1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • mégvadabbdisznó
    Silent Hill: Kinyilatkoztatás (2012)

Kissé gondban vagyok a Silent Hill filmekkel, mivel sokat játszottam anno a korai részekkel. A játék hangulata kegyetlen nyomasztó, hatalmas feladat volt tehát ezt átemelni a filmbe is, de ha a játékadaptációk többségét nézem ez a széria nem sikerült rosszul.

A hangulatot nagyjából hozza, viszont hiányoltam még néhány elemet ami a játékban megvolt, de túl nagy elvárásaim azért nem voltak felé. Az effektek pofásak, a sötét világot is meglepően jól ábrázolták, azt hittem gagyibb lesz. És az olyan véglényekkel benépesített város, mint az ezerkarú próbababa, a mozgásérzékeny groteszk ápolónők, vagy a piramisfejű hóhér, sokat javítottak a beleélési faktoron.

Sean Bean hozta a tőle elvárhatót, csak sajna elég kevés szerepe volt a történetben. Carrie Anne Moss-t meg alig lehetett felismerni, annyira ki volt mázolva.

A vége kicsit összecsapott volt, és amúgy is elég rövid volt a film, de legalább lezárták a sztorit.

7/10