Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pókfoci (1976) - H I B Á T L A N.

Elnökkisasszony (1935) - Majd Kabos (vagy Gombaszögi) benyög pár poént oszt jó lesz. Jól indul, de az utolsó félórára teljesen szétesik. A 120-as tempót még így is felülmúlja.

Lovagias ügy (1936) - Elõzõ mondataim ide is illenek + 20 percet ki kellett volna vágni.

(Egyik film minõsége sem éri el a Meseautó/Hippodrom/Ez a villa eladó/A csúnya lány/A kölcsönkért kastély "támasztotta" elvárásokat.)

The Sand Pebbles (1966) - Maximum a rajongók (McQueen + Attenborough-Crenna-Bergen) nézzék meg. Jobbra emlékeztem.

Du rififi chez les hommes (1955) - Erre is úgy emlékeztem, hogy húhûdenagyfilm! 30-40 perc egész jó, de a többi... Na mindegy, felkészül Touchez pas au grisbi (mondanom sem kell: Gabin)

Meet Joe Black (1998) - Érdekes módon csak a moziban találtuk hosszúnak.

A legjobb jelenet: 1:36-tól, a befejezés pedig egyszerûen mesés! 😊

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

precision
akkor ezek szerint...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tudni fogja, hogy él a lánya, hogy ki a lánya, és még így is meg fogja dugni...

betegek ezek az amerikaiak 😄 😄 😄

Bazinga!

Blasta
Micsoda balfaszok <#wilting>. Eddig se nagyon erdekelt, de ezutan meg a savszelesseget sem fogom ra pazarolna a kesobbiekben.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

setuh
Igen,mert lat a tv-ben valami riportot vele,mutatja a trailer...Ugy latom ilyen taken 3 lesz a film masodik fele,amit ruhelni fogok.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

igen a válasz minden kérdésedre, meg is lepõdtem volna egy halivúdi "nagyköltségvetésû" filmtõl, hogy ha ezt bevállalta volna
Blasta
Jol ertem, hogy a forg.konyvet ugy modositottak, hogy nincs benne az
apja-lanya szerelem? Regen lattam az eredetit, de abban ha jol emlekszem nincs tisztaban azzal, hogy egyaltalan el-e a lanya es sejtelme sincs, hogy a sajat lanyaba szeret bele, nem? Ebben meg mintha mar a kezdetektol tisztaban lenne vele, hogy el a lanya
???

Blasta
Na erre a velemenyre sem lennek buszke

mikike
Parker:
Az eleje jól indul, pörgõs akció Jason Statham-mal, aztán amikor megjelenik J Lo, leül az egész film, és unalom lesz. A végére kicsit összeszedi magát.
7/10

Kolibri kód:
Jason Statham itt egy kivénhedt katona, ez is jól indul, de... sokkal hamarabb unalomba fullad, és sajna ez végig ki is tart.
Azért vannak benne jó mondatok
Felküldtek a hegyre, hogy embereket öljek. Mit vártak, mi fog onnan visszajönni?

4/10

Merida a bátor:
Azt hittem viccesebb rajzfilm lesz, de elég gyenge volt.
5/10

Matrix 1-2-3:
Havonta belenézek, remek párbeszédek vannak benne, remek kérdéseket vet fel, és gyönyörûen ábrázolja Neo útját a hitig. A harcot sokallom csak.
11/10

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Tyler1
Szerintem mindenhol.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

IMYke2.0.0.0
Ezek szerint, szerinted az eredeti is szar volt... (?)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

precision
az eredeti hol szar?

Bazinga!

Tyler1
Még az eredetinél is?

tomsolo
Uhh, ez még szarabb lesz mint gondoltam:

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

kaposi1
Miért csak egyszer nézõs?<#nemtudom>
Nekem az egyik kedvencem.
Hatalmas poénok vannak benne amin mindig tudok derülni még most is.<#nyes>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Gonosz halott - 2013
Az eleje lassan indul be, a hentelések elég jók benne, a vége kissé összecsapott...
Egynek azért jó volt!
6/10
Zephyr Retiring
A lator (1979)
Egészen másra számítottam az elején..
Pedig nem is szeretem az ilyen jellegû filmeket. Ennek ellenére mégis kellemes kikapcsolódást nyújtott. Sajna tipikus egyszer nézõs darab, de annak remek.
a film gyakorlatilag az egyik lator utolsó idõszakát meséli el viccesen, mielõtt Jézus mellé keresztre feszítik a Gecsemáné-kertben.
Hõsünk sima szemfényvesztõ és leleményes átverõmûvész, aki egy bomba csaj miatt s mert Jézust még nagyobb trükkmesternek hiszi, felhagy a "szakmával"...persze addigra már késõ. A sztori innen ismerõs lehet: Jézus jobbján várja a paradicsomi életet egy fakereszten...

