Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Az emberek 99,99 százaléka soha nem is hallot a 47 ronin sztoriról, jó alapanyag egy látványfilmhez,ami akár folytatásokat is kaphat majd

PSN ID.: Beegabor

stargatelost
Soha nem szabad trailert nézni. SOHA.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Bucser
Csak ugye erdemes-e egy meset Romulus es Remusnak hivni, ha mondjuk Odusszeuszrol szol?😊

Erted😊

A 300 legalabb nagy vonalakban kovette a valos esemenyeket. De ez, ami itt a trailerben van, ez semmi.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

IMYke2.0.0.0
S akkor ez most rossz, vagy jó hír?

//Szerintem, nem az. Akit az igazi érdekel(t), az úgyis ismeri már.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bucser
Ahogy varhato semmi koze nem lesz a valos 47 Ronin incidenshez...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Calver
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez elsõ perc után ellõ valamit, ami a filmben közel óra után derül ki
és annyira ellövi, h hiába sok-sok hónapja láttam a trailer-t, tökéletesen emlékeztem rá, és sikerült a budin lehúzni a film egyik "nagy csavarját". ami azért kurvára gáz.

"The trees move. Do you not see it?"

Seth
Ami fel sem tûnik ha még nem láttad a filmet

PSN ID.: Beegabor

Calver
jó tanács azoknak, akik az itteni veszettül magas pontszámokon felbuzdulva neki akarnak ugrani az Oblivion-nak:

ne nézzétek meg a trailer-t, mert valami brutálisan spoiler-es

"The trees move. Do you not see it?"

Blasta
Only God Forgives - avagy Szociopaták pizsipartija Tájfoldon

Nem tudom még pontozni, aki látta és értette A-Z-ig, segithetne elmagyarázni, hogy
mi volt a helyzet ezzel az ujjazos tortenettel Julian-nél? Mi volt a kapcsolat az anyjával? Van némi sejtésem, de nem vagyok 100as benne. Illetve miért "látta" elore, hogy lefogják vágni a karját?

Koszonet!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

rendezõ szerint azért lesz meghagyva az egyik keze, mert a filmben az egész Robotzsaru-projektet a cég marketingként kezeli, minden a marketing körül forog (teszem hozzá, ahogy mai cégeknél is :-)) és fontos számukra, hogy jelképezve legyen, hogy emberi és nem gép és mi lenne emberibbnél, hogy odamész hozzá és kezet fogsz vele <#vigyor>
szeretem az ilyen keleties fantasyket, szóval nálam alap lesz
Tyler1
Aszondják "japán 300", de jónak néz ki.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Zeller01
Movie 43
A legaberráltabb film, amit valaha láttam. De én nagyon élveztem! 😊

Django
Amint megláttam, a film elsõ perceiben, hogy Christoph Waltz is szerepel... Nagyon ajánlom mindenkinek.

Metro 2013 orosz katasztrófafilm
Nagyon félve ültem le elé, hogy valami ZS kategóriás fos lesz, de kellemesen csalódtam! Nézzétek meg és ha eredeti nyelven nézitek, az sem zavaró.

Oblivion
Én nem láttam "a hold"as filmet, nekem új volt a sztori és így egész jó volt.

. : Z E L L E R : .

Jó fejek voltak a készítõk hogy meghagyták az emberi kezét. 😊 Így majd a kritikus pillanatban ki lehet lõni belõle a fegyvert.
tomsolo
Érdekes flick.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

The Purge /2013

Mi történne ha 12 órán keresztül bármit megtehetnél Büntetlenül.
Ölj, Rabolj, Erõszakolj, bármit...
Erre épül a film, Meg is lehet nézni, de azért vannak benne Eden Lake-i makacsságok.

A házban és körülöttük élõk pedig Pleasantville-i ostobaságokkal és együgyû világképpel vannak megáldva.
A végén semmi extra, kiszámítható befejezés.
A sinister jobban bejött.

De legalább a Pleasantville újranézem.

6/10

mrzed001
Oblivion

Nem is tudom, hogy hol kezdjem.

A sztori alapja, na az 1:1-ben A Hold (Moon) koppintása. És ez úgy kb a 10. percben már egyértelmû egy nem amerikainak.
45 perces Outer Limits részbõl is láttam 2x ilyen tartalmasat, és ezzel ellentétben a végén ütõs, csattanósat.

Scifi õrült vagyok, de ezen egyszerûen unatkoztam.

5/10 ... egyszer nézhetõ.

2 év múlva már senki sem fog emlékezni rá.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Sir Quno Jedi
Oblivion

Nos igen, ez már SF, nem kamu. Voltak benne hülyeségek is nyilván, de alapjában véve a sztori jó, mégha kiszámítható is. Ilyeneket kérnénk TÖBBET!

Mai sf ínséges idõkben ez azért simán 9/10, azaz lehetne jobb talán, de nehéz belekötni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tyler1
Tényleg rohadt jól néz ki, mondjuk sok nem derült ki a sztoriból, utána olvastam, egész érdekes film is lehet ebbõl még, ha Bullock képes lesz nem elbaszni az egészet a jelenlétével. Na meg ha volt akár egyetlen ember is fizika könyvvel a kezében, aki részt vett az elkészítésében.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Zephyr Retiring
Honnét szeded, hogy ingyen volt? 😊
Lehet, hogy fizettek érte...ki tudja? 😉

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
És Neked is. Látom lemaradtál 😊 #76791 .

Zephyr Retiring
Csak mert nem figyelsz 😊 #76791 .

k0trapali
Pacific Rim

Teljesen jó látványfilm. Olyan ahol nem fontos a sztori hanem magával ragad a látvány és nézed és kész. Nálam is ez történt. Azon vettem magam észre, hogy csak lesem.
Vagy csak OC, OmniCorp?

