Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem az jött le(régen láttam) hogy simán csak kellett egy új bevethetõ Jager mert többit lealázták mellesleg lol hogy a nagy plakátokon beharangozott többi robotok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
körülbelül 5 perc alatt gyakják le a Kaijuk.
Sir Quno Jedi
Sõt arról is vitáznak, hogy a "diesel engine" itt a jager univerzumban egy mértékegység, mert így hivatkoznak rá, hogy a karban 50 diesel engine erõ van stb. Ebbõl kifolyólag lehet, hogy mégsenem dízelesek voltak az újak. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
"First off all, Crimson Typhoon (and presumably the other mark 4s and Striker Eureka) was diesel-powered."

"If they make nuclear-powered Jaeger they'd want to install radiation shielding to prevent the reactor from destroying installation by itself. This or of radiation shielding also protects from EMP."

"Maybe they've just heavily ramped up the armour of the nuclear cores in the Jaegers? Considering the contamination caused by such events, its highly likely that post-Mark-I generations, reactor shielding was a primary objective. They had the Mark-I's to deal with incoming Kaiju long enough to make sure the second batch was much more capable of... whatever."

"Gasoline, Natural gas, Steam, and Battery power sources are energetically inefficient. The conversion of mass into energy is only a few percent. Not nearly good enough to power a Jaeger. Nuclear or matter-antimatter is the only way to go. You need something that produces an extremely high power output (millions of horsepower) from very little fuel in a very small space. Gipsy Danger's nuclear turbine could do it. Turbines are very efficient engines. The thermal efficiency of a jet engine is better than 90 percent. The faster a turbine turns the better it works and with Gipsy's power requirements you can let it run at a temperature one tenth away from the turbine's melting point. This is a bit risky of course but with well-designed safety systems it'll work."

"Um, no. The Mark-4 and Mark-5s have "digital", or electrical powers sources that could be disabled by Leatherback's EMP. For instance, Striker Eureka has something called a Supercell Chamber, while Crimson Typhoon uses an i9 Midnight Orb Plasma Field. Plasma doesn't really sound like gas to me..."

Csak ízelítõnek, belemennek a fiúk mélyebben is->

http://pacificrim.wikia.com/wiki/Thread:13932

http://pacificrim.wikia.com/wiki/Thread:10775

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
Pontosan. Akar nuklearis, akar nem, arammal megy, igy pontosan ugyan az lett volna a hatas mint a tobbi Jaegernel (mellesleg mi lehet a masik energiaforras amivel ezeket a nagy szarokat hajtjak? Elektromotorok meg akksik, esetleg gozgep??? 😄)

"Mit törõdsz vele, "látványfilm"! "

Ezt meg sem "hallottam" 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jakuza1
Itt nezzel korbe inkabb, mint a wikin.

http://www.azsiafilm.hu/

ProGabe
A reaktorát tényleg nem nyírná ki az EMP, de minden mást, kezdve a vezérlõktõl, a képernyõkön át a hidraulikákat irányító gépekig ugyebár mindent.

Mit törõdsz vele, "látványfilm"! Del Torotól persze ezerszer többet várna az ember, pár concepttet elnézve lehetett itt jobb koncepció is, sokkal tökösebb, értelmesebb lehetett volna ez a film, de pár száz millió dollárt nem ad egyetlen stúdió sem, amiben van bármiféle kockázat.

Hozzáteszem, most már mindenki látja, hogy a fenti dolog megbukott, igenis kell egy minimális érték és értelem a filmekbe, különben megbukik, ahogy kell.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Blasta
Pacific Rim

Most én értettem félre vmit, vagy
...a Gipsy-t tényleg azért vetették be az EMP-vel lovoldozo Kaiju ellen, mert az NEM DIGITALIS hanem ANALOG NUKLEÁRIS, igy az emp nem árthat neki?????????

World War Z

Meglepoen jo volt. Vegig porgos volt bar a vege egy kicsit vontatott lett.
Volt egy resz,ahol nemi logikai bukfenc szagat ereztem de amugy rendben volt.

