Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van rombolás, van zúzás, van Henry Cavill... aláírom néhol tényleg sok az idõhúzás, és Clark gyerekkorára/felnõtté válására tényleg nem kellett volna annyi idõt fordítani, de a több mint 2 óra játékidõ miatt megbocsátható még ez is.
Színészi teljesítmény szvsz látványfilmnél nem sokat nyom a latban, mivel ez nem a Remény rabjai, vagy a Felolvasó. Itt-ott voltak nem tetszõ produkciók, pl. mikor Zod túlzottan átmegy ripacsba és jobban használja a hangját mint a kezét, Kevin Costner néhol úgy mondogatja oda az apai intelmeit mintha prózát szavalna... emberek között is kéne mozognia, nemcsak farkasokkal táncolni.
Lois Lane végre nem egy szupermodell, vagy egy cicababa. Csak egy erõs közepes... bár a színészi teljesítményérõl is el lehetne ezt mondani.
A Clark-al való kapcsolata kidolgozására nem nagyon jutott ideje a rendezõnek, mivel Clark amennyi kõmûvesmunkát végez, nem sok ideje marad enyelegni, így ellaposodott Lois karaktere.
Viszont egy biztos: Clark pizzáján mindig tiszta napenergia lehetett a feltét, mert akcióra látványra nem lehet panasz. Ez a film ha csak a történetvezetést és a karakterek megformálását nézzük mindössze 5/10 nálam...
De irdatlan szupertevékenységek folynak a filmben és olyan vehemenciával tolja a rendezõ az "ereszd el a hajam" részeket a nézõ retinájába, hogy az agyi idegpályák szintén lerobbannak a két szupererõs adófizetõ kültéri demonstrációja közben. Emiatt 9/10.
Hölgyeim és Uraim, ilyen masszív felépítésû sejtszerkezetet spenótevéssel nem lehet elérni. Szülessen Ön is a Krypton-on!
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Végig sem néztem anyira érdektelen semmit mondó,pénz szagú szar lett
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nem is volt ez rossz kérem, csak a felvezetés volt hosszadalmas, felesleges mûvészi lassításokkal és idõhúzással. A faterja halála az még elment (az is csak azért mert rohadt jó feje van annak a színésznek), de volt jópár, amin bealudtunk.
Szupi kicsit tényleg bevándorlónak néz ki, de néha oldalról majdnem hasonlít a feje (már-már).
A baszkodjuk egymást házakba és bontsuk le a fél várost, miközben a halandók szájtátva rettegnek és gúvad a szemük effektus itt is megvolt. Ezeket a rajzfilmekben is mindég untam, dehát ha kvázihalhatatlan izék püfölik egymást, ez a szokás.
Voltak benne következetlenségek, de végülis mind magyarázható.
Nem 10/10, de a szokásosnál jóval profibb cuccz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hogy a búbánatba lehetett egy sorozatot így elrontani? Pedig a rengeteg lehúzás után már úgy ültem neki, hogy itt csak pozitívan csalódhatok. Nos nem sikerült.
- kézikamera, fujj
- forgatókönyv, volt egyáltalán?
- feszültség nulla, tét nélküli
- McClane nagyon megfáradt, pedig tavaly Bruce a Looperben még odatette magát
- a filmnek ritmusa egyáltalán nincs, az valahol 10 másodperccel a 20th Century Fox logó után elveszett
- veszettül unalmas
- egyetlen karakteres alak sincs benne
- és lehetne folytatni szinte vég nélkül
pontot egyedül BP ért, kár hogy helyenként már túlzottan izzadtságszagúan próbálták Moszkvának beállítani.
10/2
Ha ez lett volna anno az elsõ rész, egyenesen a tékák alsó polcaira került volna, mint abszolút zsékategória.
Amíg nem volt ontottam a mozis verziókat. Most meg csakis 3D-t mindenbõl.
Next PC upgrade: 2022
Hiszek abban, hogy minden országnak, nemzetségnek vannak különösen jó filmjei, amiket érdemes végignézni legalább egyszer.
Ez egy lengyel filmszatíra. Mit ne mondjak, sikerült átéreznem "hõsünk" problémáit. Voltak pillanatok, mikor a könnyeim kibuggyantak a nevetéstõl. A vonatos rész különösen jóra sikeredett..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon tetszett a film (vagyis a második fele, hogy pontos legyek) annyira, hogy nekem felkerült a többször nézendõ filmek listámra 😊
Az ürgét (Orlando Bloom) már több filmben is láttam. De romantikus vígjátékban most elõször. Nagyot nõtt a szememben az biztos ...
