ember harcokat nézni. A két szuperarc végsõ párbaja pedig már tényleg idegesített. Egyrészt a bolygó megmentéséért vívott harcban Superman miatt valószínûleg több ember leli halálát mint egy "szimpla" 9/11 után. Nem gondolom, hogy az emberiség megtudna bocsátani egy IDEGENNEK ebben az setben.
Másrészt akövetkezõt Mátrix 3-ban is rühelltem, amikor két kvázi sebezhetetlen arcot kell perceken keresztül nézni amint csépelik egymást illetve épületeket bontanak le a bunyójuk alatt. Tét nélküli idohuzas, semmi izgalmas nincs benne. Arról nem is beszélve ismét, hogy hány ártatlan városlako murdált meg közben... Superman igazán elcsalhatta volna Zod-ot kevésbé lakott területre (persze, az nem lenne látványos).
Egyébként Zod karaktere korrekt volt. Radikális de érthetõ célok által vezérelt fogonosz.
Ajánlani a filmet nem tudom, de a legelsõ Superman film óta nem is készült olyan adaptáció ami érdemes lenne erre. Mar a trailert látva az merült fel bennem, hogy ez a karakter már régen kifujt, 21. századra nem igazán adaptálhato, igazán elfeleljthetnék már. És láss csodát...
A következõt már le sem töltöm.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Csodálatos volt! Csak az index cinemtarixot tudom idézni:
"Izgulni úgy, ahogy filmen régen izgultunk. Észrevenni a stáblistánál, hogy megmaradt a popcornunk. Örülni annak, hogy az év filmjét nem szinkronizálták!"
IGEN!
Érdekes módon a "Az utolsó gyémántrablás"-t és a "Bolondok aranya"-t többen is bemondták ismerõsök közül, amibõl arra gondolok, h vagy jó filmek, vagy az ismerõseim nem véletlenül ismerõseim (hasonló filmeket nézünk?) vagy a kereskedelmi csatornákon annyit nyomták már, h mindenki látta már rajtam kívül és nem is voltak ezek olyan rosszak... 😊
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
kellemes vígjáték volt,szokásosat hozták a színészek.nekem nagyon tetszett,kellemes 2óra volt😊
-> jönnek Zod és barátai
-> színre lép a katonaság
-> Szupi egy idõre elveszti az erejét
-> kisvárosi bunyó
-> nagyvárosi bunyó
Hasonló analógiára van gyúrva a kettõ... a Reeve-s hatás érzékelhetõ rajta történetileg, ráadásul a terraformáló energiasugarában C. Reeve cameója is feltûnik egy pillanatra.
De azelõtt a Superman visszatérben is azért választották Brandon Routh-ot Clark szerepére, mert hasonlít Reeve-re. Ezzel nincs is baj, Reeve jó Superman volt, de nem kellett volna egy az egyben lemásolni egy már elkészített Superman mozit.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!