OOC lett a cég neve OCP helyett?

cylonflatus
Jézusom, ez baromi jól néz ki! Várós. Nem kicsit.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cylonflatus
Vao, köszi a tippet, érdekesen hangzik. Pont valami újra vadászok, amit még nem láttam.

kaposi1
Köszi az ingyen reklámot.<#nevetes1><#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Nem is olyan régen írtunk róla itt.<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

tomsolo
Könyvben is nagyon jó - ha szeretsz olvasni. Van ráadásul az írónak több ilyen könyve is.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

The Protector
Este untam magam és a tv távírányítójához nyúltam.Kapcsolagattam és belebotlottam egy zseniális filmbe.Sosem hallottam róla,nem tudtam róla semmit sem,csak néztem.

A Lator:

Bibliai idõkben,pontosabban Jézus korában játszódik mikor már elkezdte a tanításait és a csodatételeket.Rendkívül érzelmes,erõs mondanivalóval felvértezett film és zseniális a humora.Egy Kaleb nevû szélhámosról szól aki Jézust akarja "utánozni".Irigyli õt nagyon.A film Kaleb életét mutatja be,mondanivalókkal és tanúlságokkal.Van szó mindenrõl a filmben,lehet sírni és nevetni rajta,rendkívül tanúlságos film.Mindenkinek csak ajánlani tudom,megéri megnézni.Nem tudom hányan hallottak a filmrõl,de megéri az 1óra 40perces játékidõ minden pillanatát.Remélem vki azért ismeri,vagy lehet h csak én vagyok ennyire tudatlan a témában.

A Lator:Nálam 10/10-es minden téren.Izgalmas,humoros,tanúlságos és nagyon szerethetõ.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

két helyen is lehúzták? másik 15 helyen meg dicsérték, bumm. 😊
Én járok moziba, támogatom a jó filmeket, erre is beültem volna, de 2 helyen is húzták le a filmet, szal azt hittem gagyi lett...
GALLOWWALKERS

hátõõõ Wesley Snipes+Western+Zombik!

nem olyan rossz,de semmi extra szerintem...azért amennyit az IMDB -n kapott én is adnék....egynek kellemes szórakozás

Tikal
szokás.. mennék is többször, ha eredeti nyelven is lenne vetítés, de mint tudjuk ez még Budapesten is problémás sokszor...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

cylonflatus
"Rádiós és dj körökbõl" Én zenészekre gondoltam... 😄

Én is így teszek, minden jót!

Zephyr Retiring
"Picirõl" nem tudok (hacsak nem inkognitóban röhög rajtunk odaát), de meglepõdnél ha tudnád, hogy milyen a zene iparban ismert arcokat sodor arra a szél. Jobbára csak rádiós és dj körökbõl. Szakmailag (zeneipar) vagy csak kevésbé képzettek járnak, vagy csak nagyon szerények...és inkább hallgatnak<#nyes>
Az okosabbak meg...inkább hallgatnak...s fõleg engem<#hehe>

Na jót dumcsiztunk, de már indulni kell a melóba. Csõ és jó filmezést<#integet2>

cylonflatus
Inkább nevezném szerelemnek. Vagy egy 32 éve tartó jó házasságnak. 😛

cylonflatus
Mármint oda...

cylonflatus
Gondolom a Presser is ide jár kommentelni... 😄

Zephyr Retiring
Én csak azért nem járok moziba, mert van saját házimozim itthon<#nevetes1>
Viszont ritkán kommentelek itt, mert én inkább saját vásárolt filmeket nézek.
Nagyon ritka esetekben teszek kivételt.
Ilyen kivétel volt pl. a Falco film is, amit az Istennek sem találtam a közelben gyári eredetiben<#falbav>

Dynamic
Írtuk többen is, csak nem szokás moziba járni, így az az 2-3 komment hamar elvész. Akkor van csak komment dömping ha kijött a tölthetõ verzió.
Zephyr Retiring
Hát nagy hobbi lehet tényleg<#nevetes1>
Sosem "látlak" a törzshelyemen, a Zenei Fórumokon 😊...
Vagy az is, lehet, hogy csak figyelmetlen voltam.<#vigyor>

cylonflatus
Apropó zene és hangok. Az Oblivionban baromi hatásos hangok volt, fõleg a drón hangjai. Míg csak képeken láttam, azok a gömb botok semmi érzelmet nem váltottak ki belõlem, olyan közömbösek voltak. Aztán a moziban amikor megszereli a stadionban és beindul... vao, egybõl fölment a pulzusom. A pápaszemes kisgömböc egy pillanat alatt félelmetes mechanikus langolierré változott. Onnantól paráztam a drónoktól 😊

cylonflatus
Informatikus vagyok és nagyon szeretem csinálni. Ettõl függetlenül nem érdekesebb, és jobbnak sem nevezném annál amit régen csináltam. Sõt. Az sokkal nagyobb buli volt. Zenével foglalkoztam, legyen elég ennyi. Még most is, csak mára hobbi lett a hivatásból.

Zephyr Retiring
Szívbõl remélem, hogy mára már jobbat találtál...mármint szakmát..vagy azt, amibõl élsz<#nevetes1>

cylonflatus
Nem vagyok jogász, de nekem mondjuk pont a szakmámba vág... a volt szakmámba, hogy pontos legyek, mert már nem abból élek 😊

Blasta
Whatever<#sniffles>

Zephyr Retiring
Neked mint "szakmabelinek" szerintem...
..Te ehhez jobban értesz. Ha tudom, hogy ekkora problémát okozok ezzel, akkor nem teszem. Sorry.. de mindketten tudjuk, hogy most (is) nekem van igazam<#hehe>

Blasta
Nem csodalom 😄