1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jakuza1
    Eleve mar az izgalmas volt, hogy megnezhetem e a filmet vagy sem.
    Hiszen 18 even felulieknek szolt es bar gyerekkent is idosebbnek latszottam, mint az atlag, azert tisztaban voltam, hogy azert senki sem fog 18 evesnek nezni es akkoriban, siman elkertek a szemelyit ilyen esetekben.

De hala istennek siman bevitt apam es meg csak nem is kerdezoskodott se a jegykezelo, se mas.

Amugy pedig mar nagyon koran elkezdtem olvasni, mindenfele regenyt es akkoriban pont a sci-fi irodalom fellenduloben volt, mint a Galaxis útikalauz stopposoknak es hasonlo muvek. Szoval akkoriban eppen elvoltam rendesen az Asimov,Nemere,Adams es hasonlo irok konyveiben, igy maga a film is nagy hatassal volt ram.
    Azt azert tudni kell, hogy akkoriban nyestek rendesen a nyugati filmeket, igy a magyar valtozat nem volt teljes. Igaz nem sok hianyzott belole.

Maga az egesz sejtelmes volt, de nem feltem egyaltalan,se a filmvetites kozben, se utana, lekotott az izgalom, hogy ilyen filmet nezhetek.
    Akkoriban amugy sem volt jellemzo, a sok nyugati film es ugye maga a film is az akkori viszonyokhoz kepest egy kiemelkedo alkotas volt es maga stilusaban sem megszokott.