Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Történet" (azért rakom idézõjelbe,mert nekem ez még nem számít sztorinak,ez csak egy kis valami) alapból jó volt,a Smith család jól játszott szerintem végig,látványra is tetszett,fõleg a végén amikor csatázott az urszával a kicsi,az ott nagyon bejövõs volt. Mondjuk már a felénél biztos voltam benne,hogy megtalálja a cuccost,meg megöli az urszát,de én azt hittem meghal a papa,de végülis nem halt meg 😄 7/10 nálam
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
De ne..ez.. ez ne...mi a...nem..ez...hogy... na jó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
nem volt ezzel nagyobb gond, csak éppen a két órás játékidõhöz képest meglepõen kevés dolog történik. nekem legalábbis valahogy olyan érzésem volt a végén, hogy minden ok, de ezt három mondatban is elmondhatták volna.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Egyszer meg lehetett nézni, persze csak angolul. Nekem még tetszett is, csak kicsit elkapkodták.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
+ amit megnéztem volna moziban úgy hogy kb vagyunk heten az egész teremben az az Apollo 18.meg lehet kövezni de nekem az is tetszett.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
szerk.: meg is van : A nagy füzet
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Litván sci-fi/inception/thecell. Az eleje tök jól indul - legalábbis az a nagybõgõhang megindított bennem valamit - azután jönnek a furcsaságok. Elég jól bírom az ilyesmit tolerálni, de 15 perc után úgy éreztem magam Austin Power a "mole" nagyjelenetben - nem értem miért nem lehetett volna fotogénebb színészeket találni, egyiknek a nyakán terpeszkedett végig egy tarantula a másiknak az arcára nõtt vmi elnem távolítható jószág - és ezek szexeltek kb. végig a filmben.
Pontozhatatlan/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ha már Gravity.
Az elejétõl a végéig a székbe szögez. A másfél órát fél órának éreztem.
Tökéletesen visszaadja az ûrben "elveszés" érzését.
Mindenkinek ajánlom!
Én átlagban kéthetente elmegyek moziba (speciel a Gravity-t hétfõn nézem), de manapság nincs nagyon kedvem véleményt pötyögni róluk.
Kb. az elõzetesekben benne van az összes izgi rész! 😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Oscar szezonra fel!
Rush is mozis volt.
Tobb film iden nem erdemelte meg, hogy penzt fizessek ertuk, ha jol emlekszem.
Még fiatalabb koromban rohadt sokat jártam moziba, minden hétvégén jóformán, persze akkor még nem volt HD meg nagy képernyõs TV otthon, és leszartam, hogy szinkronos minden, haverokkal kinéztünk egy filmet aztán irány..... de változunk plusz elérhetõ lett az otthoni mozizás 😊
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
9/10
The Boys from Brazil (1978) - Érdekes történet Mengelérõl és az õ agyament klónozási ötletérõl.Szerencsére ez csak egy kitaláció de a személyeket valós emberekrõl formázták meg.Érdekesség,hogy a film bemutatásakor az igazi Mengele még élt.
7/10
The Great Gatsby - Szépen fényképezett,profi korhû megjelenítést,profi színészi játékot láttam pocsék zeneválasztással.Mégis,hogy sikerült beilleszteni ebbe a környezetbe a mostani modern zenéket?
A történet tetszett azonban minden perce kiszámítható volt.Semmi váratlan esemény.Összességében csalódás volt.
5/10
1. Nem nézek tévét - PC-mben van tévé kártya, de mivel öreg, mint az országút és nem digitális, így október 31-el
2. Nem járok direkt filmesztéta fórumokra és nem bújom a film megjelenési listákat, direkt filmes topikokat, mert annyira nem érdekelnek az élõszereplõs filmek, hogy azt még lerajzolni sem lehet...
Nagyon ritkán nézek már élõset, és akkor is megválogatom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
* Gravity
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kivéve Sir Quno Jedi-t, aki leszarja a kritikákat és az össznépi éljenzést és csakazértsem nézi meg a Gravity-t, de nyilván szíve joga 😊
En minden percet elveztem. Idris Elba meg egy jo szinesz egy szineszkedest nem igazan igenylo filmben😊 Benne tobb karakter volt mint a teljes castbanb (kiveve Ron"Hellboy" Perlman)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Aztán lehet, 1x mégis rámjön, de valahogy nem gyõztek meg eddig vele.
Ma napig toltik a programokat es ha mar ott vannak a filmeket is, es ezutan idebofognek roluk par sort. Ez nem filmeszteta forum😊 Ez csak parszaz gamer "velemenykifejezo" jatszotere.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Pl. nem látok itt egyetlen véleményt sem a Gravity-rõl, pedig a másik két oldalon már van átlagosan 3-4 megnyilvánulás róla.
Nem hiszem, hogy mindenki egy olyan alföldi faluból ír, ahonnan 200 km-re van a legközelebbi mozi 😊 Én ma nézem meg, egy 20-ast én is autózok érte (oda vissza lesz az már 50 is), de gondolom megéri majd 😊
Csak egy észrevétel volt amúgy, ami azért is furcsa, mert ez a 3 oldal közül messze a legpörgõsebb fórum, ergo a leglátogatottabb is, bár ezzel együtt a legalacsonyabb színvonalon is ez pörög, de ez nyilván a tömeg hozadéka 😊
http://www.imdb.com/title/tt1230385/
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
áááá ez kurvajó volt!! a ló+vérnyúl +2 pont 9/10😊)
4/10
nem kommentálnám. 😄
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/