Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem filmbõl van, hanem "Loiter Squad" címû amerikai szórakoztató mûsorból.
Check This Out, Yo Man!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hát én csináltam ezeket a filmeket? 😄
Neked van kedvenc horror?
(Vígjáték esetleg? ...vagy horror vígjáték? Mint pl.: Alkonyattól Pirkadatig...)
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Nem tudja valaki mi ennek a filmnek a címe?

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
5/10
Ezt a baromságot! Pedig kiskoromban imádtam rajzfilmen, de ez alulmúlta az elsõ részt is.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
\"Erről van szó!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ennyit mondtam a témáról.
Visszakeressem hol, vagy menni fog egyedül is? 😄
Amúgy az ilyen filmek tök gyerekesek... helyenként látványos, ámde irdatlan gagyi az egész. A Pál utcai fiúk-on jobban izgulsz.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Mi volt ez a szar?
10/3
Ördögûzõ. 73-as (volt másik?) tetszett. És ha már itt tartunk, hasonló kategória a Stigmata. Imádtam. Vhs-en volt meg (az Ördögûzõ) elsõ filmként. Második volt a Sötétség Fejedelme. Szintén jó.
Akkoriban még tudtak jó horrorokat készíteni..
Ragyogás. Egy dolog miatt maradt ki: olvastam. King rajongóként több tucat könyve meg van. Egy-kettõt filmen is megnéztem...háát...
Ne sértsek meg senkit, de könyvben ezek jobbak.
28 nappal késõbb...ez tervbe volt/van...de...természetesen csakis majd 28 nappal késõbb tekintem meg 😊
Amúgy Rémálom sorozat is bejött még (de szintén Alien betegség: uncsi) ...
Viszont az 1408...(ezt még nem olvastam) ... Elgondolkodtat, hogy adjak megint egy esélyt a jó horror filmeknek. Amik esetleg végre valahára valami értelmesrõl is szólnak és nem csak értelmetlen mészárlásokról...
Pénzt ne adjatok érte! Egy hosszú baromság, techdemónak csak-csak, de egy ruppót nem ér.
esetleg az Ördögûzõ, vagy a Ragyogás
28 nappal késõbb is jó
Bazinga!
Mondj pár szerinted jó horrort.
Talán találok köztük jókat...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de attól még, hogy szeretem a vígjátékokat, néha még jól esik egy kicsit félni is (most mindegy, hogy mitõl... horror legyen és kész) vagy "lehangolódni", vagy szuperhõsnek képzelni magam...stb. ezért mondtam azt, hogy akinél az egyik mûfaj kizárja a másikat az picit szûk látókörû
Bazinga!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tetszenek az olyan filmek, mikor (tényleg értelmetlenül) beleket ontanak ki...ész és érvek nélkül gyilkolásznak...nekrofíliáznak...pedofíliáznak...és/vagy abszolút beteg és szadista módon embereket vagy állatokat kínoznak...
Ezekere köszönöm, de inkább nemet mondok és nem leszek nyitott.
Sajnos, egyre több horror errefelé orientálódik manapság.
Köszönet ha elolvastad. Még egy, ha meg is érted.
de tényleg fejezzük be. 😊
Bazinga!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Annyira biztos voltam benne, 1x kellett csak a trailert megneznem es a napnal vilagosabb volt, hogy 5eveseknek keszul...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ha egyszer Cigány Veszély a neve, akkor az 😊
Szörnyû a szinkron amúgyis, rohadjanak meg, hogy nem lehet eredetiben sasolni.
Van pár vígjáték fan ismerõsöm, akik sosem néznének horrort, de akad olyan ismerõs is, aki abszolút horror rajongó. Õ meg szenvedne ha vígjátékot kellene néznie.
Érteni kell mindkét stílus világát, különben ..
Én ritkán nézek horrort. Jobban csak az elgondolkodtató horror jön be (Kocka, Hellraiser...)
