1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dynamic
    The Amazing Spider-Man 2 és Expendables 3

Ha csak egy mondatban kéne összefoglalni, annyit mondanék, hogy "sokat akart a szarka".

A Spidermannél próbálták összefűzni a szálakat, hogy indokolt legyen a több főgenya és a személyes drámák ábrázolása, de ez úgy szar, ahogy van. Vagy ha mindenáron annyi mindent bele akarnak erőltetni, akkor nem kell bemutatni mondjuk Elektro eredettörténetét. Nem érdekel, lényegtelen. Ez nem működik egy kétórás filmben. Dolgozzák ki rendesen mondjuk Osborn karakterét, de ez ebben a formában egy vicc volt.
    4/10

Az Ex3-nál hasonló a helyzet. Itt a szereplőket egyértelműen túlzásba vitték. A fiatalokat simán kihagyhatták volna. Értem én a koncepciót, hogy a fiatalok váltják az időseket, meg kellett a kiegyensúlyozottság, de minek hígítani huszadrangú töltelékfigurákkal? Elvették a játékidőt azoktól, akikre inkább kíváncsi lettem volna.
    Ettől függetlenül nem éreztem rosszabbnak, mint az eddigieket. Nyilván harmadjára már nem olyan érdekes, mint elsőre, de hogy sokkal rosszabb lenne, mint az előzőek, az nem igaz.
    5/10