Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De feltudja baszni az ilyen sztori az agyam. Jó film volt, alakítások is nagyon rendben voltak, még Tatumnek is örültem hogy végre olyan filmbe szerepel, ahol színészkednie is kell, de hát...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ne haragudj, de az indoklásodat személy szerint nem tudom elfogadni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Amit a Daft Punk készít / csinál / mûvel / elõad az számomra nem jött be, mások meg imádják.
Amit én szeretek (uplifting-, progressive-, hard- és néha vocal trance), attól meg sokan mások hánynak sugárban.
Ilyen ez a világ.
Melehetõsen látványos, kicsit naturalista. Jóféle mesefeldolgozás, igaz nem gyerekeknek. 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
de a Speier Dávid féle erõltetett rímek szerintem nagyon zavaróak, fõleg hosszú távon, egy 1,5 órás filmnél...
régen voltak még igazi szinkronszínészek, ma már OKJ -s emberek állnak be szinkronizálni... remélem érzed a különbséget (és a félrefordításokról nem is beszélnék)
én igenis csak eredeti nyelven nézem a filmeket 😊
Bazinga!
Annó a Flintstones c. rajzfilm csak azért lett sikeres idehaza, mert Romhányi elkészítette a rímbeszedett átiratát magyar szinkronosra.
Egyébként kiváló munkát végzett sokat javítva a történetek hangulatán.
És még mielõtt kapok a fejemre, hogy ez egy filmes, nem pedig mesefilmes topik, gyorsan megemlíteném még az Asterix és Obelix Kleopátra küldetés c. filmet is.
Ez a film is mérföldekkel szórakoztatóbb lett a kiváló magyar szinkron miatt...
De mindkettõ sikeréhez elengedhetetlen volt egy használható alapmû. Lehet, hogy ennél a filmnél is ez a helyzet. Eredeti nyelven biztosan jobban követhetõ a történet, de szerencsére mi továbbra is egy magyar hangvitelû fillmes fórumon vagyunk, s azért (pár kivételtõl eltekintve) jobban szeretünk érthetõ "emberi nyelvre" szinkronizált filmeket nézni.
A csendesebbek nevében is megköszönöm, ha ezt tiszteletben tartod és megengeded, hogy majd magunk eldönsük: milyen nyelven óhajtjuk megtekinteni ezt a filmet. Köszi.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Milyen zene illett volna alá? tudsz mutatni rá páldát?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Las Vegas Trailer.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Másnaposok3:Nagyon nem tetszett,már a 2 sem volt az igazi.Erõltetett pénszagú folytatás,viszont szépen lezárták a történetet.Ennyi.
Az óriásölõ:Kellemes kis agy nélküli mese.Szerintem felnõtteknek kevés,gyerekeknek durva.Egyszeri nézésre és olyan esetre ajánlom ha fáradt vagy és nem akarsz komoly filmet nézni.
Vasember3.Nem jött be sajnos.Gyakorlatilag semmi sem tetszett benne.Sajnos.....
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Vicces hogy pont most kerül szóba, mert tegnap néztem meg az Interstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystem filmjüket. Japán animációs rajzfilm, szöveg nincs, csak végig a Daft Punk 'Discovery' albuma megy alatta (a rajzfilmbõl voltak a klipek is annak idején, "One More Time," "Aerodynamic," "Digital Love," "Harder, Better, Faster, Stronger"). Nem volt rossz végighallgatni úgy az albumot, hogy volt alatta kép is, de a sztori nem egy nagy durranás, technikailag sincs benne extra, egynek azért jó volt.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Senki se sértõdjék be emiatt, de számomra értékelhetetlen volt a Tron alatti zene.
Akkor részemrõl felejtõs lesz ez a film.
A Tron-ban is gyûlöltem a zenét.
Na ez bazi jó volt. A közepén kicsit leül a sztori, és kicsit túlzásba viszik a spiritualitást, de aztán újból magára talál a film, felveszi a ritmust és frenetikus végkifejletbe torkollik. Ja, és a zenét se feledjük. Utoljára ilyen jól illeszkedõ, végig elektró zenét a Tronban hallottam. A film élvezeti értékéhez igen nagy mértékben hozzájárult.
