1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • vérpocok
    Alien abduction 2014

Amikor régen megnéztem az X látogatót akkor tetszett meg ez a földönkívülis emberrablásos téma... ezért mikor kijött ez a film egyből
    rácuppoltam mint csuka a horogra. Bár ne tettem volna.

Az állítólag megtörtént esetet feldolgozó sztori minden frame-jéből üvölt a dilettantizmus. Nem árulok el nagy spoilert ha elmondom hogy a földönkívüliek számára egy egész bizniszággá nőtte ki magát a cserediák program, amelynek keretében idegenek jönnek Észak-Karolinába és földlakók mennek az ufók űrhajójára, amely föld körüli pályán kering, de természetesen olyan g*cifejlett a technikája, hogy semmi nem képes érzékelni, se NASA, se műhold, se radar, semmi... oké, ezt még aláírom. Fejlettek, ennyi belefér hogy nem veszik őket észre. De ez akkor sem menti meg a filmet a ZS kategóriáskénti értékeléstől.

Amint írtam nem árulok el spoilert hisz a film első percében kiderül hogy az egész családot elvitték a gonosz ufók és csak a kamera maradt meg. Utána pedig megnézhetjük a kamera mit vett fel... és így indul a film.

De amit ebben a másfél órában kapunk azt senki nem teszi zsebre... gyakorlatilag annyira gázos megvalósításban tárják elénk az egész sztorit a földönkívüliek megjelenésétől kezdve a menekülős részeken át a fényhatásokig, hogy ha valóban léteznek azok az ufók akkor beperlik a filmstúdiót ezért.

A kedves családot aki a hegyekben kempingezik sajnálatos módon megtalálják az idegenek humánerőforrás osztályának képviselői és ezentúl valószínűleg a konyhán pucolhatják a génkezelt krumplit.

De annyira átgondolatlan volt ez az egész koncepció hogy nem tudom hogy röhögjek rajta, vagy a rendező lelki üdvéért imádkozzak, mert ezek után a pokolra számíthat egyedül mint lehetséges célállomásra.

A családban van egy autista gyerek, aki így mutatkozik be az egyik helyi lakosnak, akivel a túra közben találkoznak: "Szia, Riley vagyok és autista..."
    Mi van??? Az autizmus fogalmáról ezek szerint a készítők soha nem hallottak, mivel egy ilyen ember teljesen magába zárkózik, szociális érzéke jóval az átlag alatt van és legnagyobb hányaduk egyáltalán nem is beszél... de ez a kis pöcs, úgy szövegel mint egy stand up comedy-s és láthatólag nem gond neki interakcióba lépni a környezetével amikor csak akar.

De az idegenek értelmi képessége is alig haladja meg a rézf*szú bagoly intellektusát, mivel mikor mindenkit jól beszivattyúztak az űrhajóba a srác kameráját azonmód kihajítják a picsába rajta a teljes felvétellel amelyen tökéletesen kivehető a bárgyú képük és az űrhajó teljes belső díszlete is.

F*szba a titkos akciókkal, meg az észrevétlenséggel, ugyan már... Csoda hogy videoüzit nem küldtek a hatóságoknak a környezetszennyezés ellen tiltakozva. Elvégre ha elfoglalják majd ezt a drága bolygót az legyen már tiszta.

Vicc volt ez az egész... komolyan vehetetlen és irreális.

2/10