8/10

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

n000rbi
+1

Ma néztem meg, atomjól adja a 70-es évek hangulatát, a futamoknal a hideg kirázott, nálam eddig az idén a legjobb moziélmény.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

ZilogR
Köszi a választ!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

tomsolo
Cold Blooded (2012)

Nagyn low-budget cucc ettõl függetlenül ajánlható mindenkinek aki szereti a minimál helyszínes krimiket. A két fõszereplõ egész tûrhetõen hozta a formát fõleg a gengszter gyerek, a nagy dumájával de csaj sem volt rossz.

Van benne egy epic jelenet, valóban ettõl lesz emlékezetes, sajna sokat ront az egész filmen hogy néhány helyen rettenetesen rusnyán kilóg a lóláb az amatõrködés miatt. Ez a szkriptet is érinti pár helyen ettõl függetlenül az utolsó percig végig néztem.

6/10

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
Ráharapni csak akkor fogsz, ha félreteszed az amcsi filmek standard koncepcióit - nehéz ezt pontosan megfogalmazni - és hajlandó vagy befogadni más kultúrát és gondolkodás módot.

Pl. a Confession of Murder egy jó film, van benne bûnügy is meg minden, de igazából nem is errõl szól.

A Vengeance trilógia*** kezdõknek pont jó a fenti szempontok alapján utána érdemes elõvenni vmi könnyedebbet pl. a CJ7-t, vagy a Kung-Fu Hustle-t.

***Sympathy for Mr. Vengeance
***Oldboy
***Lady Vengeance

ZilogR
Minap rákerestem Wikipedia-n (!) a 2010-es évek bûnügyi thriller-eire és a nekem tetszõ címek között találomra megnyitottam kb. 8-10-et, ebbõl kb. 4-5 volt dél-koreai.
A kérdésem, annak aki ért ehhez:

Mi a jó sorrend, hogy ne legyen csalódás és ráharapjak (de erõsen) ezekre a filmekre?

Pl.: Itt van három, amiket eléggé jónak ír le a Wiki:
The Thieves
The Neighbors
Confession of Murder

Van olyan alapmû, ami must-see és jól bevezet a koreai filmek stílusába?

Elõre is köszönöm a választ!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

LeventeV
Rush (2013)
8.5/10
Hamar elrepült a két óra. Nekem nagyon tetszett a film.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Tikal
Mert már öregek, De Niro 70 éves...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tutituti
épp most akartam róla írni.

a véleményünk nagyjából megegyezik,csak én 7/10-et írtam volna a vajszívem miatt.
egy esti filmnek tökéletes volt a sci-fi õrülteknek akik mostanság nincsenek ellátva jóval.Sajnos.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Cuchulainn
Europa Report

Nagyon régóta az elsõ általam látott sci-fi, amiben nem csak tölteléknek van az a sci-elõtag. Talán emiatt is tudtam élvezni, az apró hibák és a néhol eléggé feltûnõ alacsony költségvetés ellenére.
Ami mellett viszont még így sem lehet elmenni, az a történet sablonossága, ezt a sztorit bizony már ellõtték párszor a science fictionben. Ezenkívül jó lett volna, ha a karakterekre is egy kicsit több idõt fordítanak, nem igazán sikerült megkedvelni õket, a történet vége felé beledobott csavart pedig feleslegesnek éreztem.
Valószínûleg ha több hasonló film lenne akkor 1-2 ponttal lejjebb menne az értékelés, de így ez

6/10

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Killing Season (2013) 5/10 - Miért van az, hogy két ilyen jó színész egyre gyengébb filmekben vállal/kap szerepet? Egyébként maga a
vadász-préda ötlet remek lett volna, ha nem csak 10-15 percet kapunk azokból erdõs jelenetekbõl.
Nem mondom, hogy rossz film, mert voltak pillanatok amikor élveztem, de nem is egy kiemelkedõ darab amire sokáig fogok emlékezni.

