[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hercules
Még egy ilyen mentális csapás az idegpályákra mint ez a film, és elkezdek cukrot előállítani... bonyolultabb agyi funkciókra ugyanis nem marad erő. Mi volt ez?? Alig vészeltem át néhány hete (úgy-ahogy) a Hercules legendáját, várva hogy na majd ez pótolja a karakter körüli hiányosságokat, most pedig kapom ezt a műanyag ipari hulladékot az arcomba.
Hihetetlen bugyuta ez a "történet" meg a színészek, Palvin Barbinak egy szava sincs, alig mutatják, de mindegy is, ő sem segített volna ezen drága szálat se. Eddig a Doom-ot tartottam Johnson legszarabb filmjének most itt az új király... A CGI ocsmány, a szituációk érdektelenek, sehová sem halad a film. Olcsó hatáskeltés... "Ájemmm Herkuliiiissz"... ettől a legbékésebb ember is pszichopatává válik, annyira idegesítő. Semmi nem jött át a görög mitológiából vagy annak szellemiségéből, bemutat egy hatalmasat neki a film, földhöz veri, megtapossa, lenyeli és utána kisz*rja... ennyi a nagybecsű koncepció.
Én ezek után semmilyen Herculessel kezdődő fimet nem akarok látni, elég volt ez a kanosszajárás ezekkel a gané filmekkel, nem vállalom be
az agyérkatasztrófát. Pedig azt gondoltam hogy a fantasy-akció filmek között a 47 Ronin volt a legnagyobb hulladék mostanság de nem... ez a film volt az.
nem akarom pontozni se