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Blasta
En kizartnak tartom, hogy ez lenne az uj robocop design.
Csak az egesz karaktert nyirnak ki ha nem lenne emberi resze, marpedig ennek a gepnek a weboldalon nincs.

genndy
Ezt a 'Szeretne többet tudni?' dumát a Starship Troopersben is elsütötték.
Ott is tetszett... <#nyes>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Íme az újra design-olt Robotzsaru (most bónusz Magdi anyussal)<#papakacsint> :

Szeretnél többet tudni ? Katt ide ! ---> OmniCorp.com
Elég jó, bár van benne egy akkora filmes baki (a vonatos résznél), hogy csak na. 😊

dartonita
Parker:

Nocsak,Jason is elindult a lejton mint Cage?
Borzaszto,ertekelhetetlen forgatokonyv.Meg ennel is gyengebb rendezes es dialogusok.Szineszi jatekrol kar beszelni mert azt nem is nagyon hiszem hogy barki tervezett ebbe a szuperprodukcioba.Kiszamithato,unalmas szar.Jellemzoen a legizgalmasabb resz amikor a 40eves Jenni Lopez fehernemure vetkozik.Kerulendo.
3/10

extra sensory
DVDSCR-be felirattal már fenn van a neten... oldalt nem mondok mert az reklám lenne...

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Az új Farkas filmnek a trailer-ét láttátok már? Nekem nagyon tetszett!!!!!!

Tyler1
Ezt hol láttad? Most jött ki Ázsiában, és európai premiernek nyoma sincs.

extra sensory
Man of Tai Chi (2013)

Elég komoly kung fu filmecske, Keanu Reeve-el a fõszerepben... külön öröm hogy a film nagy részében nem õ bokszol hanem egy kínai srác... neki sokkal jobban áll a fight.
Parádés zúzós akciók és harci jelenetekkel tûzdelték tele a filmet. Aki még nem látta szerezzen be popkornt és kólát, utána izzítsa be a tévét/monitort és álljon neki... nem fog csalódni.

8/10

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Blasta
Olvasom, nezek ki a fejembol nagy WTF arccal, hogy "Seth Rogen??? Nem is jatszott benne..."
Aztan leesett 😄DD

cylonflatus
Köszi a tippet, nem is tudtam, hogy a Paulból több verzió van. Én nem tudom melyiket láttam, de tetszett, még ha a megnyírt verza volt is. Rá fogok keresni, kösz még1x!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Sir Quno Jedi
Paul

Egyszerûen döbbenetes, hogy a magyar verzióból mennyi mindent kivágtak. Gyakorlatilag a legjobb poénokat szinte (amik néha elég durvák is). Mind1, az teljest érdemes megnézni, fõleg sf kockáknak ajánlott, itt mindenkinek tetszett. Egy eléggé alternatív E.T. sztori... 😄DDDD Ja és jók a színészek. Simon Pegg-et Nick Frost-ot ugye nem kell bemutatni (Shaun of the Dead, Hot Fuzz), sem Seth Rogen-t, vagy Jason Bateman-t . A legjobb epic csúcsszereplõt meg nem is említem, mert durva spoiler lenne. 😄

Nem egy Galaxy Quest nyilván, annál jóóóval szerényebb kis filmecske, de a szellemiség megvan.

Persze az eredetiben végig iszonyat ordenáré módon dumálnak/káromkodnak, már csak ezért is érdemes odabagózni, mert ebbõl is adódik pár jó poén. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bucser
Elsore en sem ertettem. Masodik nezesre jobban bejott mikor felfogtam, hogy ez biza egy szep hatalmas cinikus broki a szokasos hollywoodi romkomok szajaba.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Synchronous
Azért Keanu-t választották a Mátrix fõszerepére mert akkor õ már nyálas tinisztár volt a Féktelenül sikere után és kapkodtak érte. Jet Li jobb lett volna mert õ a való életben is kung fu bajnok, évekig versenyeket nyert meg amúgy is a kisujjában van az egész "leverlekmintaszart" filozófia.
Viszont hátrányban volt abból a szempontból is hogy elég alacsony, Revees jóval magasabb, nem mintha ez sokat levont volna az élménybõl. Reeves-t még meg kellett tanítani kung fu-zni, ezért is kezdõdtek el a forgatásra való felkészítések és edzések már 97-ben... nekem megvan eredeti VHS-en a Mátrix elsõ része és ott a film utáni interjúkban elég sok dologra fény derül mi miért is történt. Mindenesetre ha a Mátrix ázsiai produkció lett volna, nem kérdéses ki lett volna a fõszereplõ.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

grebber
Nekem tetszett jó volt!