Now You See Me (2013) 8/10 - Agy kikapcsol, élvezi. A készítõk hülyének nézik az embert, de nekem egy pillanatra nem jutott eszembe, hogy akkor most befejeztem, mert ilyen baromságot ritkán látni. A film végig pörgõs, hangulatos, látványos, engem szórakoztatott és más nem is érdekel.
Na jó, a vége (a nagy leleplezés) azért nálam is kicsapta biztosítékot, de összességében én élveztem minden percét a filmnek. 😛

REAL MADRID

IMYke2.0.0.0
"The Croods" - 6/10

Elegem van már abból, amikor a cuki fõszereplõnk lázad az ellen, amiben él!
Ismerõs valakinek?
* Egy bogár élete
* Z, a hangya
* Mézengúz
* Szörny Rt
például.
Arról meg aztán nem is beszélve, hogy a forgatókönyv nagyon erõsen hajaz az Ice Age-re.
Tudom, Disney és épp ezért akár a gyerekek is lehetnének a célcsoport... de, annyira felnõttes a tartalom, és annyira anakronosztikus a tartalma, hogy egy gyerek mellé kell egy szülõ, hogy elmagyarázza, mit is lát, és mit is nem szabad komolyan vennie, hogy a történelem órán még csak véletlenül se kotyogja ki a fejébõl, hogy "de hisz a The Croods-ban nem így volt"...
BD-rip volt, szóval még csak a képminõséggel nem is volt bajom. Ellenben a humorfaktorral igen.

IMYke2.0.0.0
Hogy is szokták manapság? +100!

Tikal
Jó film az nagyon is...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
Mé mosmé?
Nyálas kissé, meg Dakota broáf, de kõkemény bosszú mozi. Ritkaság.

Jakuza1
Mondtam en.

Tikal
Teljesen igazad van.

Jakuza1
Igy van pontosan igy probalsz terelni. megegyszer #78270

aztan amikor leirtak, hogy milyen filmben omlott ki tiz hektoliter ver, te mar egybol massal is kezdtel vedekezni es valtoztal at egy jofele puliva.
Olyannyira, hogy a veromlenyes filmek felsorolasa utan, mar azt vizualtad, hogy mas azt mondta a Parker jo film. 😛PPPP
Nehez a felfogasod az a baj, mar a listat se ertetted es probaltal terelni vele, hogy jo film meg, rossz film, kis film meg nagy film.

De a "Kb az osszes mai akciofilmben ? 😛" kerdes élét sem tudtad feldolgozni meg mindig.

Tikal
Szeretem az eredeti nyelvû filmeket, lehet ázsiai is, nincs bajom vele.

Tikal
OMG 😊))

En kanyarodok el?? Te már az kezdeti hozzászólást se értetted, nem veletlenul hoztad azt a 180 tételes listát, aztan mondtal rola egy kaland, western mozit meg a safe House-t amit aláirok, nem volt rossz mozi, meg a Parker-t, LOL

tomsolo
Bár úgyse fogjátok megnézni õket mert bántja a kis fületeket az asian selypegés, de:

The Man From Nowhere (2010)

(ezekben oltári bunyók ugyan vannak)
The City of Violence (2006)
A Dirty Carnival (2006)

(ebben mindenfélét keménykednek)
A Bittersweet Life (2005)
Tube (2003)

btw a Raid nem koreai.

Jakuza1
A DH5hoz a nezok szerint meg sem annyira. Ez az amivel nem tudsz megbirkozni.
Hiaba is probalsz most gyorsan kapaszkodot keresni a regi DH-kban.
amugy nagyon probalsz elkanyarodni az eredeti R temadtol, hogy a mai akciofilmekben nincs olyan hogy valahol fejbelonek valakit es soroljak fel. 😛
A 3 keves volt a listarol ? 😛

Tyler1
Igen, ezzel egyetértek. Manapság a forgatókönyvön bukik el legelõször a film. Most is vannak jó koncepciók, ígéretesnek tûnõ sztorik, ugyanúgy ahogy 2000 elõtt, vagy 30 éve, de egyszerûen nincs összhangban a film karaktereivel, cselekményvezetésével, dialógusokkal. De azért sokszor ráhibáznak manapság is 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tikal
Szerintem mindkettõ fos, nincs mit ezen emészteni, imdb szerint is.