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Hol is kezdjem?
Nagy képregényrajongó vagyok, és örülök, hogy végre nem próbáltak egy attol elrugaszkodott dolgot a torkunkon lenyomni, és egy abszolute képregényhû filmet kapunk végre!
Néha egy kis üresjárat van a filmbe, de amikor akció van, az álleesõs!
Kicsit az elejét elkapkodták, nagyon nem ismerhettünk meg pár fontos szereplõt, így nem is sajnáljuk annyira õket, hiszen nem kötõdnek annyira érzelmileg, de ez is érthetõ, rengeteg dolgot kellett belezsúfolni a közel 2,5 órába!
Abszolute várom a folytatás(okat)!
10/9
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Kicsit felemás érzéseim vannak a filmrõl,elõször is egyáltalán nem értek egyet a lehúzó kritikusokkal,hiszen amiket felhoztak negatívumokkal, azok inkább csak szõrszálhasogatások,mint tényleg problémák.Látványos,akciódús,drámai,teljesen hû Nolan nevéhez.Az egy kicsit zavart,hogy néhol a Cgi-on dolgozhattak volna még,fõleg amikor repült,ott csak elmosódásokat lehetett látni.A másik gondom meg az volt,hogy a végén a nagy harc egy kicsit unalmas lett,de igazából szerintem ez várható volt,mivel papíron halhatatlanok akarják megölni egymást.A zene fenomenális,Cavil jó színész,bár azért beszélhetett volna egy kicsit többet is.A 3D tényleg eléggé semmilyen volt.Nálam 8,5/10 ,valahogy én éreztem azt az érzést,amit a Dark Knight elsõ nézésekor.
Aztaqrva<#worship>#worship> Ez most rohadt jól esett 😄 Valahogy így kéne kinézni egy 21. századi szuperhõsös filmnek. Amit ebben lemûveltek az valami brutális. Látványra 15/10, a soundtrack hatalmas lett.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nagyon jó színész volt! Nekem a kedvenc sorozatom a Maffiózók,szerintem nagyon ráillet a szerep.De a többi filmjeiben is jól adta magát.
Ezek szerint nem lesz Maffiózók hetedik évad már. <#gonosz3>#gonosz3>
Ha megnézed az 1. részt, imádni fogod 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én a Maffiózókat nem néztem (nem érdekel), de a Mexikóiban nagyon tetszett, jól alakította az érzelmes bérgyilkost.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Hogy bírtam a Maffiózók (The Sopranos) sorozatban!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem gondoltam, hogy errõl fog szólni amirõl.
MI A FASZ VOLT EZ?!
2/10
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
<+ Antal Nimród jelenete is csak úgy jön át>+ Antal Nimród jelenete is csak úgy jön át>
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Mondták, hogy mennyire fosatós a film meg minden... Vagy nekem erõsebbek az idegeim, vagy tényleg nem volt annyira para ez a film.
Anno a Sinisteren sokkal jobban paráztam, úgyhogy lehet, hogy mégiscsak a filmmel volt a baj...
BTW: A bárányok hallgatnak könyv nagyságrendekkel jobb, mint a BH film ÉS Ralph Fiennes alkalmatlan arra a szerepre akárcsak a másik csávó, aki után Grissom nyomoz. A BH hangulatában nagyon nagyon jó, de a könyv hangulata sokkal erõsebb, még ha a filmet hamarabb is láttam. A Hannibál film egy látványmozi, a sorozatot meg még nézem. Van amúgy valami Tini Hannibál is, valami Ébred bennem a Gonosz... azt nincs erõm megnézni...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Cifu ajanlasara neztem meg, en is szeretem a tengeralattjaros filmeket, de sajnos ez nagyon gyengere sikerult. Ed Harris hozta amit elvarunk tole, de mast nem igazan tudok kiemelni. Izgalom szinte semmi, raadasul mintha direkt nem akartak szovjet hangulatot teremteni, a szereplok kulseje, a dialogusok, a kornyezet mind tipikus amerikai hangulatot arasztottak, nagyon elkefeltek ezt. A vegen pedig az a jelenet a kikotoben a legenyseggel... Ahhh az borzaszto volt.
1000x inkabb egy Das Boot vagy Voros Oktober.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
de utána tény s való hogy a Vörös Sárkány a második legjobb
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''