Next PC upgrade: 2022

Blasta
Nem szabad, nem szabad az ilyesmiket meg csak beprobalni sem, hat messzirol buzlik mar a plakatjuk is, az egesz tema egy rohadas, messzire kerulni kell az ilyen tragyakat 😉

tomsolo
Személyiségtolvaj

Kevés olyan film van ami ilyen hatással volt rám.

Kb. az elsõ tízperc után arra gondoltam, hogy fogom magam kimegyek az államokba keresek egy megbízhatóan erõs kukafedelet és valamennyi szereplõt és stábtagot egyenként felkeresem és addig ütöm a fejüket a tetõvel, míg mindent piros eperzselé nem borít.

A besorolása vígjáték pedig ennél mocskosabb, aljasabb, fosabb, agyszaggató mocsadékot még sohasem vittek vászonra.

Emberiség elleni bûntett/10.

stargatelost
Pedig ez az volt, én jókat röhögtem, szerintem ilyen egy jó vígjáték, amikor félmondatok, arckifejezések olyat ütnek, hogy lefordulok a székrõl 😊 Rose Byrne gyönyörû, Stephen Merchant remekelt. A romantikus rész meg egyszerûen feelgood. Simán 8/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

I Give It a Year (2013)

Ez mitol romantikus es mitol vigjatek?

Romantikus resz az a tipikus,hullamvolgyben levo hazassag sztori (minden happy,aztan osszeveszunk de a vegen rajovunk hogy megis szeretjuk egymast szoval ujra osszejovunk) a vigjatek reszt meg a vagaskor kihagytak.

3/10

Jo filmet akarok latni,MOSTAN!!44

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tomsolo
<#sir>

SASboy
a szõrbokor hiányának volt jelentõsége

nice legs. what time to open?

DaemoonHunter
Aztán meg másnap jönnek fel a szõrgombolyagok mint a macskának.

cylonflatus
Hát én még 2013-ban is a szõrbokor hiányára voksolok. Nem megy tele szõrrel a szám... 😉 Annál nincs szarabb, amikor egy kiadós cunnilingus közben megáll lefele menet félúton a szõr a torkomba, azt' csiklandja a gigámat...<#idiota>

Sir Quno Jedi
Ha szerelmes a zember csomó ostobaságot mível. I'ncse benne logika. Pl. én is verseket írogattam neki, meg hasonló szarságok. Mosmá felpofoznám magamat, hogy józanodjak idõbe.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
Nem volt azert olyan segghulye Franck. Menonek tuno klubbja volt es a kecojat sem 2 fontert berelte a helyi toroktol 😊
A masik felvetesed viszont jogos.

De tovabb is mehetunk. Tegyuk fel CSAK igy tudta megoldani, hogy megkapja azt a festmenyt "fajdalomdijkent" vagy akarmiert, de akkor miert kellett eljatszania, hogy nem tud az egeszrol semmit amikor a srac eloszor ment hozza?
Egyreszt nem tudhatta, hogy Franck leuti a sracot es annak amneziaja lesz, masreszt azt sem tudhatta, hogy Franck-nek PONT eszebe jut, hogy egy hipnoterapeuta segitsegevel szedjek ki a fejebol a kep holletet. Es bar nagy ra az esely, hogy a srac pont a lanyt valasztja terapeutanak, de akkar Franck is valaszthatott volna valaki mast hasrautesre... Ennyi HA-ra meg nehogymar valaki egy tervet alapozzon.

tomsolo

Persze, lehetne ilyen de hát egy 25 milcsis festménnyel a zsebében majd pont az ilyen félnyomi pubtulajdonosnak teszi szét a lábát és utána üzenget neki a tabletra.

A másik ahol vérzik a sztori, hogy ha azt eltudta érni, hogy M I N D E N Á R O N elhozza/rejtse el neki ezt a festményt és ha megdöglik se áruljon el semmit, akkor miért nem gyógyította ki a csávót abból hogy ne verje meg.

Blasta
"honnan ez a nagy vonzalom."

Hat meg erre a legegyszerubb a valasz: pont az esete volt. Vagy B verzio: Kis nyalgep de megis eroszakos expasi utan egy igazi ferfi aki tiszteli a noket. Mittomen, ez tenyleg csak izles kerdese. Neha az ellentetek vonzzak egymast kurvara. Ennyi.
Rosariobol meg sosem lehet eleg nude jelenet 😊

Ugy-ugy, az a beretva dolog is olyan WTF volt ja, raadasul mi is volt az ertelme dramaturgiailag? Ez volt hivatott jelkepezni, hogy mennyire szerelmes a kislany? Tortenet szempontjabol semmi ertelme.

tomsolo
Az a baj a filmmel, hogy semmi támpont nincs miért kell kaffantania a focirajangó fõnyomival, akirõl lerí, hogy sötét mint Pákó szájában a negro cukor - szóval honnan ez a nagy vonzalom.

