Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Egyetértek (talán csak Mann személyével nem, mert õt nem igazán csípem), és ahogy írtam korábban, nekem nekem nincs bajom a DH4-el sem. :)
Riddick21
A sokat szidott Live Free or Die Hardban hemzsegnek az igazán diehardos momentumok! Lehet, hogy maga a film biceg kicsit, túl nagyot markol és néha mellényúl, de pl. eredeti hangon, unratedben nézve a hibái többsége megoldódik (kapunk anyázást, vért és Timothy Olyphant játéka is helyrezökken kicsit, amint visszakapja a saját hangját), illetve a hangulata azért nagyon ott van!

De mondjon nekem valaki EGYETLEN Die Hardra jellemzõ momentumot az 5. részbõl!
Egy filmtörténelmi mérföldkõként bevonuló, évek óta nem látott minõséget produkáló, befejezõ hatodik rész sem tudná ezt a mocskot lemosni a sorozat hírnevérõl, de azért megpróbálhatná. Csak ennek ezzel a dzsíájdzsós brúszvillisszel már esélye sincs. Egy Brian Helgeland kaliberû íróval, és mondjuk egy Michael Mann-nal a rendezõi székben, egy feszes, két és fél órás akcióthrillert akarnék, az elsõ részre jellemzõ, keserû és cinikus humorral, R-besorolással, fejlövésekkel, kurva jó párbeszédekkel, régi karakterekkel (Holly és a gyerekek beleférnek, de a fõszereplõ McClane legyen!), stb.
De ilyen SOHA nem lesz. Minden szarra van pénz és akarat, csak erre nincs.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

PetruZ
Szerintem a DH5 scriptje egyszerûen nem is a DH5-höz készült eredetileg, csak ráhúzták és átírták.* Annyira elütõen látszik a különbség még a DH4-hoz képest is, hogy az valami letaglózó. És ettõl lett igazán rossz DH film.

* Azt tudni lehetett, hogy elõször valami moszkvai sztorit fontolgattak, ahová McClane egy nemzetközi rendõrségi konferenciára érkezik, de késõbb az volt a hír, hogy ezt elvetették és újra amerikai helyszín lesz. Ezek szerint mégsem így lett, bár kihagyták a konferenciás részt, amitõl még idiótább lett a kezdet ("megyek a letartóztatott fiam után a semmibe...") és a folytatás.
Bokafix2
"...így aztán az A Good Day to Die Hard nem egyszerûen egy szimpla "rossz film" számomra."

Miért is van ez? Ja hogy John Moore miatt? Ja, hogy mert már a Max Payne-t is elrontotta?

Ezt teszi egy rossz rendezõ és egy cefetül, egy délután alatt megírt forgatókönyv...
Willis ha jó rendezõt kap, mint annak idején Tiernan volt, hozta volna a jobbik formáját, jóllehet már lehet nem a régi, de õ még rendben lett volna sztem. Én úgy döntöttem egyáltalán meg sem nézem ezt a részt. a 3-dik résszel számomra befejezték ezt a szériát... a 4 már nem tetszett és ezt már meg sem akarom nézni.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Riddick21
Akciófilm és legfõképp Die Hard rajongó vagyok, így aztán az A Good Day to Die Hard nem egyszerûen egy szimpla "rossz film" számomra. Mindannak, amin felnõttem, amit imádtam a 100%-os meggyalázása. Annyira vállalhatatlan fos, ami spontán össze sem jöhetett, egyszerûen akarni kellett, hogy ilyen szar legyen.
A Die Hard nálam minden idõk legjobb akciófilmje, legalábbis ha az akciófilmet, mint letisztult mûfajt nézzük (szóval ne jöjjön senki a Mátrix-szal meg a Heattel, bár ezek nem is jobbak a Die Hardnál), egyértelmûen 10|10-es film, az a bizonyos 5*. Innen eljutni arra a szintre, amit az utolsó rész képvisel, az bizony a nézhetetlen kategória. Nemhogy az agyamat felbaszta, de konkrétan megszólalni nem volt kedvem napokig. Több, mint 70-szer láttam kölyökkorom óta az elsõ részt, fekete-fehérre néztem a kölcsönzõi videókazettát, Bruce Willis volt 8-9 évesen a minden! Szerencsére pont egy olyan filmbe szerettem bele, amin semmit nem fog az idõ, és ezt sikerült idén olyan szinten meggyalázni, amire nincs mentség.

