Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyik legjobb pszichothriller Hitchkok-tól... piskóta koromban már láttam mikor a szüleim nézték persze úgy hogy õk ne vegyék észre, de nem sok maradt meg belõle... Most eszembe jutott és újra megnéztem. Ez a film annyira durva, olyan ügyesen adagolja a feszültséget hogy le a kalappal elõtte.
Sean Connery brillírozik, jót tett neki ez a kis filmbeli kitekintés a James Bond-os korszakából, örülök neki hogy igent mondott erre a filmre.
A film végi csavar egyedülálló, és lényegében ezzel választ is kapunk minden film közben felmerült kérdésre.
9/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
1x meg lehetett nézni. Jó is volt. Másodszor nem biztos, hogy kibírnám, ahhoz rettenetesen, sõt elképesztõen vontatott. Oké, hogy mûvészfilm, de ha belealszol, akkor úgy mégis...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egy újabb véleménymegosztó alkotást láttam..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A rockereknek a társadalomban mindig elég alja hely jutott. Valamennyire ez még ma is így van..sajnos. Talán nem is kell részletezzem: miért. Pedig az igazság természetesen megint merõben más, mint ahogy a legtöbben gondolnák..
Kevesen tudják, hogy a zord kemény külsõ a legtöbbször érzõ szívet takar. Pedig de.
Ez a minek is nevezzem: talán road movie, azt mutatja be, hogyan tud összekovácsolódni 4 külön világból érkezett ember, akiknek mást és mást jelent a rock fogalma. Az érzelgõstõl a lazán át a keményig a rockot másnak és másként látók és érzõk pár hétre összefognak, összeállnak egy új egységgé és kreálnak együtt egy zenekart és egy eredeti albumot. Közben végig jól szórakoznak, és heccelik egymást.
Ez az a világ, amit a divatzenészek és DJ-k sosem fognak így megtapasztalni. A filmet az IMDB-n eddig 8-asra értékelték..
Az elkészült album a szakma és a közönség szerint is egy hallgatható kellemes kis rock'n roll album lett a 80-as évek hard rock érzését tovább szõve...
Megtekintését már csak azért is ajánlom minden rock'n roll-t szeretõ és elviselõ embernek, mert hasonló alkotás eddig még nem sok készült.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Kiváló elõzményfilm.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Igazad volt ez valóban egy beteg film volt.
Céltalan hentelés,belezés.
Huszadrangú színészekkel akinek a "játékát" nekem volt szenvedés néznem.
Kár volt rááldozni az a másfél órát.
Ebben a kategóriában vagyis hogy elrabolunk embereket és fogva tartjuk vagy azonnal megöljük õket egy használaton kívüli raktár épületben kategóriában vannak ennél sokkal jobbak.
Senkinek sem ajánlom.
Egy pontot kap a tízbõl kép minõsége miatt, de ez már nem film érdeme.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ez jobb lett mint vartam,egeszen szorakoztato akciofilm.Se tobb se kevesebb.Adrianne Palicki pedig rendkivul kellemes a szemnek.
6/10
The expatriate:
Ez a mufaj nem all tavol az izlesemtol(Bourne filmeket faltam rendesen),de itt valami nagyon el van baltazva.Eleve fogalmam sincs miert akarna barki Olga Kurylenko-t latni akarmilyen foszerepben ahol beszelni kell,szineszkedni es nem csak pucsitani.Nagyon gyenge szinesz.Aaron Eckhart viszi a hatan a filmet,aminek a forgatokonyve es rendezese sem lett az igazi,de vegulis ha nagyon muszaj akkor egyszer nezheto.A lanyat jatszo szineszno is inkabb idegesito mint szimpatiat kelto.
4/10
2012:
Lovesem nincs miert neztem meg ujra,anno azt hiszem bejott.Most kb sirhatnekom tamadt a gyenge szineszektol,dialogusoktol.Ezt a CGI sem menti meg,borzaszto.Kar,imadom a katasztrofafilmeket.
2/10
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ati
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Jófajta áldokumentumfilmes hard-scifi, korrekten összerakták, de nem estem hasra. Mondjuk ebben biztos nagy szerepe van annak, hogy elég sok scifi/hard scifi regényt, novellát olvastam már, úgyhogy sok újat nem hiszem hogy tudnának mutatni.
A megvalósítás viszont elég jó, kevés hibával, hihetõ a sztori, színészek nem ismertek (esetleg Nyquist igen), de jók, hitelesek. A környezet is hihetõ, a trükkök (cgi? makettek?) is hozzák a szintet.
