Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erdekes,hogy akkoriban meg tudtak ugy filmet csinalni foleg feketekkel a foszerepben,hogy azt nem tereltek at valami ertelmetlen,rasszista mederbe. Akit egy kicsit is erdekel az amerikai tarsadalom es annak tortenelme,annak tetszeni fog.
Cuba Gooding Jr. szineszi jateka neha kifejezetten irritalt.
A filmet eredeti szinkronnal neztem.
Eros 8/10.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nagyon tetszett benne, hogy kiszámíthatatlan a következõ cselekmény szinte végig. Sokat elárul ez a film mások "fura" lelkivilágának lehetséges okairól.
Mindketten köszönjük az ajánlást.
Tényleg jó film volt.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
a film felénél felemás érzésem volt de a végére egészen jó lett de szerintem a vége sok lett
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
9/10
Nézze mindenki, aki szereti a drámát.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Fasza, izgalmas, pörgõs. Volt egy két WTF jelent, de ez a lényege már ennek. Jól szórakoztam.
9/10
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Hát én azt hittem, a kiváló 5. rész után már lejtõ menet lesz ebbõl a sorozatból, de ez a Justin Lin egy kibebaszott félisten. 2 óra színtiszta szórakoztatás. Mindenben veri az elõzõ részt, és ez nagy szó.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Haha, az lett volna már csak a gagyi 😄 Így volt ez jó, CGI óriásokkal 😊
Szerintem baromi szórakoztató lett a film, végig izgalmas, tök jó ötletek voltak benne (pl.: a paszulyos dolgok). Persze, mese, de ezzel nincs semmi baj. Az eleje tiszta Lost World/Center of the World felfedezõsdi feeling volt, már csak pár egyéb lényt hiányoltam 😊 Én sajnálom, hogy bukott a film.
A legvége viszont kurva nagy gagyiság 😄 omg 😄
7/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nem csodálom, hogy bukott, nincs vele komolyabb baj, de olyan semmilyen.
Szépek a díszletek, szépek a képek de ennyi. CG óriások teljesen feleslegesek, tényleg nem értem mi szükség volt rájuk, sima emberei színészekkel és vetített háttérrel megoldották volna, olcsóbb lett volna és még ilyen gányul se nézett volna ki. Színészek semmi extra, sztori se, egy sima MESEFILM a mesésebb fajtából.
5/10
Rákukantok, mert talán csak a címe az 😊
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Hát ez egy elég jó film - Tim Robbinssal és Sarah Polley-vel. Utóbbit ki kell emelnem mert elvitte a hátán az egész filmet. Lassú film - csajjal nézõs -, de érdemes kivárni a dolgokat mert van benne kraft.
7,6/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Megpróbálom nem elfelejteni ezt a szóösszetételt 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Meg érdekes, hogy igazából nem tudom horrorfilmként kezelni, de horrorvígjátékként, vagy paródiaként sem. Ez egy ilyen puruttya-film. 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az elsõ részbõl az arcon szexuált nõ maradt meg, a többibõl.... hát talán a kisbabás rész volt emlékezetes.
Az a film egy etalon... a ZS-filmek szent grálja. 😄
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Nem volt jó. Kicsit nyomasztós, ellenben semmi olyan, ami kedvelhetõvé teszi. Sokminden nincs megmagyarázva (pl.: hogyan mennek be a házba), sok az üresjárós jelenet, ami már majdnem izgalmas, de aztán mégsem. Olyan, mint a Dark Skies (vagy mi) 4/10. A leginkább bosszantó, hogy a szereplõk nem akarnak túlélni...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Sympathy for Mr. Vengeance
Oldboy
Sympathy for Lady Vengeance
Eleg nagy hatassal volt ram a film.Nagyon profin volt kivitelezve,foleg a vagasok,de a zene es a szineszek is jok voltak.Orulok,hogy nem fiatalabb koromban neztem meg,valoszinu nem tetszett volna ennyire.A csavar utani csavar is nagyon jo volt,nem hiszem,hogy sokan kitalaltak 😊(en csak azon imadkoztam,hogy nehogy megint egy skizo film legyen es kideruljon,hogy o a gyilkos)
Beteg,de hatasos.
9/10
+1
Abszolút egyetértek. A sztori erõltetett a poénok gyengék és tényleg a karakterek viszik a hátán a filmet, de még Allan is kicsit visszafogottabb az elsõ részhez képest (amelyiknek egyébként közelébe nem ér a film). Egyébként nem rossz, de eléggé elmarad még a 2. résztõl is.
Szerintem is a zárójelenet a legjobb, azt kellett volna továbbfûzni. Számomra csalódás a film.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
a közepéig még para de a végére már facepalm kategória
4/10 lenne de a végén a gagyi ijesztés miatt csak 3/10
V9ykn8_TZL0
2* nevettem el magam az egész film alatt,poénok alig vannak benne,a történet nagyon gyenge.A karakterek szerintem még mindig jók,de ez nagyon unalmas volt így.Sokkal jobb lett volna,ha megismétlik inkább megint az elsõ két rész "történetét".Van + jelenet,ami talán a legviccesebb rész az egész filmben,jobb lett volna,ha úgy kezdõdött volna a film,és ezt is vitte volna tovább.Jah és semmi másnaposság nincs benne.Nagyon csalódott vagyok,ennek így sok értelme volt...
4/10
10 percig az ember még várja a feliratot, de aztán olyan szinten áll át az agy, hogy teljesen mindegy. Persze, egy Robert Downey Jr-t, vagy Mickey Rourke-ot nem néznék felirat nélkül, mert valami rettentõen artikulálnak. 😊
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Egyébként külföldön néhány helyen még rosszabb a helyzet, kérdezd meg CSOCSO-t mennyire szeret moziba járni.
A Side Effects-en pl. 5-en voltunk összesen. Egy mozi(hálózat) ebbõl levonja a tanulságot: feliratos, dráma-krimi-thriller, nem 3D -> kutyát nem érdekli. És igyekszik inkább behozni helyette az éppen aktuális Másnaposokat vagy Nagyfiúkat vagy a faszom tudja, hogy mit néz a tömeg. De ezeket imádják, és bár külföldön sem rózsás a helyzet, itthon még rosszabb!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
(\__/) ( X.x) ( } . { )