Amúgy nem tévében néztem. Die Hard rajongó vagyok, a magyarországi IMAX premieren néztem, tulajdonképpen az országban ott voltam az elsõk között (a sajtóvetítéseket nem számítva). Mindezért 400km-t utaztam, szabadságot vettem ki, stb. Persze lehet ezért hülyének nézni, de én fanatikus vagyok, a filmeket is nagyon szeretem, úgyhogy innen nézve nagyon jó okom volt rá. A következõ résznél már megvárom a kritikákat.

Myselor
The Great Gatsby
8/10
Nekem nagyon tetszett,rég láttam ennyire jó dráma filmet és a romantikus dolgokat se nagyon szeretem de nagyon rendben volt az egész film és DiCaprio is nagyot alakított:) tuti hogy megfogom majd még nézni egyszer valakivel ^^
Tikal
Én imádtam az eredeti Die Hard filmeket, de ez az új semmit nem ér, meg is nézem mit adtam rá, 4/10, de lehet nullát kellet volna írnom... és ez nem felesleges lehuzás, egyszerûen alig tudok mondani valamit a filmbõl ami ér valamit, szar volt a zene, szar volt a szétszûrõzött kép, szar volt a történet, dramaturgia és szarok voltak a színészek, igen Bruce Willis is.. persze nullát már csak azért sem adhatok, mert rengeteg szarabb film van még ennél is.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tomsolo
"Az indiai " loval atcsuszok a teherauto alatt" mar kevesbe ertelmes/elvezheto sot egyenesen uber baromsag."

A francokat. A Singham is eléggé odaver sok amerikai filmnek, hiába vannak benne nagy hülyeségek akkor sem olyan kínos mint a White House Down a szánalmas, áltudományos idióta szkriptjeivel. De akár mondhattam volna Now you see me-t is ami hûdelátványosanegyfos volt.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

CSOCSO
Naja.. a 10/5 kb (~) 3/5 nek felel meg ami kozepest jelent nem borzalmasan gyenget.

Amugy szerintem jobb volt mint a masodik resze. Bar lehet meg kene neznem ujra a masodik reszt mert nagyon nem maradt meg bennem.
CSOCSO
"nem mernek közepesnél rosszabb pontszámokat adni"

Ahogy mondtam, nem vagyok tul valogatos de szerintem rengetegen vannak rajtam kivul akik nem ulnek neki egy olyan filmnek ami a trailer alapjan szar. Tehat ha nem nezem meg azokat a filmeket nem fogsz sok 5/10 alatti pontozast latni. En nem vagyok az aki felboritja az etteremben az asztalt mert a steak nem a legjobb amit valaha is ettem. Ha valami olyan "meh.. elmegy" re sikerul az nalam kozepes. Viszont nem megyek a sarki csoveshez, hogy megkerjem, hogy susson nalunk steaket mert tobb mint valoszinu, hogy baromi szar lesz. Remelem ertheto mit probalok mondani.......

( Igen szeretnek, egy jo steaket mert baromira kivanom :D:D )
Igen,mert szerintem 10-bol 5.-kent beerni borzaszto gyenge eredemeny. Egy elfogadhato film 6-nal kezdodik.

De ha igy jobban tetszik,akkor 2/5 a film.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

CSOCSO
En nem vagyok uber valogatos. Van sok film ami ismerosoknek baromira nem jott be de szerintem egesz jo filmek. Ket legutobbi pl a Great Gatsby es a This is The End.