Aki szereti a hsc-t, az nézze meg, nem veszít semmit, másnak inkább a Holdat, District 9-t és leginkább a 2010-t ajánlanám (sõt még a Mélység titka is idefér. A 2001 viszont csak könyvben élvezhetõ szvsz).
6/10
stargatelost-nak köszi az ajánlást.
Még egy ajánlás, amatõr hobbiprojekt, minimum pénzbõl, de nekem tetszett, az alapfelvetés nagyon izgi: Pioneer One.
Tudtok egyébként mondani jó hsf filmet? Sajnos nem sok van 😞
A Ráma jöhetne már... Esetleg a Találkozás a medúzával... (tudom, bili <#shakehead>#shakehead>)
Nehéz egy film. Távolról sem az, amit "egy jó film"-ként lehetne jellemezni. Pedig a színészi játék (már az a kevés amit Frodó a tükrökben lenyom) átjön (csak a hangja ne lenne ennyire nyávogós), és maga a látvány sem utolsó, hogy a film 90%-át a fõszereplõ szemén keresztül látjuk.
A maszkok, a véres jelenetek is egész korrektek lettek (a skalpolásokat kivéve). De maga a történet vontatott, erõltetett és fene mód gusztustalan.
Akinek van gyomra, az egyszer azért nézze meg.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Minden gond nélkül végig nézem a legdurvább horrort is,de nem minden áron.
Ha nincs abszolute értelme és csak az eszetlen kaszabolás megy benne arra én sem vagyok vevõ.És nem is pazarlom rá az idõt.
Amúgy nem nézek sok horrort sokkal jobban szeretem a családdal nézni a Családi vígjátékokat rajz és animációkat.
Akció ill. thriller mûfajú filmnél általában már egyedül maradok a TV elõtt.
Helyén kell kezelni a dolgokat.
Számomra ez csak film aminek a tartalmai nagy valószínûséggel soha nem fognak megtörténni velem az életben.
Ja és nem azért nézem meg mert "elég beteg"
hanem mert még nem hallottam róla. Elõzetest nem néztem csak képeket láttam és a képi világa felkeltette az érdeklõdésemet.
Amint SENKI nem fogja nézni ezeket a szarokat, úgy azonnal vége is lesz a gyártásuknak. És nem a horror mûfajával van bajom, mert azt maximum nem nézem, hanem ezekkel a beteg, öncélú, mindenféle mondanivalótól, tartalomtól mentes kínzós állatságokkal. Az amúgy is beteg emberekben felpiszkálják az állatot. Normális ember pedig nem tudom, mit tud élvezni ezekben, pedig több helyen megkérdeztem már ezt, de még nem jött rá érdemi válasz.
Lehet nézni agyatlan akciófilmeket, minõségi drámákat, izgalmas thrillereket, van néhány tényleg jó horror is, de ezeknek kurvára semmi értelme. Csodálom, hogy egyáltalán forgalomba kerülhetnek, pedig nem vagyok a cenzúra híve, de ide jól jönne.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Nálam is voltak olyan filmek már ami kiverte a biztosítékot rendesen.
De elõre látatlanban nem ítélkezem egyenlõre.
Elég betegnek néz ki.
Na ezt is megnézem este.<#hehe>#hehe>
Redemption: 5/10. nagyon közepes és sokszor unalmas film.
Mi van ezekkel az akció sztárokkal?(Jason Stathan és Rock-al) El kezdtek járni a gór nagy mária szini tanodába.
Nem áll jól ezeknek,az ilyen fajta drámai film.
Továbbá mindkét filmben megvan az a jó tulajdonság, hogy a hazaiakat sem makulátlannak mutatják be. Az OHF-ben kevésbé, a WHD-ben annál inkább, de nem spoilereznék semmit 😊
Amerikaiak által, amerikában készült, amerikáról szóló filmben mégis mi legyen? Székelyzászló? <#idiota>#idiota>
Remek színészi alakítások, jó szereplõgárda. Végig leköti az embert. Leszámítva a legvégét amit nem igazán tudok hová tenni. Nagyon nem efelé a "morális" mondanivaló felé haladt a film. Szerintem elcseszték. Ezzel együtt még így is jó film, de a vége miatt egy pár pontot le kell vonnom.
7/10
Bazinga!
