Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mondjon nekem valaki EGYETLEN Die Hardra jellemzõ momentumot az 5. részbõl!
Egy filmtörténelmi mérföldkõként bevonuló, évek óta nem látott minõséget produkáló, befejezõ hatodik rész sem tudná ezt a mocskot lemosni a sorozat hírnevérõl, de azért megpróbálhatná. Csak ennek ezzel a dzsíájdzsós brúszvillisszel már esélye sincs. Egy Brian Helgeland kaliberû íróval, és mondjuk egy Michael Mann-nal a rendezõi székben, egy feszes, két és fél órás akcióthrillert akarnék, az elsõ részre jellemzõ, keserû és cinikus humorral, R-besorolással, fejlövésekkel, kurva jó párbeszédekkel, régi karakterekkel (Holly és a gyerekek beleférnek, de a fõszereplõ McClane legyen!), stb.
De ilyen SOHA nem lesz. Minden szarra van pénz és akarat, csak erre nincs.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
* Azt tudni lehetett, hogy elõször valami moszkvai sztorit fontolgattak, ahová McClane egy nemzetközi rendõrségi konferenciára érkezik, de késõbb az volt a hír, hogy ezt elvetették és újra amerikai helyszín lesz. Ezek szerint mégsem így lett, bár kihagyták a konferenciás részt, amitõl még idiótább lett a kezdet ("megyek a letartóztatott fiam után a semmibe...") és a folytatás.
Miért is van ez? Ja hogy John Moore miatt? Ja, hogy mert már a Max Payne-t is elrontotta?
Ezt teszi egy rossz rendezõ és egy cefetül, egy délután alatt megírt forgatókönyv...
Willis ha jó rendezõt kap, mint annak idején Tiernan volt, hozta volna a jobbik formáját, jóllehet már lehet nem a régi, de õ még rendben lett volna sztem. Én úgy döntöttem egyáltalán meg sem nézem ezt a részt. a 3-dik résszel számomra befejezték ezt a szériát... a 4 már nem tetszett és ezt már meg sem akarom nézni.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
A Die Hard nálam minden idõk legjobb akciófilmje, legalábbis ha az akciófilmet, mint letisztult mûfajt nézzük (szóval ne jöjjön senki a Mátrix-szal meg a Heattel, bár ezek nem is jobbak a Die Hardnál), egyértelmûen 10|10-es film, az a bizonyos 5*. Innen eljutni arra a szintre, amit az utolsó rész képvisel, az bizony a nézhetetlen kategória. Nemhogy az agyamat felbaszta, de konkrétan megszólalni nem volt kedvem napokig. Több, mint 70-szer láttam kölyökkorom óta az elsõ részt, fekete-fehérre néztem a kölcsönzõi videókazettát, Bruce Willis volt 8-9 évesen a minden! Szerencsére pont egy olyan filmbe szerettem bele, amin semmit nem fog az idõ, és ezt sikerült idén olyan szinten meggyalázni, amire nincs mentség.
Amúgy nem tévében néztem. Die Hard rajongó vagyok, a magyarországi IMAX premieren néztem, tulajdonképpen az országban ott voltam az elsõk között (a sajtóvetítéseket nem számítva). Mindezért 400km-t utaztam, szabadságot vettem ki, stb. Persze lehet ezért hülyének nézni, de én fanatikus vagyok, a filmeket is nagyon szeretem, úgyhogy innen nézve nagyon jó okom volt rá. A következõ résznél már megvárom a kritikákat.
8/10
Nekem nagyon tetszett,rég láttam ennyire jó dráma filmet és a romantikus dolgokat se nagyon szeretem de nagyon rendben volt az egész film és DiCaprio is nagyot alakított:) tuti hogy megfogom majd még nézni egyszer valakivel ^^
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A francokat. A Singham is eléggé odaver sok amerikai filmnek, hiába vannak benne nagy hülyeségek akkor sem olyan kínos mint a White House Down a szánalmas, áltudományos idióta szkriptjeivel. De akár mondhattam volna Now you see me-t is ami hûdelátványosanegyfos volt.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Amugy szerintem jobb volt mint a masodik resze. Bar lehet meg kene neznem ujra a masodik reszt mert nagyon nem maradt meg bennem.
Ahogy mondtam, nem vagyok tul valogatos de szerintem rengetegen vannak rajtam kivul akik nem ulnek neki egy olyan filmnek ami a trailer alapjan szar. Tehat ha nem nezem meg azokat a filmeket nem fogsz sok 5/10 alatti pontozast latni. En nem vagyok az aki felboritja az etteremben az asztalt mert a steak nem a legjobb amit valaha is ettem. Ha valami olyan "meh.. elmegy" re sikerul az nalam kozepes. Viszont nem megyek a sarki csoveshez, hogy megkerjem, hogy susson nalunk steaket mert tobb mint valoszinu, hogy baromi szar lesz. Remelem ertheto mit probalok mondani.......
( Igen szeretnek, egy jo steaket mert baromira kivanom :D:D )
De ha igy jobban tetszik,akkor 2/5 a film.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A 0 (vagy 6) pontot viccnek irtam. En a sharknadot meg a 3d piranha filmeket nem nezem meg mert a trailer is kiborit de igazabol igy is azert 1 pontot adnek ra. Die Hard filmek nem tudom, hogy adnak neked gyalazatos csalodast. Meg ertem ha csaldoas nem nem olyan jo mint az elso 3 resz de en tisztelem azt amit belefeccoltek. Mar csak a filmben levo autos uldozes, robbanasok, lovoldozesek ez meg az miatt sem adnek nullat mert mihezkepest jol neznek ki es elvezhetoek. Az indiai " loval atcsuszok a teherauto alatt" mar kevesbe ertelmes/elvezheto sot egyenesen uber baromsag. Na azt mar lehetne SyFy filcsatornak melle besorolni az 1 es kategoriaba. Rengeteg filmet nagyon alul pontoztok. Ha megnezed mert tetszett a die hard anno, tehat vegulis gondolom bejonnek az akcio filmek akkor nem ertem, hogy lehet egy uj die hard filmet nullara ertekelni?
