1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ForzaInter
    The Wolverine 5,5/10

Az eredetsztori sokakkal ellentétben nekem tetszett, ez viszont egyáltalán nem. A karakterek Logant leszámítva nagy nullák, a vörös japcsi csaj kibaszott irritáló, de Logan-nek sincs kb 1 értelmes mondata a film alatt. Sok jó a sztoriról se mondható el, kb csak annyi, hogy kurvára érdektelen volt az egész, a vége meg..

Thor: The Dark World 7/10

Az Avengers univerzumból Thor és Loki a kedvencem, szóval várós volt a film, de még csak most volt alkalmam megtekinteni. Nekem már az is 1 rész is tetszett, és sztem ez is hozza annak a színvonalát. Ami negatívum, hogy a poénkodást már kicsit túlzásba vitték néha. Nem mondom hogy ne legyen benne pár poén, mert az elsőben is volt, meg az összes Marvel filmben, de itt úgy éreztem hogy már kicsit sok, voltak még ezen kívül is negatívumok de azt hiszem azt már itt leírtátok korábban. A sztori szokás szerint egyszerű mint a faék, de itt legalább a karakterek jók, és látványban, akcióban nagyon ott van a film.