[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
United (2011)
"Focibuzi" lévén minden futballal kapcsolatos filmet,doksi filmet igyekszek beszerezni és megnézni,ez a film eddig valamiért kimaradt nekem.
Remek film! A látvány,a zenék,a körités nekem 100%-osan visszaadta az akkori korszakot,megtörtént esetnél ugye a sztori az adott,maximálisan kihozták belőle ami benne volt. David Tennant játszotta Jimmy Murphyt,telitalálat volt,remek alakítás! Bobby Charlton-t játszó színész is nagyon jó volt! Beszippantott a film már a legelején,végig picit nyomasztó volt a hangulata a filmnek,egészen szívszoritó volt nekem. A legvégén amikor a döntőre mennek ki a csapatok,és az edző végignéz a játékosokon,és az elhunytakat látta az új srácokban is,az eszméletlen jó befejezése volt a filmnek,méltó lezárás. Hiányoltam viszont a végén hogy nem mondták be egyesével az elhunyt játékosok nevét,legalább 1-1 képet berakhattak volna az utolsó 1 percre.
8/10