Nézõ szempontból egyébként is érzékeny dolog a filmen szanaszét kefélõ nõi fõszereplõt mutogatni ezen a szõrbokor hiánya sem segít. (Ami 2013-ban már inkább erõletetten kínos mint hûha - villanyborotva hang = loál.)

Egyszer jó leülni elé, de annál boldogabb leszel mikor vége van.

Blasta
Trance – 7/10

Aludtam ra egyet, es nem tudom tobbre ertekelni (ebbol 1 teljes pontot Rosario 100%-ban fedetlen teste miatt kapott!!!).
Alapvetoen jol szorakoztam, de annyira nem tudta lekotni a figyelmem megsem. Valami nem volt kerek a filmben, egy ido utan a sok ide-oda utalgatas, ugralas, atveres (lenyegeben a filmben az osszes szereplo minimum 1x rafogja a fegyveret a tobbire) valahogy kezdett tragikomediaba atmenni. Tudod, amikor mar te erzed magad szarul, hogy tenyleg ennyire hulyenek akar nezni egy rendezo/iro?! Es ez meg akkor is all, amikor a film vegen vegul ertelmet nyer ez a sok ertelmetlennek tuno dolog es utalgatas.
Ez mar nem torli ki, hogy a film kozben furcsalloan rancoltam a homlokom a tortenesek miatt es joparszor nagy WTF jelek lebegtek a fejem felett.
Dicseretes Boyle-tol, hogy az O egyedi stilusaval es remek alafestozenevel (mindegyik filmje nagyon eros ezen a teren, mas stulis mint Tarantino, de egy szinten vannak az tuti) egy eloszor csavaros majd kesobb csak csavarosnak tuno es tul okosnak latszani akaro, a vegere megis csavaros sztorit prezentalt nekunk egesz tisztessegesen, de azert ez messze van a tokeletestol. Ugy erzem, az ide-oda utalgatasok nem a sztorit szolgaltak, csak a nagyobb OMG faktor megteremtesere hasznalta oket az iro/rendezo.
McAvoy miatt vonok le ujabb pontot, nem tehetek rola, idegesit az arca, pedig mint szinesz oke. Jo volt Casselt ujra latni, a szerepe is bejott, es hozta amit elvarunk tole. Rosario is mindig jo, noes az a jelenet… ahhh.
Picit sokat akart markolni Boyle ezzel a filmmel es apro de fontos darabok kicsusztak kozben az ujjai kozott.
Viszont megtekintesre mindenkeppen ajanlott, lehet masnak tokeletesen osszefog allni a film kozben is a materia.

cylonflatus
Én komálom Diane Krugert. Na nem egy színészzseni, de abszolút jól hozza a karaktereit szerintem. Férfiszemmel pedig nálam abszolút "meg bizony" kategória. És még esze is van állítólag 😊

AnuluWork
Unknown
7/10

Nem bírom Diane Krugert. Sajnálom. Bruno Ganz viszont ismét zseniális volt. Liam Neeson Takenjérõl próbáltak a készítõk még egy rókabõrt lehúzni, persze kicsit máshogy, mint az eredeti.

A film elég fordulatos, és bár kiszámítható a történet, kikapcsolódás az egész.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Zephyr Retiring
Hófehér és a vadász.
Végre egy mese, ami tényleg jó 😊 Végig izgi volt, szórakoztató és számomra új. Már is várom a 3D-s folytatást, igaz csak jövõre láthatom...

Ez biza egy erõs 8 a 10-esbõl :
U.i.: a film annyira kerek és teljes lett a végére, hogy elképzelésem sincs mi vár a folytatásban.

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Bucser
Az a baj jet Li-vel, hogy kinotte a hong koingi filmek budgetet es csak a kinai szuperprodukciok tudjak megfizetni, viszont nem lett elegge ismert nyugati oldalrol mint Monjuk az oregebb szineszek (Chow Yun-at Jackie Chan es Sammo Hung Kam-bo)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
<#rinya>

Nem akarok flamelni eszemben sincs, csak nem ertem miert nem lehet annyit mondani, hogy "igazad van cyonflatus" es mondjuk nem megsertodni ha ellenkezel es alaki jon es ramutat arra, hogy tevedtel.

Es meg te vagy megsertodve. Nem eloszor.

egyebkent lennel szives ramutatni mivel mutakozik meg a "nagy arcom" mar "nem eloszor"?