Amúgy egy sokkal lazább hangvételû filmet képzelj el, ami ráadásul vérmentes is, kb. a Függetlenség napja hangulatában, szóval tele hazafiassággal, meg mindennel, ami egy ilyen sztorinak a vonzata, de nagyon ostobának kell lenni, ha ezen valaki meglepõdik! 😊
Végre! Valahogy így képzelek egy nagyívû, monstre képregényfilmet, mint azt Zack Snyder vászonra vitte.
A címszereplõt sikerült úgy megformázni, amilyennek elképzeltem, Henry Cavill talán az eddigi legjobb Superman, az eredettörténethez pont annyira nyúltak hozzá, és egészítették ki, amennyire kellett, és végre a látványnak is súlya van. A nyitó képsorok után következõ, kriptonon tett 10 perces perces látogatás már önmagában is megérte a mozijegy árát, szívesen elnéztem volna akár sokkal többet is belõle.
A Hans Zimmer féle filmzene annak ellenére is jó lett, hogy maradandó motívum kevés volt benne, az operatõrrel viszont nem voltam elégedett: hiába van tele jó megoldásokkal, Snyderre jellemzõ hangulatképekkel és nagytotálokkal a film, sajnos elég sokszor elõkerült a shaky-cam.
Az Acélember persze nem hibátlan, nem is lesz klasszikus, ám a képregényes trilógiák indítói között az eddigi legjobb.
10/8
Kellemes meglepetés volt.
Már ki voltam éhezve egy ilyen stílusú filmre.
Eltekintve a már sajnos szokásos Amerikai öntöményezett hazafias monológokra ez egy korrekt akció film volt.
És ha ennél még jobb az White House Down - Az elnök végveszélyben akkor egész jó kis mozis estém lesz ma.<#finom>#finom>
Bruce-nek meg üzenem hogy ezt nagyon elkúrta.
Szégyellheti magát a Die Hard-os hányadéka miatt amiben nagyjából nem csinált semmit.
A támadás a fehér ház ellen simán lehetett volna az 5-ös Die Hard.
Gerard Butler az új király. <#taps>#taps>
A western változat számomra az egyik legjobban kedvelt klasszikus, kíváncsi voltam az eredetire, meg ha már úgy is jön a remake, legyen róla fogalmam. Nem szeretem a szamurájfilmeket(kivéve az "Utolsót"), meg általánosságban a távol-keletieket, de ez lassan 60 év távlatából is jó volt. Elég hosszú, de lekötött végig, és a korához képest nagyon igényes díszletekkel felépített(díszlet volt az egyáltalán?), és szépen fényképezett film. Sajnos vagy nem sajnos, jobb, mint az amerikai átirat.
World War Z
Nem vagyok nagy zombi fan sem, konkrétan nagyon nem szeretem a zombifilmeket, úgyhogy nem nagy szó ez a számból, de ez a legjobb amit valaha láttam. Tetszett a sztori, izgalmas volt, látványos, nekem a cgi se lógott ki(lehet a 3D miatt), hogy hiteles-e a könyvhöz meg nem is érdekel. Tuti többször nézõs. Pittnek meg tûrhetõ szinkront találtak, de hiányzik Selmeczi, azóta nem is néztem magyarul az új filmjeit.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A Live Free or Die Hard találkozása A szikla c. filmmel.
Tele sablonos megoldásokkal és néhány nagyon "cheesy" (mi erre a kifejezés magyarul?) párbeszéddel, eszméletlen látványos akciójelenetekkel és jó színészekkel. Egy az egyben az elsõ Die Hard mozi felépítését használja, sõt, nagyjából a karakterek is stimmelnek, ami kifejezetten elõny. A szintén ezzel a sztorival operáló Olympus Has Fallennél sokkal, de sokkal jobb, ugyanis szórakoztatóbb, lazább és egyáltalán nem olyan végtelenül ostoba, mint az a film volt. Persze butaság ez is, kb. egymillió helyen bele lehet kötni, de itt minden ostobaságot feledtet a film jellege. Roland Emmerich végre megint csinált egy jó filmet az ID4 után! Neki valahogy jobban megy az, ami Michael Baynek már lassan 15 éve az Istennek sem... Aki be tudja lõni, hogy mire számíthat, az nagyon jól fog szórakozni, én moziban is újrázom majd, ez biztos!