Otthon egy párszor max. hangerõn, újra fogom nézni.
8/10
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
A képi világ néhol gagyi, de legtöbbször mondtam magamban, hogy õõõúúúú, az alakítások néhol szuperül illenek a karakterekhez, aki a fõgec*t játszotta pl egész jól csinálta, meg aki az öreg urat, az is, az õ karaktereiket öröm volt hallgatni, persze volt ahol egész gyengus lett, ott ki is zökkentem, de akkor sem értem a 6/10-es imdb-t, végre egy sztori, ami közvetíteni is próbál valami üzenetet a közönség felé(és bármi begyöpösödött agyú kompjúter nörd is megérti, mert szájbarágós) és amire HOLLYWOOD-i forgalmazó áldását adta, becsüljük már meg, mert ezek ám filmek. Zack Snyder meg hatalmasat nõtt a szememben, mert azért a 300-at õ vitte vászonra és megható volt, de azért az félig meddig egy kész, képi alkotás volt már, de ennek írásában az õ keze is benne volt és a szándék, ötlet miatt megérdemel tõlem egy plecsnit.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
L.A Confidentalt tervezem az ejjel megnezni,remelem arra jobban raillik a magas pontszam.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
mondjuk az tíz éve volt úgyhogy változik az ember, de akkortájt ilyenek voltak szerintem
Borzasztoan unalmas,vegig kiszamithato film. A vege nagyon csunyan ossze lett csapva. Egy minimalis csavar sincs sehol a sztoriban,erre szoktak aztmondani hogy "Orszagos 1-es" Soha nem szoktam ezt a koltoi kerdest feltenni de most megteszem: "Hogy a budos 'csaba kapott ez a foshalmaz 7 pontot imdb-n (illetve hasonloan jo osztalyzatot mas oldalakon)?"
3/10
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Bazinga!
Ha jol tudom az Uvegtigris elso resze is majd 120 milla volt az Uvegtigris 2 meg 200. Szerinted a kontroll mennyibol keszult? (mert ugye a BKV tamogatasat is illik penzesiteni, amiert normalisan fizetned kell) Meg persze nem Schobert Norbi fele "ajandek zenet" feccolsz ala hanem licenszet fizetsz erte etc.)
En nem tartom olyan sokank a 300 millat egy nagy jatekfilmert. De pl a Hidember x milliardjat vagy a Honfoglalas borzalmas koltsegveteset azert a szarert igen.
Én úgy tettem (pedig nem vagyok nagy Slasher fan) és rég szórakoztam ilyen jól.
Last House on the Left - 2009 - 9/10
Nem érdemes trailert, régi változatot nézni és utánaolvasni sem, én így néztem és ütött.
Nekem se tetszett.
Másodszor megnézve, még jobban lehetett figyelni a szatirikus (ez a szó létezik?) elemekre.
A motoros "Én a hõs egyedül neki vágok a rengetegnek, és hozok segítséget" jeleneten még mindig szakadok.
Továbbra is 8/10
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
az meg 300 millió nagy számnak tûnik... mert az is! egy átlagember a felét sem keresi meg élete folyamán és ennyit költenek egy vállalhatatlan 2-3 pontos lószar filmre? nem kell itt megmagyarázni semmit... láttunk már példát "olcsó" és rohadt jó filmekre amik köröket vernek a milliós tucat szarokra... egyszóval lehetséges kevés pénzbõl jó filmet csinálni. ennyi.
Bazinga!
Mondjuk a Die Hard 5:
- Fizetett stábtag: kb. 120-150
- Ebbõl pofátlan összeget keresõk: kb. 15-20
- Fizetett statiszta: kb. 100
- Elõkészület: 2 hónap
- Forgatás: 3 hónap
- Utómunka: 6 hónap
Ez idõ alatt enni-inni-kokainozni-autókázni-iPad-et törni, mindent fizet a produkció. Aztán jön a marketing és egyéb költségek.