Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most jövök moziból,és nagyon csalódott vagyok.Ennyire régen untam filmet,egyszerûen semmi jó sincs ebben a filmben,pedig nagyon akartam szeretni.Egy jó és látványos akciójelenet sincs benne,a történet egy vicc,a akrakterek gyengék...én nem is tudom hogy gondolták ezt.Folyton az órámat néztem,többen ki is mentek nálunk...Talán Depp ripacskodása volt a legjobb az egészben.
4/10
Pacific Rim
EZ viszont nagyon nagyot ütött.Volt története,izgalmas,a 3D nagyon is mûködött.Az akciójelenetek eszméletlenek,olyan harcok vannak benne,hogy a fél terem felülve,elõrehajolva bámult.Sokan hasonlították a Transformers-hez,de ez annál sokkal komolyabb,és még a drámai vonal is mûködött.Moziban mindenképpen nézõs!
8/10
Totálisan üres, ötlettelen, semmilyen film. Valami rossz tévésorozat egy rosszabb epizódjának elmegy, de ahhoz meg túl hosszú.
Ezen kívül végig Lindelof röhögését lehet hallani a háttérben. 😊
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Erre az Évre ezt volt az egyik legjobban várt film.
De vhogy nem erre számítottam.
A látvány nagyon rendben volt, Csak néztem mint sült hal a szatyorból a monstrumok láttán.
A design, a megvalósítás csillagos ötös.
De minden más vhogy felemás érzéseket kelt bennem, mert nem bízom abban hogy jól fog tejelni a film, és nembiztos lesz emiatt HellBoy 3.
És mindebben azért benne van a film vastagon.
Nem tudom azt mondani hogy nem értették meg a filmet nyugaton-keleten és azért hasal majd el.
- A sztori ami nagyon vékony papírmasé.
- A karakterek Síkegyenesek.
- A Dialógusok gyerekesek.
- A Zene ami aláfesti a látványt, semmit nem tesz hozzá az élményhez, nem is emlékszem rá mi szólt a jelenetek alatt.
- A szörnyek hátterérõl szinte semmit nem tudunk meg.
Pár szóban elintézik õket és annyi.
Persze marhajó Hasbro márkaneveket neveket adnak nekik.
(Fittyegõ ülõbika, repedthátú bonifác, stb)
- Az egész film éjszaka játszódik, néhány jelenetnél ami rengeteg pénzt, pizzát, Amd alaplapot és procit felemésztett alig lehet látni vmit.
Sötét, szét van effektezve, Blur-esõ-villámlás.
Van minden de látni alig lehet vmit, de csak 1-2 Ilyen van.
Azt vártam del Toro egy Vastag "Szaftos bélszín" Sztorit alá rak a film alá.
Egy Faun labirintusa szintû Trippet vártam.
De nem azt kaptam sajnos.
Egy csontos kis kisvárdai csirkefarhátat kaptam.
del Toro... ejj-ejj.
Sokban hasonlít a film Sztorivezetése a Torpedó(BattleShipjéhez).
És az sem volt túl izmos.
Az a pár szörny aki feltûnik jól néz ki.
Igen, túl sok szörny nincs benne, kettesével jönnek...elõször, aztán hármasával.
És annyi.
Kb az Avatar sárkányai-Godzilla szerelemgyerekei.
Ron Perlman legalább fasza benne.
6/10
6/10
Nézhetõ kémfilm, jó szereplõkkel, néhol tök értelmetlen történettel.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Magamból indulok ki: vígjáték okés, horror alig alig..
De mondtam: lehetnek kivételek..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Trollok nem is léteznek 😄
ezt nagyon vártam már és hellyel közel azt kaptam ami vártam
8/10
Evil Dead 2013
hát ööö azt hiszem az eredeti a bábanimációval még mindig jobb,ez csak egy fokkal durvább a tinihorroroktól...
6/10
Snitch
inkább dráma mint akció Rock jobban jár ha marad annál ami neki való
5/10
Beautiful Creatures
hát miért nem segített valaki az író rendezõ producernek mert ez olyan szinten unalmas hogy jaj...
4/10
Eleven testek
Rómeó és Júlia zombiverziója,néhol egész jó poénokkal
7/10
Jack az óriásölõ
egyszer nézhetõ égigérõpaszulyfeldolgozás
6/10
Man of Steel
én imádom ezt az egész DC univerzumot már kölyök korom óta és tudom hogy ez a film kapott hideget meleget,de szerintem nagyon kellemesre sikeredett és mert elfogult vagyok 9/10 😄
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ez a tézis szokott az alapeset lenni.
