Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boyz N' The Hood (1991)

Erdekes,hogy akkoriban meg tudtak ugy filmet csinalni foleg feketekkel a foszerepben,hogy azt nem tereltek at valami ertelmetlen,rasszista mederbe. Akit egy kicsit is erdekel az amerikai tarsadalom es annak tortenelme,annak tetszeni fog.
Cuba Gooding Jr. szineszi jateka neha kifejezetten irritalt.
A filmet eredeti szinkronnal neztem.

Eros 8/10.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Kmarha
Az utolsó filmeket elnézve, van itt pár Filmbarátok podcast hallgató

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

cody1994
azért lett 9 pont mert alapból tetszett a film azért meg nem fogom le húzni a filmet mert nekem valami nem jött be rajta de így összbe jó volt !

Zephyr Retiring
Ezt a filmet a párommal most fejeztük be.
Nagyon tetszett benne, hogy kiszámíthatatlan a következõ cselekmény szinte végig. Sokat elárul ez a film mások "fura" lelkivilágának lehetséges okairól.
Mindketten köszönjük az ajánlást.
Tényleg jó film volt.

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Magnum PI
Nehezen tudom összeegyeztetni a kritikádat a pontszámmal 😊

én sem szerettem volna vérig szidni ezt a filmet, mert elment egynek, de egyesek érdekes kirohanásokat engedtek meg maguknak miatta <#wilting>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

cody1994
Fast and Furious 6
a film felénél felemás érzésem volt de a végére egészen jó lett de szerintem a vége sok lett
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a kifutópályás rész az gecc sok lett 887788897643000134 kilométeres rész nézem ee ez mi?

9/10

sz4bolcs
Apró titkok 7.5/10

Nézze mindenki, aki szereti a drámát.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

TaRka0107
Fast and Furious 6

Fasza, izgalmas, pörgõs. Volt egy két WTF jelent, de ez a lényege már ennek. Jól szórakoztam.

9/10

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Tyler1
F&F 6

Hát én azt hittem, a kiváló 5. rész után már lejtõ menet lesz ebbõl a sorozatból, de ez a Justin Lin egy kibebaszott félisten. 2 óra színtiszta szórakoztatás. Mindenben veri az elõzõ részt, és ez nagy szó.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

stargatelost
Jack the Giant Slayer

Haha, az lett volna már csak a gagyi 😄 Így volt ez jó, CGI óriásokkal 😊

Szerintem baromi szórakoztató lett a film, végig izgalmas, tök jó ötletek voltak benne (pl.: a paszulyos dolgok). Persze, mese, de ezzel nincs semmi baj. Az eleje tiszta Lost World/Center of the World felfedezõsdi feeling volt, már csak pár egyéb lényt hiányoltam 😊 Én sajnálom, hogy bukott a film.
A legvége viszont kurva nagy gagyiság 😄 omg 😄

7/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Jack the giant slayer

Nem csodálom, hogy bukott, nincs vele komolyabb baj, de olyan semmilyen.
Szépek a díszletek, szépek a képek de ennyi. CG óriások teljesen feleslegesek, tényleg nem értem mi szükség volt rájuk, sima emberei színészekkel és vetített háttérrel megoldották volna, olcsóbb lett volna és még ilyen gányul se nézett volna ki. Színészek semmi extra, sztori se, egy sima MESEFILM a mesésebb fajtából.

5/10
Zephyr Retiring
Ez ismerõsnek tûnik valahonnét...
Rákukantok, mert talán csak a címe az 😊

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

tomsolo
The Secret Life of Words (2005) A szavak titkos élete

Hát ez egy elég jó film - Tim Robbinssal és Sarah Polley-vel. Utóbbit ki kell emelnem mert elvitte a hátán az egész filmet. Lassú film - csajjal nézõs -, de érdemes kivárni a dolgokat mert van benne kraft.