A 0 (vagy 6) pontot viccnek irtam. En a sharknadot meg a 3d piranha filmeket nem nezem meg mert a trailer is kiborit de igazabol igy is azert 1 pontot adnek ra. Die Hard filmek nem tudom, hogy adnak neked gyalazatos csalodast. Meg ertem ha csaldoas nem nem olyan jo mint az elso 3 resz de en tisztelem azt amit belefeccoltek. Mar csak a filmben levo autos uldozes, robbanasok, lovoldozesek ez meg az miatt sem adnek nullat mert mihezkepest jol neznek ki es elvezhetoek. Az indiai " loval atcsuszok a teherauto alatt" mar kevesbe ertelmes/elvezheto sot egyenesen uber baromsag. Na azt mar lehetne SyFy filcsatornak melle besorolni az 1 es kategoriaba. Rengeteg filmet nagyon alul pontoztok. Ha megnezed mert tetszett a die hard anno, tehat vegulis gondolom bejonnek az akcio filmek akkor nem ertem, hogy lehet egy uj die hard filmet nullara ertekelni?
En ertem, hogy nem volt olyan jo. De ezek a nullara meg 5 on aluli pontozasok szerintem csak arrol szolnak, hogy lehuzzatok feleslegesen a filmet. Ha 4/10 et irnal a Die Hardra az boven ereztetne, hogy mennyire nem tetszett a film. De a nullat nem ertem. Te tenyleg ott ultel a tv elott es felbaszta az agyadat a film? Ha ennyire szarnak titulalsz valamit nem ertem, hogy adhatsz 5/10 nel tobbet az eredeti Die Hardra. Csak mondd azt, hogy nem szereted az akcio filmeket es kesz.
Riddick21
Igen, úgy egy éve átálltam én is az 5-ös skálára, pontosan ezzel a két kiegészítéssel: nullát kapnak azok a filmek, amik felháborítóan vállalhatatlanok és gyalázatos csalódást okoztak (A Good Day to Die Hard), 5*-ot (nálad ez a 6) pedig azok a filmek, amik várhatóan örök kedvenceimmé válnak, vagy valamilyen formában közelebb állnak hozzám, és azon túl még tökéletesek is :)

De mintha az emberek úgy nyomnák, mint a celebvetélkedõk zsûritagjai: nem mernek közepesnél rosszabb pontszámokat adni :)

CSOCSO
En is kb igy vagyok minden masodik hozzaszolassal. Mar ezerszer mondtam, hogy az 5 csillagos pontozas ertelmesebb lenne.

1 szar
2 gyenge
3 elmegy
4 jo
5 nagyon jo

extrakent
0 osszes SyFy movie
6 ev filmje
Riddick21
Borzasztó gyenge, de azért 5/10 :) Ez ám a komolyan vehetõ pontozás... :/

Masnaposok III

Borzasztoan gyenge volt. Az I. resz nagyon tetszett,aztan a II. mar gyengebb volt,remenykedtem benne,hogy nem sikerul lejjebb csuszni de sikerult.

5/10

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Úgy jelentettem ki, hogy egy szerencsétlen óvodás összehordhat az ég világon bármit, épp azért mert még nem bírja felfogni azt sem, hogy mi valós és mi nem. A szerencsétlen hülyék meg akik gondoskodó és felelõs felnõttekként szerettek volna szerepelni a filmben, csodálatosan idióta hozzáállással rágták a gyerek szájába az,t ami meg sem történt.
A gyerek felelõssége annyi, hogy bármikor bármit mondhat, ami csak eszébe jut. A felnõtteké, pedig, hogy olyan demagóg baromságokkal dobálóznak, mint pl.: "egy gyerek nem hazudik". Micsoda idióta faszság ez és hogy hangozhat el egy értelmes ember szájából?