Persze azért akadhatnak kivételek is 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Horror kedvelõk mindenképpen kerüljék ezt a jó könnyed kis vígjátékot 😊
A vége lehetett volna vidámabb is, de így is tetszett.
10/7,5.
De James Franco-nak jó áll az idióta szerep,el tudtam volna képzelni anno a TDK-ban Jokerként.
de ez a filmes topik srácok, tessék máshol mûvelni ezt a színvonalas IQ huszár eszmefuttatást...
Bazinga!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
8/10
Remek film. Expendables 60+ is lehetne a címe, annyira jól sikerült a casting. A történetet a színészek teszik teljessé, és bár nehezen indul be, végül remek kikapcsolódás. A temetési jelenet zseniális.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Hát ez is egy kritikán aluli halivúdi blockbuster
1; Rendezés semmi extra, sõt a film elsõ fele a montázzsal pocsék, flashbackek teljesen szarok és unalmasak
2; script semmi extra, + orbitális faszságokkal (sas segít vagy valami ilyesmi, mozgás érzékelést színével jelzõ ruha vagy mi??? nagyon jól jön egy dzsungelben a fehére váltó ruha)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lõfegyverek teljes hiánya, nevetséges, kihúzták ezeket mert nem mûködne a film velük, ennyi
hát nagyon értelemes és kerek script :-)
3; 1000 évvel az elhagyott Földön játszódik? ÉS? semmi extra, akár XY-bolygón is lehetne
4; színészi játék, Will Smiths semmi extra, fia kritikán aluli, nem akarom bántani a fogyatékosokat ,de gyerek végig olyan bambulós majdnem elcsöppen a nyála fejet vágott
Semmi izgalom, semmi feszültség, CG gyenge, script gyenge, utálom ezt írni de klisés jelenetekkel (tisztelgéses beszarás, hányszor lövik még ezt filmen???) volt tele
Szóval nem tudok mit pozitívan értékelni, ritka szar blockbuster lett ez is
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
8.5/10
Zseniális koreai alkotás, a Szigorúan piszkos ügyek stílusában. A leszámolás résznél erõltetettnek éreztem a közelharcot, ha ez amerikai film lett volna (még lehet, ismerve õket), tuti lõfegyverrel oldják meg a dolgokat, szerintem jobban is mutatott volna, viszont még így is ütött, pont belefért.
Több, mint két óra, de minimális üres járat sincs benne, csak feszültség. Le a kalappal, még több ilyet!
Imádom.
A sokat emlegett "elõzmény" (The Big Chill, 1983) egy nagy darab valami, de filmnek nem nevezhetõ (pocsék színészektõl mit is várhatna az ember). Ezzel szemben a csodagyerek 1992-ben egy rendkívül jól összerakott mûvet tett le az asztalra. (Azóta persze õ is elkurvult rendesen.)
Les aventuriers (1967)
Aki ezt nem látta, az nem látott semmit sem. MEKKORA F I L M!
A videót ne nézd végig, ha még láttad a filmet. (Két perc után: stop.)
Viridiana (1961) - Bár Bunuel filmjeit maratonban szoktam nézni, kedvenc lévén ez gyakrabban elõkerül.
Fanfan la tulipe (1952) - Gina Lollobrigida + Gérard Philipe. Pont. (Egyedül a végével nem vagyok kibékülve: túl sok az "akciójelenet".)
The Blues Brothers (1980) - Fantasztikus. A vége pedig beírta magát a filmtörténelembe.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Viszont tegnap megnéztem a családdal újra a G. I. Joe: A kobra árnyéká-t.
Lehet hogy széllel szembe pisálok de számomra ez egy rohadt jó kis látványos akció film még mindig.
Nem kell komolyan venni az biztos de nem is olyan filmnek készült.
Viszont a pörgõssége,látványvilága pont arra hivatott amire szánták.
Végül is azért néztük meg mert ma sort kerítünk a második részére és nehogy bután nézzünk ki a fejünkbõl ha netán összefüggene az elõzõvel.
Minden esetre elég magasra helyezték a lécet kíváncsi vagyok sikerül-e az elsõ látványvilágát túllépniük.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ez(meg mindig)stilszeruen kurvara tetszik,kokemeny.Mint Balogh Tibi es bandaja 😊
Szorakoztato,remek szineszekkel operalo magyar film.Meg olyan kislanyok sem tudjak elrontani mint Steiner Kristof vagy Jakso Laszlo.
