106887
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • zorrobomber
    Köszönöm, ezt bóknak veszem :)
  • Tyler1
    Tehát ezért ritka szar rendező? Mondjuk hasonló semmitmondó érvekre számítottam.

Snyder és Affleck esetében is üres szavakkal dobálóztok. Szakmai hátteréről fingotok sincs, csak láttok egy kész terméket, aminek ha nem jön be az alapanyaga, akkor "szar a rendezés". És még el is hiszitek, hogy ez alapján igazatok van.
  • Riddick21
    Miből kellene nyilvánvalónak lennie, hogy ez trollkodás volt?
    Az sg-n ez egy teljesen átlagos kommentnek számítana, sőt, az ordító faszságok közül még talán a színvonalasabbak közül való.
  • zorrobomber
    Bár jó érzés, azért valahol kicsit szégyellem is magam amikor valaki bekapja a troll-bait horgot :)
  • Riddick21
    +1, annyival kiegészítve, hogy én láttam az Argo-t és az Affleck leggyengébb filmje, 6|10 kb., ha pontozni kéne. A másik kettő viszont tényleg fasza, főleg egy - akkor még - kezdőtől.
  • sandor8206
    tipikus buta amerikai, csak meg kell nézni a legtöbb filmjét, nyilatkozatait...egyszerűen nem tudja mit miért csinál, az a legjobb ha meg van kötve a keze (pl: az alapanyaggal, 300, watchmen)
  • ForzaInter
    The Town sztem kurva jó film, és a Gone Baby Gone se rossz. Az Argo-t azt még nem láttam, arról nem tudok nyilatkozni.
  • sandor8206
    persze, hogy átjött, mert igénytelen vagy + nem értesz a filmekhez és az,az hogy épül fel, mi, mit miért van benne és van-e értelme vagy csak egy felesleges jelenet egy adott filmben
    na a watchmen filmes verziója ilyen, sok-sok felesleges jelenet, szereplő ami egy film szempontjából üresjárat
    comicként működött vagy sorozat formájában működött volna, itt meg 20 perccel hosszabb a film mint kellene, nincs köztes megoldás vagy csináltak volna egy 10 részes minisorozatot vagy 1,5 órás minden sallangtól megtisztított és csak a fő sztorira összpontosító mozifilmet
    így egy 2,5 órás felesleges mellékszereplőkkel teli katyvasz lett
    (sztem)
  • Riddick21
    Ez a megállapítás aztán kurva nagy sznobizmus.
    Kb. annyira, mint amekkora "mesekönyv" a Watchmen képregény. Kb. ordas nagy buta fasznak kell már ehhez lenni. Hülyegyerek, olvastad egyáltalán?
    Amúgy nagyjából megfilmesíthetetlen, így aztán az egyetlen értelmes dolog, amit tenni lehet vele, ha szóról szóra visszaadják, és Snyder ezt megtette. Ez is valami, sőt, nem kis eredmény: szolgai hűséget mutatni az eredeti irányába és nem teleokoskodni saját buziságokkal.
    De minek magyarázom ezt egy olyan birkának, aki szerint a Watchmen képregény mesekönyv? Balfaszgyerek.
  • Bercy #82634
    Szerintem a Watchmen remek film volt. Szurrealis es megis magaba szippanto hangulatot arasztott. Remek kivitelezessel. Jo film.
    300 szinten tetszett. Persze tudni kell hova rakni, ha valaki tul komolyan veszi akkor csalodas lehet. Olyan, mint a pankracio, szorakoztato, hatra kell dolni, elvezni de nam szabad elhinni.
  • Tyler1
    Aztán miért ritka szar rendező ez a Zack Snyder hadd halljam? :)
  • zorrobomber
    Jajj hagyjuk ezt a fansznobizmust, tökéletesen átjött filmen is nekem valahogy. Menj oszt olvasd tovább a mesekönyveidet akkor, nem kötelező filmes topikba járni.
  • sandor8206
    valami működik képregényben és filmen nem, na a watchmen ilyen
  • sandor8206
    jó azért nem kell összevitatkozni két tehetségtelen emberen :-)
  • zorrobomber
    Watchmen mint értékelhetetlen filmipari hulladék? Aucs
  • TBTPumpa
    Dawn of the Dead: szódával elmegy.
    300: szódával elmegy.
    Watchmen: filmipari hulladék.
    Sucker Punch: csöcsök mindenütt + sárkány, ettől függetlenül filmipari hulladék.
    Man of Steel: annyira epic akart lenni, hogy inkább még a közepesnél is gyöngébb valami lett belőle (Superman dialógusai és a film végén lévő romboljunklemindentéspüföljükegymástfélóráig sokat levont nálam az élményből).
    Amúgy korrekt lett volna, mert nem annyira gáz és nyálas a történet, mint az előző. Képi világ baromi jól el lett találva. Kicsi Superman/Klárk Kent és Kevin Costner dialógusai tökéletesek voltak.
    Azért érezni, hogy Nolannek is köze volt hozzá.
  • IMYke2.0.0.0
    A 300 számomra értékelhetetlen volt. A Watchmen dettó.
    A Man of Steel elment.
    A baglyost meg se néztem.
  • CalebJoe
    Ennek egy csávónak már rég egy képregényboltban vagy egy bankban kéne dolgoznia semmi keresnivalója sincs Hollywood-ban.
    A Dogma még elment egynek, de engem már a Good Will Hunting óta idegesít egyszerűen szar beképzelt lenéző az egész fizimiskája. (ez saját vélemény)
    Aki kedveli annak az elnézését kérem.
  • Kongy
    A 300-at képesek egyesek túlmisztifikálni. Nekem nem jött be.
    Dawn of the Dead nem volt vészes, de semmi eget rengető.
    Watchmen elment
    Man of Steel szar volt.
    Legend of the Guardians az nem az baglyos animációs baromság? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Szubjektív. Nagyon.

