Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Riddick21
Kiket ölt meg Diesel és a csapata?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

zorrobomber
The Fourth Kind

Bár igaz hogy van benne némi parafaktor de egyben sajnos unalmas is. Kliséhegyek, pár gyenge alakítás (konkrétan a hányásra mondtam azt hogy ennél meggyõzõbbet alakítanék én is 😊, és idegesítõ kamerarángatás. Hajszál választ el attól, hogy azt mondjam elpazarolt idõ megnézni. Így hogy nyomkodtam közben a telefont, még talán nem bánom. Sokkal többet ki lehetett volna hozni belõle, ezt az anyagot egy rövidfilm méretûre kellett volna vágni.

3/10

1. rész az csúcs az újdonság szinte, 4 rész kimaradt ez a 6. megnézve egynek elment. jókat nevettem mindenesetre😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Halálosabb iramban 6

Kinõttem már ezekbõl a fizikailag lehetetlen jelenetekbõl😄DD ez még a Dáj Hárdokat is ütötte szürrealisztikában😄 Diesel és a csapat megölt számos embert, de õk a menõk igen, aztán úgy fejezték be (Spoileres), hogy...legyen 7. rész is ááá😄 no comment. Nem tudnak már mit kitalálni.

10/6

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zephyr Retiring
Szvsz errõl teljesen felesleges vitát nyitni.
Ahány ember, annyi ízlés...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elhiszem, hogy neked nem volt akkora szám. Pedig annak idején ez a film csak nehezen volt beszerezhetõ. S ezáltal vártuk is nagyon.. Stílusilag is akkoriban nem sok rap zenei film szaladgált vhs-rõl vhs-re... Az akkori barátokkal sem minden filmben egyezett az ízlésünk. Volt aki a Kobrától esett hasra, volt aki a Kommandótól. Én speciel az Õrült küldetést favorizáltam akkoriban 😊 Ja, meg persze a Házibulit Marceau-val...esetleg még a Profit Belmondo-val... Bár barátok nem vagyunk (s nem is leszünk soha) ez a dolog az ízlésvilág különbségekkel valamilyen fura módon mégis megmaradt 😊

Szóval az Ice Baby is egy mocskosul jó film....számomra... 😊

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

precision
milyen speciális igényeid vannak, holott csak meg kellene nézned a filmet és nem koptatni itt a szádat 😊

Bazinga!

Ez meg a paci másik oldala.

tigeroo
IMYke2.0.0.0
Ez már nekem is sok... ne itt üsd mások száját, hanem menj el moziba és nézd meg...
Hihetetlen...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

precision
nézd már meg azt a nyamvadt filmet vazzeg...

Bazinga!

Tikal
<#szomoru2>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ne mondjátok már, hogy ez akkora csavar, hogy nem lehet elmondani! Nem hiszem el!
Stargatelost intelligensen megoldotta, ti meg csak tépitek a szátokat...

Ha csak úgy tudnátok elmagyarázni, hogy PL: "DarthVader majdnem megöli a saját fiát, de aztán mégsem", azt megérteném, nade ezt a hisztit.

sztem maradjunk annyiban, hogy nem csak a gyógyszereknek lehet mellékhatása. Ez kezdetnek sajnos elég is néhány embernek, hogy napokig gondolkodjon...
Igen, bárányhimlõs lesz Jude Law, és ezért bemegy egy iskolába hogy lemészároljon 324 kisgyermeket, de hirtelen megjelenik Spiderman, és elrepíti Las Vegasba, ahol másnaposan megnézik, ahogy a Skynet az emberek ellen fordul...
Tikal
na, már le is írták neked, hogy mi lesz, így aztán még nagyobb élmény lesz megnézni...<#rolleyes><#falbav>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
baszki, mondom hogy idén a legjobb amit láttam, jó sztori, jó csavarokkal, erre csak tudni akarod mi az , ha gondolod leírom ide, aztán nem lesz semmi értelme hogy megnézd a filmet!!

Blasta
Baszki, egy jo/ertekelheto filmrol van szo amit kb. mindenki meltat, nem kurva mindegy, hogy mi a tortenet ha mukodik? (Nekem amugy egeszeben nezve annyira nem jott be)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tyler1
Snitchben szerintem mindenki jobban játszott Rocknál, legjobb Barry Pepper volt, mint széttetovált, szakállas DEA ügynök. Nagyon alulértékelt színész, pedig rossz alakítást még nem láttam tõle.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

stargatelost
Komolyan ennyire nehéz lenne megnézni a filmet, ahelyett, hogy itt kérdezel feleslegesen? Látszik, hogy érdekel, akkor meg? De tessék:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen, gyilkolni fog, de egyáltalán nem amiatt, amit elsõre gondolnánk. Örülsz?