7,6/10

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

jaja elsõ rész 10/10!😄 sajna a többi szarabb és szarabb ,de azért nézhetõ és kell a story miatt!😄

stargatelost
A harmadik rész tényleg rossz (az a nézhetetlen villódzós rész, meg a legvége <#levele>), de a második rész cliffhangere után muszáj megnézni 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

sz4bolcs
Végig is néztem. 😄 Ebbe a filmbe az emberi arché szodoma és gomoráját belezsúfolták kivéve a vérfertõzést, de ha épp eszébe jut valamelyik készítõnek, azt is simán beleteszik.

IMYke2.0.0.0
Ez tetszik: "puruttya-film" <#nevetes1>
Megpróbálom nem elfelejteni ezt a szóösszetételt 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sz4bolcs
Jó, nem sok emlékezetes jelenet van benne, de ötletes, és szórakoztató. Nekem ami nagyon bejön, az a hangulata.
Meg érdekes, hogy igazából nem tudom horrorfilmként kezelni, de horrorvígjátékként, vagy paródiaként sem. Ez egy ilyen puruttya-film. 😄

wesker24
Tudom meg is van DVD-n 😄 de a többi nem érdemli meg hogy ott legyen a többi eredeti film között ! 😄
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
mivel értelem nincs sok benne - ezért maradtak a beteg részek

mi más maradt volna meg neked is <#zavart1><#mf1><#gonosz1>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tomsolo
Szerintem egyik se nagy eresztés - és mindegyik beteg.

Az elsõ részbõl az arcon szexuált nõ maradt meg, a többibõl.... hát talán a kisbabás rész volt emlékezetes.

wesker24
Jaja Elsõ rész király volt II rész még elfogadható de már elég beteges a III-dik rész a lehetõ legrosszabb az összes közül !
ahogy haladunk elõre egyre rosszabb mi?😄

wesker24
Nem jól irtam

Feast I 9/10
Feast II 5/10
Feast III 1/10

wesker24
Feast I nagyon is jó horror film 10/9 Feast II az már eléggé beteg egy film 10/5 Feast III Ez még a II részen is túl tesz lehetõ legpocsékabb rész az összes közül 10/1
sz4bolcs
huhú, most nekem is megjött a kedvem Feast nézéshez 😄😄
Az a film egy etalon... a ZS-filmek szent grálja. 😄

setuh
Meglesem oket,koszi.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

stargatelost
Jaja, a Feast lesz az, és három része van (Feast; Feast II: Sloppy Seconds; Feast III: The Happy Finish), full összefüggõ sztorival, érdemes meglesni egybe õket 😉

Ez az!köszi kiraly vagy

tomsolo

IMYke2.0.0.0

kis help kéne srácok: egy film címe kéne ami azthiszem 2000 körül készûlt arról szól,hogy valamiféle ûrlények ellepnek egy amcsi kisvárost szinte mindenkit kinyírnak csak néhány túlélõ/sheriff ,motoros csajok,anyuka a lányával meg hasonló karakterek/ marad akik elkezdik ezeket a szörnyeket kinyírni....iszonyat B kategóriás vérloccsanás hegyekkel,de annak ellenére egész élvezhetõ és nagyon jó poénok vannak benne.... valami BEAST vagy mi a fene a címe ,de kéne a pontos cím...

ZilogR
Hívatlanok - The Strangers

Nem volt jó. Kicsit nyomasztós, ellenben semmi olyan, ami kedvelhetõvé teszi. Sokminden nincs megmagyarázva (pl.: hogyan mennek be a házba), sok az üresjárós jelenet, ami már majdnem izgalmas, de aztán mégsem. Olyan, mint a Dark Skies (vagy mi) 4/10. A leginkább bosszantó, hogy a szereplõk nem akarnak túlélni...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

tomsolo
Rendezõi "trilógia" - nincs közük a filmeknek egymáshoz.

