1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Rony94
    Most jöttem éppen haza a vetítésről. Felemás érzéseim vannak. Maga a film nem volt rossz, az IMDb pontozással ellentétben, a First Class jobb volt (nekem legalább is). Az egyik dolog ami nekem nem tetszett, az a túlzott poénkodás ami rohadtul nem illett a filmhez, révén hogy a First Class-ben fullba volt nyomva a komolykodás ami eléggé jól tett ennek a résznek. Viszont itt egymás után sütik el a jó és rossz vicceket és ez szerintem túlzás. Marvel filmnél már védjegy a poénkodás, de tudni kéne mértékben használni.

A másik ami nem a film hibája, az a magyar szinkron. BORZALMAS! Ez teljesen leírja hogy miért preferálom az eredeti hangot. Logan szinkronszínésze elmehet a francba, SEMMI beleélés nem volt amit ő művelt. Odabaszták a kezébe a szöveget, a mikrofont lerakták elé és ő felolvasta. Ennyi. Szégyellje magát, ez nem iparos munka. Aztán Peter Dinklage szinkronhangja nem is illett hozzá egyáltalán, full komikus volt az egész. Mintha férfi hangot adtak volna egy női karakternek, annyira abszurd.

Sajnos a szinkron annyira elrontotta az élményt hogy nem tudtam teljes mértékben a filmre figyelni. Egyelőre úgy vagyok vele hogy nem pontozom le. Megvárom hogy feltöltsék torrentre az eredeti release-t és akkor úgy megnézem. Jelenleg még mindig úgy gondolom az eddigi legjobb X-men film még messze a First Class.