1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • TBTPumpa
    Szerintem a két tesó közötti kapcsolat nem volt túl jól kidolgozva.
    Nem olvastam az Andersen mesét, de én máshogy képzeltem volna el a "jégszívű" királynőt.

TBlint elgondolása 2014-ből: van a Királynő (Elsa), aki elsőszülött gyermek volt, így rettentő módon elbabusgatták, megkapott mindent amire csak vágyott (Királyi felmenők miatt), majd mikor a húga (Anna) megszületett, a szülők Annára koncentráltak és már nem Elsa volt a "fontos". Így Elsa "féltékeny" lett a húgára és ezért nem szerette/nem állt szóba vele/nem fogadta el őt - amit Anna sem értett, viszont ő elfogadta és szerette nővérét. Ehhez még azt is hozzá lehetne venni, hogy Anna előbb talált férj jelöltet és ez szintén szemet szúrna a nővérének. Aztán a sztori nagy vonalakban a már ismert dolog lenne - úgy, hogy a végén Anna "feláldozná" magát a nővéréért és így olvadna fel Elsa jég szíve. De ez csak saját elképzelés, a Disney féle megvalósítás sem rossz, csak nem tűnik nekem a mesében annyira jégszívűnek Elsa.