A die hard 1-2-3 pedig R es még jo is, na ezt emészd meg 😊

Jakuza1
Megint vergodsz. A DH5 az szar, a Parker se sokkal jobb, de a nezok itelete szerint jobb. Na ezt emesztsd meg. 😛

Tikal
Nem, a RAID nem ér, mást 😊

Tikal
Aha 😄D

Tikal
Nem szerintem te is tdod hogy a Parker szar csak mar messze vagyunk az eredeti témától... Te csak beszurtal egy 180 tételes listát R filmekrõl, aminek szinten semmi koze nem volt ahhoz amire céloztam a hozzaszolasommal... Van aki értette, te nem, es azota sem.....vagy mar erted, de már csak azert se....

Jakuza1
Csak nem a The Raid ? 😛

tomsolo
Végig lõnek? Jöhet? 😛

Jakuza1
Na akkor szepecsem jol nezz utana az IMDB-n, arrol amit irtam DH5 es a Parker kozotti pontokat. 😛PPPP
De persze ebbol te okosan rajottel arra, hogy en azt mondtam hogy a parker az jo film.
De azert a nezok jobbnak titulaljak mint a DH5-t amit kokemenyen 90 milliobol hoztak ossze, mig a masikat 35bol. 😛
Vergodsz, mert nincs igazad ismet, de legalabb probalkozol ez is valami, csak arra ugyelj ahogy vonaglasz, ne szerezz sok lila foltot. 😛PPP

Tikal
Mondanál egy két címet amiket te jónak tartasz, akciófilm, de ne olyat amiben csak verekednek végig azokat nem szeretem😊

Tikal
Persze, R kategóriás akciófilm, die hard színvonal.....meg a masik 180 is amit belinkeltél, hiszen az R kategóriás filmekrõl beszéltünk...

De hogy teged idezzelek, nem értem mit vergõdsz, egyedul te nem értetted mirol szol az a hozzászólásom...

CalebJoe
Én írtam a 2000-es dolgot és képzeld szeretem az ázsiai filmeket csak itt most Hollywood volt a téma, meg amúgy se nagyon ismerik sokan azokat a filmeket ezért is jobb nem belemenni a témába.
tomsolo
Mondjuk éne már ott eltörtem a fejembe az izzót, hogy fú nincsenek jó filmek - de régen meg voltak > 2000 - mikor nagyjából felfogtam, hogy olyan emberek panaszkodnak itt akik 99.99%-ban csak hálivúdi filmeket néznek.

R rated mi meg 2000. Nézzetek meg már pár koreai filmet...

Jakuza1
Szoval a Parker is az ? Ha te mondod. Mert en ugyan nem mondtam, hogy az asz film, csak azt hogy R kategorias. De nalad biztos az R kategoria, az etalon. 😛

tomsolo
<#wilting>

<#eljen><#nevetes1>
Blasta
Igen, ez nekem is egyik kedvencem. Ugyan 10est nem adnék rá (ahhoz tobbet kell nyújtson, jobban meg kell érintsen egy-egy film), de csak jókat tudok mondni róla ez tény.

Blasta
Nnnna tessék, ime az újabb bizonyíték.
Battleship-re 7-es. HETES! Gyakorlatilag MINDEN TÉREN egy nagy talicska fossal ér fel a film, de a CGI miatt 7 pont.
Nincs tobb kérdésem.
Esetleg a SZART nem kóstoltad még? Annyi légy van odáig érte...

Blasta
"Hiába gondolják sokan, hogy manapság nem tudnak igényes filmet gyártani, nem így van."

Vitatkoznék. Nem NEM TUDNAK, hanem NEM AKARNAK!
Az ipar a folytatásokat, a frencsájzokat, a CGI-t részesiti elonyben, mert azokból élnek meg. Alig készul olyan nagyobb ktsgvetésu film, aminél nem szentháromságot terveznének már az elején. A fasza tapintható diszleteket és maszkokat már alig használnak, a CGI olcsóbb, kifizetodobb (és amugyis arra recskázik a sok kis pattanásos). Spórolás folyik minden téren, amíg a színészek gázsija az egekbe szokik, addig az irókon, rendezon húzzák be amit ki KELL tejelniuk 1-1 sztár miatt.
Gagyi szar az egész, alig készul maradandó, emlékezetes alkotás Hollywood-ban már. Pont.