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Bucser
A mellekhatast egyszeruen meg kell nezni. Nagyon nehez ugy kihangsulyozni, hogy mennyire jo a film ha nem spoilerezel bele. A szineszek jok (meg ha Jude Law nem is kedvencem) a script nagyon jo es a rendezes is kurva jol sikerult. A Jobb fajta Soderbergh filmek koze tartozik.

Amit erdemes tudni rola, hogy semmi sem az aminek latszik benne.

+ eloiteletek nelkul kell leulni megnezni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

IMYke2.0.0.0
Dwayne szépen lassan megtanul színészkedni is.
Ahogy tette a diplomás Arnie és Stallone is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

dartonita
Snitch
Nem sokra tartottam ezt a hustornyot szineszkent,foleg az elozmenyfilmjei miatt(fastNfurious),de egeszen fogyaszthato muvit hoztak ossze vele.Ha nem is kiemelkedo,egyszeri megnezesre teljesen alkalmas film.
6.5/10

Bullet to the head
Stallone bacsi meg mindig kibaszott kemeny,ezt a filmet csak eredeti nyelven szabad megnezni,a faszi hangja olyan mintha a pokol bugyraibol szolna kb.A film nem hagyott bennem tul mely nyomot,de ez a dolog elegge 😊
6/10

Die hard 5
Uristen Brusz 😞
Az elso resztol kezdve az egyik legkedvesebb akciofilm sorozatnak tartottam egeszen idaig.Ez mar a dolog megcsufolasa,nem szabad tovabb alazni a szeriat.Kar,pedig Jai Courtneyt is csiptem a Spartacusban.
2/10

Hot tub-time machine
Unalmas,vontatott,szerintem eleg gagyi film az egesz jo szereposztas ellenere.
Nem javasolt.Mostanaban nagyon szar vigjatekok keszulnek.
4/10

Röviden: ha a mellékhatás bárányhimlõ formájában jelentkezik, akkor a film nem érdekel (akkor sem, ha elkezd gyilkolászni a beteg valami agyi defekt miatt).

precision
amennyi energiát belefektettél, hogy ide írogass, meg amennyi idõbe telt ez már rég megnézted volna a filmet

ez a filmek amiket most láttunk topik nem a filmek amiket még nem láttunk de tudni akarjuk mirõl szól egészen pontosan topik 😛

na mind1. off vége.

Bazinga!

Jó, hagyjuk!

precision
miért akarod tudni elõre, hogy mi lesz? nézd meg aztán annyi... és megtudod.
nem mintha éveket kéne rászánnod az életedbõl 😊

Bazinga!

Csak azért kérdem, hogy klisé, vagy nézhetõ? Mittomén, a mellékhatás az, hogy elkezd gyilkolni? Vagy átalakul mutánssá?

CSOCSO
szerintem botranyos volt a film. Ketszer probalkoztam neki. Elso alkalommal neztem felig es kikapcsoltam mert az itteni hszeket vegigolvasni haromszor is nagyobb szorakozas es jobb kikapcsolodas. A csaj nagyon jo milf. a mellbimbos jelenet egyenesen utott pedig testileg elegge deszka a csaj.
Idõbûnök (2007)

Ez volt aztán az idõutazás magasiskolája.😄 Ritkán látni jó spanyol filmet, de ebben minden lényeges dolog benne volt. Érdemes megnézni és hihetetlen ahogy összefüggenek egymás után az események.

10/9

tutituti
Identity Thief

Kicsit bárgyú,nagyon amcsi de én nevettem rajta párszor.
Kellemes délutáni film 0 tanulsággal de annál több geggel.

Melissa McCarthy énektudása és szövegei +1
Jason Bateman nulllához közelítõ színészi tudása -1

Így lett egy 4 ½ /10 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tomsolo
Nem mert a legjobb milf:

A Side Effectsben Cathrine Zeta Jones, mikor nekiált smárolni...<#gonosz1>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Blasta
Valasz erre ment

Blasta
Mocskosul, elmondhatatlanul szar film, mocskosul jo zenékkel, a Get with it nekem orok klasszikus funky/rap a mai napig

fogadjunk, hogy ezt a filmet az rendezte, aki a 40 éves szüzet😄

ez a poszt biza megér egy böszme nagy zöld +t, mivel a hölgy nálam is nagyon ott van a toppon 😊

stargatelost
This is 40 (2012)

