Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Erted😊
A 300 legalabb nagy vonalakban kovette a valos esemenyeket. De ez, ami itt a trailerben van, ez semmi.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
//Szerintem, nem az. Akit az igazi érdekel(t), az úgyis ismeri már.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és annyira ellövi, h hiába sok-sok hónapja láttam a trailer-t, tökéletesen emlékeztem rá, és sikerült a budin lehúzni a film egyik "nagy csavarját". ami azért kurvára gáz.
"The trees move. Do you not see it?"
ne nézzétek meg a trailer-t, mert valami brutálisan spoiler-es
"The trees move. Do you not see it?"
Nem tudom még pontozni, aki látta és értette A-Z-ig, segithetne elmagyarázni, hogy
Koszonet!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A legaberráltabb film, amit valaha láttam. De én nagyon élveztem! 😊
Django
Amint megláttam, a film elsõ perceiben, hogy Christoph Waltz is szerepel... Nagyon ajánlom mindenkinek.
Metro 2013 orosz katasztrófafilm
Nagyon félve ültem le elé, hogy valami ZS kategóriás fos lesz, de kellemesen csalódtam! Nézzétek meg és ha eredeti nyelven nézitek, az sem zavaró.
Oblivion
Én nem láttam "a hold"as filmet, nekem új volt a sztori és így egész jó volt.
. : Z E L L E R : .
Mi történne ha 12 órán keresztül bármit megtehetnél Büntetlenül.
Ölj, Rabolj, Erõszakolj, bármit...
Erre épül a film, Meg is lehet nézni, de azért vannak benne Eden Lake-i makacsságok.
A házban és körülöttük élõk pedig Pleasantville-i ostobaságokkal és együgyû világképpel vannak megáldva.
A végén semmi extra, kiszámítható befejezés.
A sinister jobban bejött.
De legalább a Pleasantville újranézem.
6/10
Nem is tudom, hogy hol kezdjem.
A sztori alapja, na az 1:1-ben A Hold (Moon) koppintása. És ez úgy kb a 10. percben már egyértelmû egy nem amerikainak.
45 perces Outer Limits részbõl is láttam 2x ilyen tartalmasat, és ezzel ellentétben a végén ütõs, csattanósat.
Scifi õrült vagyok, de ezen egyszerûen unatkoztam.
5/10 ... egyszer nézhetõ.
2 év múlva már senki sem fog emlékezni rá.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nos igen, ez már SF, nem kamu. Voltak benne hülyeségek is nyilván, de alapjában véve a sztori jó, mégha kiszámítható is. Ilyeneket kérnénk TÖBBET!
Mai sf ínséges idõkben ez azért simán 9/10, azaz lehetne jobb talán, de nehéz belekötni.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Lehet, hogy fizettek érte...ki tudja? 😉
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Teljesen jó látványfilm. Olyan ahol nem fontos a sztori hanem magával ragad a látvány és nézed és kész. Nálam is ez történt. Azon vettem magam észre, hogy csak lesem.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A Lator:
Bibliai idõkben,pontosabban Jézus korában játszódik mikor már elkezdte a tanításait és a csodatételeket.Rendkívül érzelmes,erõs mondanivalóval felvértezett film és zseniális a humora.Egy Kaleb nevû szélhámosról szól aki Jézust akarja "utánozni".Irigyli õt nagyon.A film Kaleb életét mutatja be,mondanivalókkal és tanúlságokkal.Van szó mindenrõl a filmben,lehet sírni és nevetni rajta,rendkívül tanúlságos film.Mindenkinek csak ajánlani tudom,megéri megnézni.Nem tudom hányan hallottak a filmrõl,de megéri az 1óra 40perces játékidõ minden pillanatát.Remélem vki azért ismeri,vagy lehet h csak én vagyok ennyire tudatlan a témában.
A Lator:Nálam 10/10-es minden téren.Izgalmas,humoros,tanúlságos és nagyon szerethetõ.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
hátõõõ Wesley Snipes+Western+Zombik!
nem olyan rossz,de semmi extra szerintem...azért amennyit az IMDB -n kapott én is adnék....egynek kellemes szórakozás
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én is így teszek, minden jót!
Az okosabbak meg...inkább hallgatnak...s fõleg engem<#hehe>#hehe>
Na jót dumcsiztunk, de már indulni kell a melóba. Csõ és jó filmezést<#integet2>#integet2>
Viszont ritkán kommentelek itt, mert én inkább saját vásárolt filmeket nézek.
Nagyon ritka esetekben teszek kivételt.
Ilyen kivétel volt pl. a Falco film is, amit az Istennek sem találtam a közelben gyári eredetiben<#falbav>#falbav>
Sosem "látlak" a törzshelyemen, a Zenei Fórumokon 😊...
Vagy az is, lehet, hogy csak figyelmetlen voltam.<#vigyor>#vigyor>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"