2-3 evente ujra kell neznem,zsenialis dolgok vannak benne.
7,5/10
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ha szeretnél tényleg olyan igazán jó horrort nézni, akkor javaslom megtekintésre a klasszikus Hellraiser sorozatot. Nekem ott vannak a horror top 10-embe 😉
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hát, igen ez van amikor Bay sztorit pakol a nyári blockbuster-ébe.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az egyik legjobb pszichothriller Hitchkok-tól... piskóta koromban már láttam mikor a szüleim nézték persze úgy hogy õk ne vegyék észre, de nem sok maradt meg belõle... Most eszembe jutott és újra megnéztem. Ez a film annyira durva, olyan ügyesen adagolja a feszültséget hogy le a kalappal elõtte.
Sean Connery brillírozik, jót tett neki ez a kis filmbeli kitekintés a James Bond-os korszakából, örülök neki hogy igent mondott erre a filmre.
A film végi csavar egyedülálló, és lényegében ezzel választ is kapunk minden film közben felmerült kérdésre.
9/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
1x meg lehetett nézni. Jó is volt. Másodszor nem biztos, hogy kibírnám, ahhoz rettenetesen, sõt elképesztõen vontatott. Oké, hogy mûvészfilm, de ha belealszol, akkor úgy mégis...
Egy újabb véleménymegosztó alkotást láttam..
A rockereknek a társadalomban mindig elég alja hely jutott. Valamennyire ez még ma is így van..sajnos. Talán nem is kell részletezzem: miért. Pedig az igazság természetesen megint merõben más, mint ahogy a legtöbben gondolnák..
Kevesen tudják, hogy a zord kemény külsõ a legtöbbször érzõ szívet takar. Pedig de.
Ez a minek is nevezzem: talán road movie, azt mutatja be, hogyan tud összekovácsolódni 4 külön világból érkezett ember, akiknek mást és mást jelent a rock fogalma. Az érzelgõstõl a lazán át a keményig a rockot másnak és másként látók és érzõk pár hétre összefognak, összeállnak egy új egységgé és kreálnak együtt egy zenekart és egy eredeti albumot. Közben végig jól szórakoznak, és heccelik egymást.
Ez az a világ, amit a divatzenészek és DJ-k sosem fognak így megtapasztalni. A filmet az IMDB-n eddig 8-asra értékelték..
Az elkészült album a szakma és a közönség szerint is egy hallgatható kellemes kis rock'n roll album lett a 80-as évek hard rock érzését tovább szõve...
Megtekintését már csak azért is ajánlom minden rock'n roll-t szeretõ és elviselõ embernek, mert hasonló alkotás eddig még nem sok készült.
Kiváló elõzményfilm.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Igazad volt ez valóban egy beteg film volt.
Céltalan hentelés,belezés.
Huszadrangú színészekkel akinek a "játékát" nekem volt szenvedés néznem.
Kár volt rááldozni az a másfél órát.
Ebben a kategóriában vagyis hogy elrabolunk embereket és fogva tartjuk vagy azonnal megöljük õket egy használaton kívüli raktár épületben kategóriában vannak ennél sokkal jobbak.
Senkinek sem ajánlom.
Egy pontot kap a tízbõl kép minõsége miatt, de ez már nem film érdeme.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ez jobb lett mint vartam,egeszen szorakoztato akciofilm.Se tobb se kevesebb.Adrianne Palicki pedig rendkivul kellemes a szemnek.
6/10
The expatriate:
Ez a mufaj nem all tavol az izlesemtol(Bourne filmeket faltam rendesen),de itt valami nagyon el van baltazva.Eleve fogalmam sincs miert akarna barki Olga Kurylenko-t latni akarmilyen foszerepben ahol beszelni kell,szineszkedni es nem csak pucsitani.Nagyon gyenge szinesz.Aaron Eckhart viszi a hatan a filmet,aminek a forgatokonyve es rendezese sem lett az igazi,de vegulis ha nagyon muszaj akkor egyszer nezheto.A lanyat jatszo szineszno is inkabb idegesito mint szimpatiat kelto.
4/10
2012:
Lovesem nincs miert neztem meg ujra,anno azt hiszem bejott.Most kb sirhatnekom tamadt a gyenge szineszektol,dialogusoktol.Ezt a CGI sem menti meg,borzaszto.Kar,imadom a katasztrofafilmeket.
2/10