OMG, Leslie Mann annyira gyönyörû, hihetetlenül szép arca van és tökéletes alakú milf. <#szeret> Régóta a kedvencem, és évrõl évre egyre szebb. A film maga tök kellemes volt, igazából simán elnéztem volna tovább is. Jöhetne egy második rész. A Lost-ért meg külön plusz pont 😄 😄

7/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Seth
Hát pont ezt kérdem én is😄.
Te azt kérdezted van e magyar felirat, én meg azt hogy van e angol,eredeti nyelvû verzió😊 Nekem már az elég volna, mivel oroszul nem tudok,de az angol megy 😊

PSN ID.: Beegabor

Zephyr Retiring
Ice Baby.
Egy vidám hangulatú kis film Janusz Kaminski kezei közül<#eljen>
Ugye Õt nem kell bemutatni senkinek sem itt?
Durván 20 éve láttam utoljára..
És ami a filmbõl a címe ellenére kimaradt (katt)<#vigyor>
Mocskosul 10/10<#mf1>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

k0trapali
Van olyan? Én oroszt találtam csak, de akkor ezek szerint bamba vagyok!
sz4bolcs
Nekem inkább az jött le, hogy "betegek".

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Seth
és angol szinkronos verzió ? 😊

PSN ID.: Beegabor

k0trapali
Dyatlov incidenses filmhez van már magyar felirat vagy szerkeszti már valaki hozzá? Nagyon kíváncsi vagyok már rá!
Hansel and Gretel / Boszorkányvadászok

A skandináv rendezõ elõzõ filmjébõl 20 percet bírtam tekerés nélkül, pedig nem áll távol tõlem a horrorvígjáték mûfaj. Tommy Wirkola ezúttal nagyobb költségvetést, ismertebb arcokat kapott, és a Jancsi és Juliska totális újragondolásának feladatát.

Bár abszolút komolytalan, véres blõdli az egész, valahogy mégis jól szórakoztam, és ezúttal eszem ágában sem volt a távirányítóhoz nyúlni. Sablonos a történet, gagyik a szövegek, a trükkök sem állják meg helyüket mindenhol: de a lényeg, a hangulat elkapott.

10/6

ui: Boszorkányos filmeket a mozikba! A rengeteg zombis, vagy a langyos vámpíros történetek után azt hiszem már igazán lehetne egy kis létjogosultsága a témának.
A 23-ik században is erõsek a jogvédõk, szóval azért kellett felvenni a hajóra. 😊 Elõször a gépházba akarták de perrel fenyegetõzött az elnyomása miatt és mivel Csillagflottának nem hiányzott egy per a nyakukba (amiben õk lennének a rasszisták) inkább engedtek neki és a hídra rakták. 😊
Star Trek-Sötétségben

- sovány történet, remek (sci-fi)akció-jelenetek és jók a színészek a fõbb szerepekben.

Viszont számomra a legnagyobb hiba, hogy bio-díszletként betettek az Enterprise hídjára egy kopasznak tûnõ, kék tüsi hajúra festett, undorító transzvesztita külsejû, néger nõt. <#falbav> A látvány teljesen kizökkentett a film történetébõl, mivel ott ült közvetlen Sulu mellett, majd minden sittben benne volt ami a hídon játszódott !
Ráadásul a nyomorultnak még neve sem volt, meg rendes szövege sem. Csak ilyen hogy: " Jaj-jaj, baj van kapitány ! " Elfogyott az energia ! " vagy valami hasonló.
Hát szóval borzalmas látvány volt ez a fétis klub-szökevény.
Lehetett volna helyette rendes humanoid-szerû földönkívüli mutáns lény !
Nagyon remélem, hogy a Star Wars VII-ben ilyen tüsi hajú transzvesztiták nem lesznek.

Amúgy a filmet 8/10-re értékelem, mivel a 2009-es Star Trek-nek anno jobb történetet sikerült írni. Szerintem.
tomsolo
Pedig full idióták voltak, kb a Prometheus tudósaihoz hasonló értelemmel rendelkeztek a tudósok.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tikal
ne akarj semmit tudni a filmrõl és nézd meg, garantált élmény! Idén a legjobb movie amit láttam! 😊

sz4bolcs
Érdekes ezt olvasni a Splice-rõl. Amennyire emlékszem rá, nekem egész jól átjött a szereplõk motivációja ahhoz, hogy ne csak egy saját morális szûrõn keresztül nézzem a filmet, hanem egondolkodtasson.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Srácok, aki látta:
Lehet tudni, hogy a SideEffects filmben mi a mellékhatás? Vagy az Spoiler?

<#eljen>