Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy Moon sokkal inkább scifi, pedig...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Különösebben ki nem fejtett okok miatt baleset történik az ûrben, és az ottrekedtek nem akarnak ottrekedtek lenni. A hazajutás módja már az elején tisztázásra kerül, és attól eltérés nem nagyon van (nem is lehet). Ennyi.
Nincsenek mellékszálak, rejtélyek, mély interakciók a karakterek között, nem építenek Mekkgájvör módra új ûrhajót három fogkefével egy wombattal és két méter cukorspárgával.
Ennek ellenére jó.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Zombis témát már rühellem, így nem sírok, ha nem látom majd a Bradley Pittes filmet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A hidas jelenet,amikor Dom meg Letti repülnek egymásfelé,és rázuhannak egy kocsira,ott elnevettem magam,és fogtam a fejemet,hogy ez most komoly???A kifutópályás jelenet meg egy büdös szót nem érdemel,389 km hosszú kifutópálya végén egy felrobbant,kiégett repülõgépbõl sétál ki rezzenéstelen arccal Vin Diesel...vicc gyerekek 😄D Kérem vissza ezt a 2 órát az életembõl,inkább megnéztem volna ennyi idõ alatt az új Vasembert...
4/10
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hát nekem meg nem jött be. Attól nem lesz egy kerek egész vígjáték, hogy röpködnek a beszólások, a trágárság és altesti poénok. Kb. film elsõ 15 és utolsó 20 perce nagyjából élvezhetõ, közte meg van a nagy kitöltés a semmivel. Értelmetlenül elpazarolták a két fõszereplõt ezekre a gyengén megírt karakterekre, szerintem.
Beépített szépség 2 + Amerikai taxi kombó.
Nálam ez 5/10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nagyon, nagyon jó. Igazi hangulatfilm, tökéletesen visszaadja, hogy mennyire hatalmas és érzéketlen a világûr, és milyen apró pont benne az ember. Mindezt lenyûgözõ látvánnyal és ötletes megvalósításokkal. Az elsõ film, amiben nem éreztem feleslegesnek a 3D-t, adott az élményhez.
A történetet talán számon lehetne kérni rajta, ugyanis az nem nagyon van, de a hangulat annyira elkapott, hogy simán elröpült ez a másfél óra nélküle is.
Talán két apróbb bökkenõt tudnék még mondani, az egyik a közepén egy bizonyos jelenet,
Ezek azonban csak apróságok, ettõl még ez simán
8/10
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Ez kínosabb volt, mint Dynamo mûsorai. Ilyenre elpazarolni ezt a színészgárdát...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hát ez mi jó vigjáték volt! A szövegek haláliak, ahogy a jelenetek is. Végig pörgõs, szórakoztató sírva röhögõs.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hát ott a válasz a kommentedben: a producer: Missis Smith ;-)
A sztorit írta: Mr. Smith, Forgatókönyv egyik írója: Mr. Smith
Fõszereplõk: Mr. Smith és Smith Junior
Egyik producer meg Missis Smith.
Én azt kérdezném meg ki adott erre 120 milliót? És hol látszik ez a filmben?
Nagyon jók a filmes utalások benne.. a rendezõtõl is és a Smith-ektõl is. <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#eljen>#eljen>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
(A Kínzó közelség Sam Jackson, nem Smith!)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az írásod stílusáért Neked külön jár a dicséret! <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Ehhez a filmhez egyfajta Hatodik érzék kell hogy meg lehessen látni benne a pozitívumokat. Olyan elbaltázott, blõd a történet hogy már a kényszerleszálláskor fogtam a fejem. De ezzel a filmmel a kis Jaden számára is elérkezett a Függetlenség napja, ahol kibújva apja árnyékából õ is megcsillogtathatja színészi "tehetségét".
Mindegy... megtörténik Az esemény, a földön ragad a két félelmet nem ismerõ ember és most már csak jelezniük kéne valahogy a társaiknak hogy mi történt és hogy megtalálják õket. Smith apuka nagyon igyekszik hogy fiacskájából is téglaagyúvá lobotomizált gyilkológépet faragjon, aki nem ismeri a félelmet, így nem veszik észre azok a különleges élõlények, akik csak mások félelmét érzékelik. Ezután elküldi megkeresni az adóvevõt ami pechjükre a gép hátsó részében volt, ami leszakadt zuhanás közben és máshol ért földet.
A Smith palánta tehát nekivág a hosszú útnak, amit megtenni Hét élet is kevés és abban reménykedik hátha sikerrel jár a vadállatoktól hemzsegõ planétán. Viszont az ûrhajón szállított félelemérzékelõ ratyigombóc is elszabadult és Kínzó közelség-be került kicsi Smith-el úgyhogy ezentúl vigyáznia kell és nagyon nagyon nem szabad félnie.
Apuka folyton figyelmezteti kisfiát hogy ez már nem az a föld ami régen volt, amikor még békés állatkák mászkáltak szerteszét, ez már egy Vadiúj vadnyugat. És veszélyes. Nagyon. Itt még ha van fegyvered is óvatosnak kell lenned sõt még ha Karate kölyök vagy akkor is.
Amint apró Smith eléri a roncsot a Közellenség már látható a horizonton, ugyanis a félelemérzõ disznó ott ólálkodik valahol repülõgép körül. Végül elkerülhetetlen lesz a nagy összecsapás, kis Smith elõveszi fegyverét és arra gondolva hogy "apám egy legenda, én is Legenda vagyok" nekiugrik a lénynek és gyõzzön aki nem fél jobban...
Összességében egy vicc volt, 0 színészi játékkal, megbocsáthatatlan banalitásokkal és illogikus lépésekkel, történésekkel.
2/10
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Tanmese arról, hogy hogyan ronts el a lehetõ legjobban egy 120 millió dolcsis sci-fit: tedd meg Will Smith unszimpatikus fiát fõszereplõnek, adj az apja szájába mérhetetlenül gagyi szövegeket, és ne is írj forgatókönyvet, inkább csak 2-3 korábbi film sztoriját mixeld össze.
Savazhatnám tovább a sárga földig, de inkább csak adok rá egy combos tízbõlhármat. Jó szívvel.
10/3
emberi vámpír sztori, jó 8-ast megér mindenféle formában
"Hamisítatlan északi hangulat"? Áh, szóval ilyen az északi filmek hangulata. Ezt nem tudtam.
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
Hümmmm! Elgondolkodtató, az biztos. Mélyebb, mint aminek elsõre látszik. De egyszerûen túl komor és rideg. Ezt nem értem, hogy miért. Azt sem értem, hogy miért ennyire nagyon fiatalok a szereplõi. És azt sem, hogy miért a kb 70-es évek? És azt sem, hogy miért 8 pontos ez a film az imdb-n. Ennyire azért nem volt jó. Jónak sem annyira mondanám, inkább csak érdekesnek. Tudom, az imdb csak viszonyítási alap, viszont számomra ekkorát azért még nem tévedett. A vége felé már belepörgettem. Mindenesetre nem egy szokványos vámpírfilm, egy másféle megközelítés, mint amiket eddig láttam, és megszoktam.
Nem tudom hány pontot adjak / 10
mov ah,4ch int 21h end
Szerintem, aki szereti a western és kaland filmeket, annak egyszeri megnézésre bõven megteszi. 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''