Egyébként a felelõsség nem függ attól, hogy te érzed-e azt. Gondatlanságból elkövetett emberölés? Felelõsség van, felelõsségérzet nincs. Az elsõ hozzászólásomban nem azért írtam, hogy nem kell gyerek, mert õt tartom a fõ gonosznak. Hanem mert bármit mondhat és a cseppet sem okosabb idõsebb emberek mindent elhisznek.
Tyler1
Szerinted egy 5 éves gyereknek mennyi felelõsség érzete van a tettei iránt, mennyire lehet tisztában a következmények súlyosságával? Láttad, hogy mi elõzte meg ezt a dolgot, bemutatták a családi hátterét, felelõtlen szülõktõl, felelõtlen testvérig.

Te úgy jelentetted ki, hogy nem kell gyerek, mintha ez eredendõ gonoszság lenne, ami minden újszülöttben kódolva van.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Nem. Miatta indult el az egész.
Ha elindítok egy lavinát egy öklömnyi kõvel akkor én vagyok a legkevésbé felelõs azért, hogy téged maga alá temetett?
Ez nem jelenti azt, hogy vitatom a felnõttek hülyeségét.
Kmarha
szerencsére! korai is lett volna, azért a visszavonuláshoz még fiatal. Reméljük a szokásos formájába tér majd vissza a pihirõl <#vigyor2>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

kaposi1
Need for Speed Official Trailer
Na erre azért kíváncsi leszek.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

IMYke2.0.0.0
Én ezt találtam:

""I have not planned on quitting acting,"DiCaprio, who is visiting Seoul to promote the film, told reporters. His recent comment about wanting to take a "long break" after working tirelessly on"Django Unchained," the upcoming "The Great Gatsby" and "The Wolf of Wall Street" was misinterpreted by a reporter who interviewed him, the actor explained."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kmarha
kár hogy ez évben visszavonul :/

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Blasta
<#eljen>true, Leo napjaink egyik legnagyobbja (szemelyes velemenyem szerint mar regota az, de csak az elmult 4-5 evben jott erre ra a vilag).

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

dartonita
Akkor ha megengeded ennek mintajara:
The Great Gatsby:
Nagyon jo, hozta az elvarasaimat, Leonardo-t nem szabad a kamera kozelebol elengedni az fix.
7,5/10

Blasta
After Earth - 3/10

Borzaszto, hozta az elvarasaimat, Jaden Smith-t nem szabad kamera kozelebe engedni az fix.

kaposi1
Igen erre gondoltam , köszi!<#eljen>

White House Down

Why so serious?

The Last Stand (2013) - 5/10 Ha nem Schwarzi neve szerepel a borítón, talán el sem kezdem nézni. Viszont a filmet õ sem menti meg, mert mind a sztori, mind a színészi játék gyenge lett. Utóbbi annyira nem is érdekelt volna, ha a történet és a megvalósítás ellensúlyozza a dolgot. A T-800-as hozta a szerepét, Whitaker egyre lejjebb, Knoxville meg felesleges volt a filmbe.
Ez az autós menekülõs, az FBI nagyon hülye dolog röhej volt.

Wreck-It Ralph (2012) 8/10 - Na ez viszont nagyon jó lett. Féltem leülni megnézni, mert nem tudtam mit bírnak kihozni a videojátékos sztoriból, de rohadtul élveztem. A felvezetés kicsit unalmas volt, de amikor találkozik a kislánnyal, na onnan tapadtam a képernyõre. :) Szerintem ma meg is nézem újra :)

REAL MADRID

kaposi1
Olympus Has Fallen-nek mi a párja ami ugyan ezt a témát dolgozza fel?
Már megint nem mûködik a keresõ a lap alján sajnos.<#duhos2>

Tyler1
A kislány volt a legkevésbé felelõs a történtekben :)

fõszereplõ hasonlít Viggo Mortensenre:D

meglesem jónak tûnik a sztori ráadásul szokatlan dán nemzetiségû film

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A vadászat
9/10

Na ezek után nekem tuti nem kell gyerek.
Mortal Kombat: Legacy II - Episode 1
http://www.youtube.com/v/ydfGuagKcYM&version=3

tigeroo
a breaking bad-es suttyó szerep még jólállt neki de hát nemtom:D én várom azért tuti jó popkorn mozi lesz
IMYke2.0.0.0
Inkább csak hígfosnak...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jakuza1
Pedig volt olyan mintha Uwe Boll rendezte volna.