Sympathy for Mr. Vengeance

Oldboy

Sympathy for Lady Vengeance

setuh
Mar tervben van a tobbi filmje is a rendezonek,de am mi tartozik meg a trilogiaba?

tomsolo
Mindegyik jó a "trilogiában".

setuh
Oldboy

Eleg nagy hatassal volt ram a film.Nagyon profin volt kivitelezve,foleg a vagasok,de a zene es a szineszek is jok voltak.Orulok,hogy nem fiatalabb koromban neztem meg,valoszinu nem tetszett volna ennyire.A csavar utani csavar is nagyon jo volt,nem hiszem,hogy sokan kitalaltak 😊(en csak azon imadkoztam,hogy nehogy megint egy skizo film legyen es kideruljon,hogy o a gyilkos)
Beteg,de hatasos.

9/10

Én már az elsõnél sem értettem azt a népszerûséget.
Grove4
Másnaposok 3

+1

Abszolút egyetértek. A sztori erõltetett a poénok gyengék és tényleg a karakterek viszik a hátán a filmet, de még Allan is kicsit visszafogottabb az elsõ részhez képest (amelyiknek egyébként közelébe nem ér a film). Egyébként nem rossz, de eléggé elmarad még a 2. résztõl is.

Szerintem is a zárójelenet a legjobb, azt kellett volna továbbfûzni. Számomra csalódás a film.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Davidus
Sinister

a közepéig még para de a végére már facepalm kategória

4/10 lenne de a végén a gagyi ijesztés miatt csak 3/10

V9ykn8_TZL0

Másnaposak 3

2* nevettem el magam az egész film alatt,poénok alig vannak benne,a történet nagyon gyenge.A karakterek szerintem még mindig jók,de ez nagyon unalmas volt így.Sokkal jobb lett volna,ha megismétlik inkább megint az elsõ két rész "történetét".Van + jelenet,ami talán a legviccesebb rész az egész filmben,jobb lett volna,ha úgy kezdõdött volna a film,és ezt is vitte volna tovább.Jah és semmi másnaposság nincs benne.Nagyon csalódott vagyok,ennek így sok értelme volt...
4/10

Azt én is tapasztalom, hogy egyre kevesebb a feliratos film, de legalább elkezdtem rendszeresen beülni Original Voice-os filmekre. Die Hard 5, Oblivion, Fast 6, stb.

10 percig az ember még várja a feliratot, de aztán olyan szinten áll át az agy, hogy teljesen mindegy. Persze, egy Robert Downey Jr-t, vagy Mickey Rourke-ot nem néznék felirat nélkül, mert valami rettentõen artikulálnak. 😊
Riddick21
Nem értem. Hol írtam, hogy most döbbentem rá?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

tomsolo
...és erre most 2013-ban döbbensz rá?

Egyébként külföldön néhány helyen még rosszabb a helyzet, kérdezd meg CSOCSO-t mennyire szeret moziba járni.

Riddick21
Már megválaszolták helyettem a kérdést, de szeret az ember néha hosszabb távban gondolkodni. Tavaly még megnézhettem az adott filmet felirattal, jövõre már lehet, hogy nem hozzák be a hasonlókat, mert bukta. Pl. kíváncsi leszek, hány helyen játsszák majd az Only God Forgives-t, mert nem hiszem, hogy a Drive nagy siker lett volna itthon.

A Side Effects-en pl. 5-en voltunk összesen. Egy mozi(hálózat) ebbõl levonja a tanulságot: feliratos, dráma-krimi-thriller, nem 3D -> kutyát nem érdekli. És igyekszik inkább behozni helyette az éppen aktuális Másnaposokat vagy Nagyfiúkat vagy a faszom tudja, hogy mit néz a tömeg. De ezeket imádják, és bár külföldön sem rózsás a helyzet, itthon még rosszabb!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Malakai
Pl azért, mert csak idõ kérdése, hogy a még a maradék mozik is teljesen levegyék mûsorról a feliratos filmeket.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tomsolo
"megfigyelni egyébként a mindent átható ürességet a nézõtéren, amikor feliratos film megy"

Az miért is baj, hogy nyugodtan tudod nézni a filmet?