En ertem, hogy nem volt olyan jo. De ezek a nullara meg 5 on aluli pontozasok szerintem csak arrol szolnak, hogy lehuzzatok feleslegesen a filmet. Ha 4/10 et irnal a Die Hardra az boven ereztetne, hogy mennyire nem tetszett a film. De a nullat nem ertem. Te tenyleg ott ultel a tv elott es felbaszta az agyadat a film? Ha ennyire szarnak titulalsz valamit nem ertem, hogy adhatsz 5/10 nel tobbet az eredeti Die Hardra. Csak mondd azt, hogy nem szereted az akcio filmeket es kesz.
De mintha az emberek úgy nyomnák, mint a celebvetélkedõk zsûritagjai: nem mernek közepesnél rosszabb pontszámokat adni :)
1 szar
2 gyenge
3 elmegy
4 jo
5 nagyon jo
extrakent
0 osszes SyFy movie
6 ev filmje
Borzasztoan gyenge volt. Az I. resz nagyon tetszett,aztan a II. mar gyengebb volt,remenykedtem benne,hogy nem sikerul lejjebb csuszni de sikerult.
5/10
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A gyerek felelõssége annyi, hogy bármikor bármit mondhat, ami csak eszébe jut. A felnõtteké, pedig, hogy olyan demagóg baromságokkal dobálóznak, mint pl.: "egy gyerek nem hazudik". Micsoda idióta faszság ez és hogy hangozhat el egy értelmes ember szájából?
Egyébként a felelõsség nem függ attól, hogy te érzed-e azt. Gondatlanságból elkövetett emberölés? Felelõsség van, felelõsségérzet nincs. Az elsõ hozzászólásomban nem azért írtam, hogy nem kell gyerek, mert õt tartom a fõ gonosznak. Hanem mert bármit mondhat és a cseppet sem okosabb idõsebb emberek mindent elhisznek.
Te úgy jelentetted ki, hogy nem kell gyerek, mintha ez eredendõ gonoszság lenne, ami minden újszülöttben kódolva van.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ha elindítok egy lavinát egy öklömnyi kõvel akkor én vagyok a legkevésbé felelõs azért, hogy téged maga alá temetett?
Ez nem jelenti azt, hogy vitatom a felnõttek hülyeségét.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Na erre azért kíváncsi leszek.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
""I have not planned on quitting acting,"DiCaprio, who is visiting Seoul to promote the film, told reporters. His recent comment about wanting to take a "long break" after working tirelessly on"Django Unchained," the upcoming "The Great Gatsby" and "The Wolf of Wall Street" was misinterpreted by a reporter who interviewed him, the actor explained."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
The Great Gatsby:
Nagyon jo, hozta az elvarasaimat, Leonardo-t nem szabad a kamera kozelebol elengedni az fix.
7,5/10
Borzaszto, hozta az elvarasaimat, Jaden Smith-t nem szabad kamera kozelebe engedni az fix.
Why so serious?
Wreck-It Ralph (2012) 8/10 - Na ez viszont nagyon jó lett. Féltem leülni megnézni, mert nem tudtam mit bírnak kihozni a videojátékos sztoriból, de rohadtul élveztem. A felvezetés kicsit unalmas volt, de amikor találkozik a kislánnyal, na onnan tapadtam a képernyõre. :) Szerintem ma meg is nézem újra :)
REAL MADRID
Már megint nem mûködik a keresõ a lap alján sajnos.<#duhos2>#duhos2>
meglesem jónak tûnik a sztori ráadásul szokatlan dán nemzetiségû film
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
9/10
Na ezek után nekem tuti nem kell gyerek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
U.i.: Remélem, nem akarják átadni a stafétabotot a fiúnak...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Egyáltalán nem vagyok oda a zimbes-zombis filmekért, de valamiért ezt mégis megnéztem...
...és nem csalódtam, sõt kifejezetten tetszett!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Igy kell ízlésesen, jó, izgalmas de nem nyálas sportfilmet csinálni. Ajánlott
http://www.metacritic.com/movie/gravity
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Most jöttem ki a moziból egy órája kb, friss még az élmény nagyon, holnapra lehet mást fogok gondolni.
Nagy elvárásokkal ültem be, mert sok jót hallottam-olvastam róla, túl sokat is talán. Ez miatt picit kevésnek éreztem.
DE még így is egy nagyon jó film, ajánlom bárkinek, nem csak az autósport rajongóinak. A zene zseniális, a látvány is, Daniel Brühl nagyon jól játszik.
Ami problémám volt a filmmel hogy nekem személy szerint kevés volt benne a "lelkizõs beszélgetõs" karaktereket jobban bemutató rész. Ugyan a film 2 óra körüli hosszúságú, de gyorsan eltelik, egy fél óra lelkizõs rész még bõven belefért volna szerintem.
Ja és mindenképp moziban ajánlom megnézni, a látvány és a hangok igénylik.
7,5-8/10
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.