Tyler1
Néhol borzalmas operatõri megoldások, sztori nem tûnik igazán érdekfeszítõnek, nem is látványos, stb stb. Pont olyan B kategória szagú, mint amilyenre számítani lehetett.

BoneDragon
Halálos iramba 36261761

tommygear
gyönyörû cgi....
PetruZ
Die Hard 5 (2013): Elég gyengusz volt. Valahogy a nagy robbanások, meg effektek ellenére sem volt elég "hard". A korábbi négy DH film néhol klausztrofóbiás, néhol "már benne vagyok, muszáj összeszorított foggal is végigcsinálnom" hangulatával szemben eléggé erõltetett és izzadtságszagú volt az egész (jókora plot continuity ostobaságokkal), az "atomos" sztori hallatán meg majdnem kiakadt az állkapcsom, akkorát ásítottam (nem vicc). Akármilyen más címmel, más szereplõkkel, simán elment volna egy jó erõs közepes akciómozinak, így viszont csak egy összefércelt, hangulattalan, csak néhol-néhol halványan felsziporkázó DH film lett. A "poénok" meg... ilyen sz*r, semmitmondó szövegeket is ritkán hallani, pedig még a korábbi részekbõl is próbáltak ismételni, csak mindet rosszkor és rossz helyen sütötték el, ami azért megsüvegelendõ teljesítmény. Nekem még anno a negyedik rész is bejött, tetszett (persze nem a mozis változat), de ez az ötödik már nem, akármennyire is próbáltam szeretni, esélyt adni neki a korábbi negatív kritikák után. Gyenge 4/10.
U.i.: Remélem, nem akarják átadni a stafétabotot a fiúnak...
Bachstein
Nem tûnik elsõ blikkre kifejezetten szarnak.
Ams
http://www.youtube.com/v/fsrJWUVoXeM&version=3

Why??

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

tomsolo
Van akinek az ID thief is tetszett szal...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

WhiteStar
na ilyet is ritkán olvas/hall az ember :DD

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Z világháború

Egyáltalán nem vagyok oda a zimbes-zombis filmekért, de valamiért ezt mégis megnéztem...
...és nem csalódtam, sõt kifejezetten tetszett!
legyen az 10/10:P

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Blasta
Rush - 7/10
Igy kell ízlésesen, jó, izgalmas de nem nyálas sportfilmet csinálni. Ajánlott

Victor1103
Hmm.. Gravity egész jól áll Metacriticen idáig. Biztos fog csökkenni a pontszám, de a start kellõképp jónak mondható.

http://www.metacritic.com/movie/gravity

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

bujcsik555
Rush/Hajsza a gyõzelemért

Most jöttem ki a moziból egy órája kb, friss még az élmény nagyon, holnapra lehet mást fogok gondolni.
Nagy elvárásokkal ültem be, mert sok jót hallottam-olvastam róla, túl sokat is talán. Ez miatt picit kevésnek éreztem.
DE még így is egy nagyon jó film, ajánlom bárkinek, nem csak az autósport rajongóinak. A zene zseniális, a látvány is, Daniel Brühl nagyon jól játszik.
Ami problémám volt a filmmel hogy nekem személy szerint kevés volt benne a "lelkizõs beszélgetõs" karaktereket jobban bemutató rész. Ugyan a film 2 óra körüli hosszúságú, de gyorsan eltelik, egy fél óra lelkizõs rész még bõven belefért volna szerintem.

Ja és mindenképp moziban ajánlom megnézni, a látvány és a hangok igénylik.

7,5-8/10

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.