Vannak akik oda-meg-vissza vannak ám a 300-tól, vagy a többi filmjétől:

Zack Snyder filmográfia:

Ehhez képest Ben Affleck rendezései [nagylelkű voltam, olyat is hozzáfényképeztem, ami nem rendezés]:
  • sandor8206
    nem jó rendező, JOBB rendező mint Snyder
  • IMYke2.0.0.0
    Argo: túl van az a film értékelve, és Bélánk oszkárja is [hirtelen "jó" rendező lett].
  • zorrobomber
    Mindhárom filmjének imdb pontszáma alulról közelít a 8-hoz. Mondjuk nekem nem tetszettek a filmjei, de inkább csak a történeteket untam(Argo%!), mintsem a rendezéssel lett volna gondom.
  • tomsolo
    "más lenne az alaphelyzet"

Akár Osacr díjas is lehetne.
  • IMYke2.0.0.0
    Affleck mint jó rendező?
  • sandor8206
    elég, hogy Zack Snyder rendezi, ritka szar rendező
    ha Affleck csinálná azt is más lenne az alaphelyzet
  • extra sensory
    Számomra ez a Robin téma annyira fájdalmas hogy hihetetlen... remélem nem lesz az új Batmanban Robin. Christian Bale annak idején nem hiába csak azzal a feltétellel vállalta el a Nolan-os trilógia főszerepét ha megígérik hogy nem lesz benne Robin, mert ha igen ő kiszáll... és neki volt igaza.

Batmanben az a jó hogy egyedül dolgozik, és csak az eszére a képzettségére és a kütyüire támaszkodik. Én azokat a régi képregényeket bírtam mikor még Robin nem volt a képben. Pont ettől volt izgalmas hogy mindent segítség nélkül csinált. Pl. az egyik részben Joker vicces kedvében volt és ráeresztett egy múzeumi kiállítás vendégeire egy 300 kilós bengáli tigrist... Batmannek harc közben eltört a lába, és utána mikor a tigrissel végzett még el kellett kapnia egy arra menekülő Bull nevű szökött fegyencet is, aki egy tagbaszakadt debella állat volt, és őt is jégre tette... törött lábbal.

