Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mindenki maradjon és sepergessen a saját háza táján!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hasonlóan hátborzongató volt ,mint az elsõ része. Nekem tetszett, bár most mintha kevesebb felvétel lett volna , szívesen néztem volna még párat.A zombis kifejezetten ötletes volt ,hogy a zombin volt a kamera 😄
Ez az új Paranormal Activity, remélem jön majd minden évben , csak el ne laposodjon 😊
7/10
PSN ID.: Beegabor
[...] Te romboló állat! Te sátán!
S.D féle kínrím-szinkronnal meg az a bajom, hogy láttam már belõlük egy párat. S.D is hozzájárult ahhoz, hogy ne nagyon merészkedjek szinkronos film közelébe... 😛
Angolul elég jól beszélek, a külföldi filmek többsége amiket nézek angol nyelven van, így hallom/látom, hogy mikor van félrefordítás. De itt a félrefordítást nem csak véletlen hibaként és hozzá nem értésként említem, hanem szándékos _félre_ fordításként.
Bazinga!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A tetovált lány rendezõje a tengerentúlon próbálkozott egy új thrillerrel Colin Farrell-el és Noomi Rapace-al a fõszerepekben. Farrell a.k.a. Laci magyar bérgyilkos egy alvilági szervezetben, aki családja gyilkosain akar bosszút állni, csak terveibe hirtelen bekavar az ártatlannak tûnõ szomszédlány Rapace, és bonyodalom, bonyodalom, bonyodalom. A kritikusok nagyon nem szerették, szerintem teljesen rendben volt(Magon is mindenki dicsérte). Nem lesz az év legjobbjai közt, voltak hibái, összességében viszont végig lekötött, és a Farrell-Rapace páros nagyon jól mutatott együtt a képernyõn. A magyar dialógusok meg külön poén, igaz magyarként vagy 5x kellett visszahallgatnom, hogy értsem 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Broken City - 7/10
The last stand - 6/10
Chained - 8/10
Walled in - 2/10
Feast - 4/10
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Hmm... ez a film miért tûnt el így a süllyesztõben? Kevin Smith írta és rendezte, akció-thriller(-horror). Itt sincs róla egy vélemény sem. Na mindegy, érdekes egy film volt, én úgy ültem neki, hogy semmit nem tudtam a sztoriról.
Vallási fanatizmus és háztáji shootout. Sokszor túl lett húzva néhány jelenet, valamint pár dolgot sajnáltam azért, hogy így történt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
6/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ha jól emlékszem egy nem tetszett benne,az a zenei betét,de mivel azért valahol ez gyerekeknek készült,így kell bele.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Ez elég agyatlan vígjáték 😊
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bocs!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
De leginkább a mûvészi, stílusos ábrázolás miatt tetszett a film. Én nagyon ajánlom!
Én szinkronosan néztem meg. Többször is.
Ajánlom figyelmedbe a kötelezõ 'cuki faktor' karaktert - amint meglátod, tudni fogod 😊
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nyilván ha nem beszélsz angolul, nehezebben ulsz le egy feliratos film elé, de ha beszélsz akár középfokon, akkor semmi gondod nem lesz..
- Safari Opera Firefox Chrome
SG forum extension for Google Chrome -> Hozzaadas a tiltólistához : Tisztább, szárazabb, balfaszmentesebb fórumélmeny, csak ajánlani tudom! <#smile>#smile>
Nem tudokok eléggé hálás lenni a kollegának aki ajánlotta. <#eljen>#eljen>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
hadd szóljak már hozzá, ha már õ is vette a bátorságot ahhoz, hogy T/1-ben kijelentsen valamit itt, ok? Beszéljen a maga nevében. Ha nem esett le akkor olvasd el még egyszer, lehet átsiklottál valamin.
De, ne akard meggyõzni - õs sem akar téged, miközben te váltig téped a haját.
sajnos te nem értesz semmilyen hangvételbõl. öreg vagy már, nem változol, ezért szereted a szinkronos filmeket is, ebben nõttél fel, számodra csak hablatyolnak mikor eredeti nyelven szólal meg egy film és ezért mondasz ilyen ökörségeket: "Akad persze olyan is, ami kevésbé, sõt még az is lehet, hogy eredetiben jobb. De azért nem ez a fõ irányadó szerencsére.."
"Eredeti nyelven biztosan jobban követhetõ a történet, de szerencsére mi továbbra is egy magyar hangvitelû fillmes fórumon vagyunk, s azért (pár kivételtõl eltekintve) jobban szeretünk érthetõ "emberi nyelvre" szinkronizált filmeket nézni. "
<#falbav>#falbav>
Normális hangvételbõl is értek ám<#vigyor>#vigyor>
Nézd amilyen nyelven tetszik, azt teszem én is.
Továbbra is faszságokat beszélsz... hogy lehetne jobb Anthony Hopkins-nál a magyar szinkronja??? Hogy lehetne jobb Johnny Depp eredeti hangjánál a szinkronja?? És mondhatnék még 1000 másikat. Bármilyen jó is ( volt ) a magyar szinkron az eredeti lesz mindig a legjobb. Az hogy neked tetszik a magyar szinkron szinészek játéka az oké, de hülyeségeket ne állíts már.
Az film, szerintem nagyon jó (magyar szinkronnal is) és nem érzem úgy, hogy bármirõl is lemaradtam csak azért, mert magyarul néztem.
Sõt ami azt illeti, veszettül jól szórakoztam mindvégig<#vigyor>#vigyor>
Mivel nem szeretnék újabb háborút kicsikarni, egyezzünk ki abban, hogy nézze mindenki olyan nyelven a filmet, ahogy szeretné.
Ne beszéljünk lyukat senki hasába azzal, hogy egy film sz@rabb, mert magyar nyelvû.
Ted is olyan film volt amilyen de a magyar szinkronnal (szerintem) az égvilágon semmi gond nem volt. Persze sorolhatnék még 1000 másikat is, ami szintén jó volt magyarul. Akad persze olyan is, ami kevésbé, sõt még az is lehet, hogy eredetiben jobb. De azért nem ez a fõ irányadó szerencsére..
Romhányi József csupán a maga szórakoztatására szedte rímekbe a mese fordítását. Nem volt neki muszáj.
Ja és annyira jól sikerült, hogy az amerikai változatot újraszinkronizálták Romhányi szövegei után<#nevetes1>#nevetes1>
Mellesleg besegített még a Kérem a következõt! a Méga család és a Mekk mester magyar remekekbe is<#eljen>#eljen>
Új filmek esetén is lehetne értelme..
Talán lesz is egy nap, mikor felér valaki Romhányi tehetségéhez..
Természetesen nem jelentene gondot eredeti francia nyelven megnézni ezt a filmet, de erre semmi szükség. Vannak ugyanis nagyon jó francia ismerõseim, akikkel elég sok francia nyelvû filmet kitárgyaltunk már. Na tõlük tudom, hogy franciául közel sem lett ilyen jó.
Persze ez nem garancia arra, hogy ami nekem tetszik, vagy másnak, az Neked is fog és fordítva..
Hogy en ezt eddig miert nem lattam...oriasi film. Nem tudok belekotni.
10/10
Szerk.: Azert egy kerdesem lenne...
Vagy csak egy mondaton siklottam at valahol es nem is bujkalt?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Daft Punk for president <#nevetes1>#nevetes1>
Nagyon jó film ! 2012-es és az elmúlt évek legjobb alvilági filmje, csak ajánlani tudom !