4|5
Biztos nagyon kikapcsoltam az agyamat, nézzetek hülyének, de én ezt nem értem:
A fizikai logikátlanságok nálam beleférnek, az ilyen butaság már nem. Az elõzõ rész szerintem sokkal jobb volt, ezt kb. egy délután alatt írták meg. Na jó, az összes eddigit is valószínûleg, csak most jobban be voltak szívva.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Danny Boyle féle okosság, meló után, egész hét után, fáradtan, ágyban, hanyatt dõlve, hasamon a notim, fülhallgató. Na, így nem szabad. Mert utána, az az érzésed van, hogy láttam, de nem értem, csivir csavar mindenütt, annyira okos akar lenni, hogy WTF végig, persze, hogy épp megéri a 4/10-et.
Majd, ha kialszom magam, szabin leszek, ettem, ittam, jókedvem van és érdekelni kezd megint, akkor megnézem és biztos megadom rá a 7/10-et. De kár, hogy már láttam... 😞
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Vidéki moziban láttam butaháromdében, de alapvetõen nem is volt ez rossz film. Gyorsan elmúlt a játékidõ, fel sem tûnt, pedig voltak benne leülések durván, pl. a kutatólabban. Mind1, egynek jó volt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Teljesen fasza akció film. Kellemes csalódás, sokkal rosszabbra számítottam. Megy a gyilok benne rendesen. 7/10
nice legs. what time to open?
8/10
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ezen a Shirley Maclaine-en nem fog az idõ...
Az a fajta film, ami leköt mert várod mi fog következni a történetben..
Persze senki sem az akinek gondolják.
Történet egy szerelemrõl ami majdnem a sírig tart.
Korrekt Die Hard. Itt jön ki hogy mekkora pofátlanság amit az új Die Hard-al csináltak a készítõi.
én pl. ezzel nem így voltam...nagyon szurkoltam hogy a földbõl feljövõ zombi leányzó nyerjen <#smile>#smile>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Véleményem szerint unalmas, tele idiótaságokkal.
2/10
Warm Bodies
Nagyon unatkoztam így megnéztem de azt kell mondjam jobb volt mint amit vártam, néhol vicces narrációval.
5/10
World War Z
Egyszer nézõs részemrõl, de arra tökéletes.
5-6/10
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Azt azért nem állítanám, hogy minden idõk legdurvább horrorfilmje, meg hogy az évtized mestermûve a mûfajon belül, de végül is nem volt rossz.
Az operatõri munka és a kamerakezelés zseniális, tényleg le a kalappal.
Gore elemek vannak szép számmal, bár a trailerek a 90 százalékát a durvulásnak le is lõtték, a történet tucat, megvalósítás korrekt, karaktereket igazából mindenki leszarja, úgyis megdöglenek, zene... ez a légvédelmi sziréna kurva rossz volt. Annyira nem illett a filmbe, annyira Silent Hill érzés tört elõ belõlem, holott nem kellett volna. Amúgy mikor éppen nem ezt erõltetik, a zene is korrekt.
BD-n megvevõs marad, bár õszintén szólva, én azért kicsit többet vártam.
Jah, end credits után van bónusz jelenet!
8/10
Modern, ausztrál környezetben játszódó western, egy enyhe -
Furcsán pislogtam:
Ez a film hihetetlen beteg 😊
A vége fõcím utáni Ted paródia viszont az egészet tönkrevágta 😞
Mikor majd újranézem, azt kihagyom...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
mekkora kliséhalmaz 😊 pedig nem is láttam a filmet 😊
Bazinga!
Kellemes akcio film. Bar van benne egy ket badarsag. Cgi neha borzalmas.
Aki akciora vagyik az ne hagyja ki.
7/10
Még mindig 10/10
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Tetszett az operatõri munka néhol (pl autós üldözés). Az is tetszett, hogy lassú volt. A párbeszédek kicsit fárasztóak voltak, a karakterek rém unalmasak. A fürdõszobás jelenetet én is megmosolyogtam. A végét kicsit összecsapták. Egyszer meg lehet nézni.
6,5/10
Bazinga!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Zombi szerelem? lol. Kellemes csalódás volt ( Twájlátot nem láttam, nem is fogom és nem is érdekel ) egyátalán nem vagyok oda a romántíkus szappanopera nyáltengerért sem, de ebben a zombis köntösben ez nézhetõ és élvezhetõ volt. Narráció az zseniális végig nagyon jó poénokkal, a tag ezt az üres zombi testet frankón hozta. Persze az egész egy mese, blõdség, de végülis kerek volt a történet és mondhatni ötletesen lett megoldva és lezárva is hálivúdi standart szerint.
Jól szórakoztam.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10