Én az ilyen Batman-sztorik hangulatát bírom, de filmen ilyen sajna sose lesz.
  • tomsolo
    Bár egy belső hang tényleg azt súgja, hogy nagyon szar lesz szimpla poén volt.
  • Prof William
    Ez kb olyan mint amikor Holtak Napjában, egy zombiktól hemzsegő házban a az örségbe rendelt hullajelölt csak természetes hogy csutkára tekerve hallgatja a zenét fülhalgatóval.
  • Dynamic
    Mindezt úgy, hogy 2 másodpercet nem láttál belőle.
  • CalebJoe
    Matt Damon fogja megölni

• tomsolo
    Remélem meghal az elején.
  • Tyler1
    Hát emberek, van még remény ebben a benefflekes Batmanben
  • Jim Morrison
    kicsit késve, de a baltás gyilokhoz még ezt hozzátenném :D
  • davidka003
    Találtam még egy tárgyalótermes filmet amit tetszett:

Amistad

9/10

1839-ben rabszolgák fellázadnak a hajón de elkapják őket is jön a tárgyalás...
    Érdekes volt.
  • Seth
    Ezek most tőlem csórták ezt az "eljött érte a nyolcadik utas" szöveget ? :D

Amúgy itt senkit sem érdekel a halála, mert jobb azon vitatkozni, hogy a macska utasnak számított e
  • Tatyla
    R.I.P. H.R. Giger! :(
  • IXEMGabeo
    Zombi (1979)

Klasszikus olasz zombis film, amit a Holtak hajnala után forgattak.

Sminkek, maszkok nagyon élethűek voltak a zombik mozgása kifejezetten tetszett néhány jelenet még ma is félelmet keltene annyira jól meg lett oldva. Zenét is odatették, fogcsikorgató volt olykor, de abban az olaszok mindig elsőrangúak voltak.

Ami nagyon lehúzza a filmet nálam azok a szereplők cselekedetei és a gondolkodásuk, ami nem volt nekik láthatóan... 3-man is hagyták álltak, mint a cövek, hogy beleharaphassanak...doki kórházában nem lőttek le minden beteget persze, hogy a fekát és az ápolónőt is elkapják, aki csakúgy megint állt és várta, amíg közelednek felé csoszogva...Istenem...
    Doki feleségét szépen megölték, gusztustalan volt a szemszúrós jelenet, de hatásos...viszont érthetetlen, hogy nem hallott zajokat a nő, és egyáltalán miképp tudtak bemenni a nagy házba...ez örök rejtély marad, de rendben nézzük el:D

Történet se volt nagy volumenű, nem nagyon derült ki szokás szerint mi okozta az egészet csak elmélkedtek róla szóbeszéd alapján, hogy voodoo varázslás miatt kelhettek fel... Befejezés tetszett a végén csak ellepték New Yorkot valószínű az elején a hajón megdöglött rendőr okán, akit a halottkémek boncoltak...

10/6 jó indulattal, voltak jobb zombis filmek ennél
  • Tyler1
    10 kiló alatt az állat csomagnak számít, nem számolhatták utasnak.
  • Tyler1
    A belső tenger

Szép film volt, bár az utolsó harmadára kicsit erejét vesztette a történet, és csak vonaglott a lezárásig. Javier Bardem viszont nagyon jól játszott.

Halálos közellenség 1-2

Nem mondanám kifejezetten jónak, a rendezés 2 film alatt sem tudott ívet adni a történet bemutatásnak, összefüggéstelenül ugrál az időben, nem építve egymásra a cselekményeket. A mellékszereplők ki-be járnak, kidolgozatlanok, semmi hatással nincsenek az események lefolyására. A másik főproblémám a filmmel, hogy a jó gengszterfilmekkel ellentétben, ahol a főszereplő rendelkezik a közönség számára is szimpatikus jellemvonásokkal, Mesrine személyiségével és ámokfutásával lehetetlen akármilyen szinten is azonosulni, így olyan 2 részes filmet kellett végignéznem, ami semmi pozitív érzelmet nem váltott ki belőlem.
    Ami viszont erős piros pont, az Vincent Cassel alakítása és átalakulása, a kiváló maszkmunkával karöltve.