Viszont vígjátékokból minden jöhet. Agyatlantól a gusztustalanon át a kegyetlenig 😄
szerintem hangulattól függõen sok mûfaj bejöhet egy embernek... én nézek mindenfélét, az agyatlan látvány akciófilmektõl kezdve az érzelmileg földbe döngölõ drámáig
és mi a helyzet a horror vígjátékokkal (Shaun of the Dead pl?) 😊 azok már nem is embernek készülnek mi? 😊 mert úgy sincs olyan, csak néhány kivétel... 😛
Bazinga!
Utólag jobban tetszik, mint mikor néztem. Azt is megmondom miért: mert láttam benne a potenciált. Nem kellett volna sok hozzá, hogy igazi scifi legyen, igazi színészekkel, igazi drámával és örökre emlékezetes (kb. mint az Aliens) kultfilmmé váljon. Azonban sajnos ez így édeskevés lett. Nyilván Toro nem tehet róla, õ próbált belecsempészni ezt-azt itt-ott. Van egy-két drámai rész, ami ül és sokkal ütõsebb lett volna olyan stílusban a film, valamint a scifi részt is megpedzegetik, de csak nagyon-naaagyon messzirõl, nehogy a trekkik is megszeressék még a végén. Sajnos a színészek sincsenek a helyzet magaslatán, hála az az diióta szövegkönyvnek, de legalább pár jó karakterszínész van közöttük (szerethetõek, néha még a távoli mellékszereplõk is).
Ha nem hálidéj póverréndzsersz szinten tolják, nagyon komoly filmet össze lehetett volna ütni és látszik benne az igyekezet, amit elfojtanak. Látványosan nem is illeszkednek az igazi "profi" részek a filmbe, még színekben, hangulatban sem. Még a Hellboy-ok humorából is van benne csepegtetve. Ha pedig tartják azt a szintet (erõsen felturbózva persze), mint a kislány élményei a múltban, akkor megemeltem volna a kalapom. Végülis még a drift sem volt hülyeség, egész durván meg lehetett volna azt is csinálni, mint a Sejt-ben. My world. My rules!
Mint mondtam, nekem végülis tetszett így is, mert az agyam gyakorlottan kiveti a bullshitet és összeállítja a filmbõl a tökéletes verziót (kiegészítve ahol kell), napról-napra jobbá téve, ahogy egyre több számítási kapacitást tudott rááldozni 😄). Igaz és sf klubbokban nõttem fel. 😄😄D Azé megnézném azt a verziót élõben is, ami lassan összeáll a fejemben, de így sem rossz.
Viszont 12 éves keresztlányomnak tetszett a robotos csihipuhi alapverziójában is, és végülis 12-es karikával indult, így amúgyis õ a célközönség és ez a lényeg manapság! 😄
Látvány 10/10, egyebekrõl inkább ne...
Volt 3-4 uberbaromsag/nevetsegesen gaz jelenet de ettol fuggetlenul kellemes flick volt. 7/10
A legvege tokyo driftes jelenetnel gondolom (amcsi) emberek felalltak tapsolva a mozikban........... osszes penzemet rateszem!
Most jövök moziból,és nagyon csalódott vagyok.Ennyire régen untam filmet,egyszerûen semmi jó sincs ebben a filmben,pedig nagyon akartam szeretni.Egy jó és látványos akciójelenet sincs benne,a történet egy vicc,a akrakterek gyengék...én nem is tudom hogy gondolták ezt.Folyton az órámat néztem,többen ki is mentek nálunk...Talán Depp ripacskodása volt a legjobb az egészben.
4/10
Pacific Rim
EZ viszont nagyon nagyot ütött.Volt története,izgalmas,a 3D nagyon is mûködött.Az akciójelenetek eszméletlenek,olyan harcok vannak benne,hogy a fél terem felülve,elõrehajolva bámult.Sokan hasonlították a Transformers-hez,de ez annál sokkal komolyabb,és még a drámai vonal is mûködött.Moziban mindenképpen nézõs!
8/10
Totálisan üres, ötlettelen, semmilyen film. Valami rossz tévésorozat egy rosszabb epizódjának elmegy, de ahhoz meg túl hosszú.
Ezen kívül végig Lindelof röhögését lehet hallani a háttérben. 😊