Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Bár igaz hogy van benne némi parafaktor de egyben sajnos unalmas is. Kliséhegyek, pár gyenge alakítás (konkrétan a hányásra mondtam azt hogy ennél meggyõzõbbet alakítanék én is 😊, és idegesítõ kamerarángatás. Hajszál választ el attól, hogy azt mondjam elpazarolt idõ megnézni. Így hogy nyomkodtam közben a telefont, még talán nem bánom. Sokkal többet ki lehetett volna hozni belõle, ezt az anyagot egy rövidfilm méretûre kellett volna vágni.
3/10
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Kinõttem már ezekbõl a fizikailag lehetetlen jelenetekbõl😄DD ez még a Dáj Hárdokat is ütötte szürrealisztikában😄 Diesel és a csapat megölt számos embert, de õk a menõk igen, aztán úgy fejezték be (Spoileres), hogy...legyen 7. rész is ááá😄 no comment. Nem tudnak már mit kitalálni.
10/6
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ahány ember, annyi ízlés...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval az Ice Baby is egy mocskosul jó film....számomra... 😊
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Bazinga!
Hihetetlen...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Stargatelost intelligensen megoldotta, ti meg csak tépitek a szátokat...
Ha csak úgy tudnátok elmagyarázni, hogy PL: "DarthVader majdnem megöli a saját fiát, de aztán mégsem", azt megérteném, nade ezt a hisztit.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Amit erdemes tudni rola, hogy semmi sem az aminek latszik benne.
+ eloiteletek nelkul kell leulni megnezni.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ahogy tette a diplomás Arnie és Stallone is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem sokra tartottam ezt a hustornyot szineszkent,foleg az elozmenyfilmjei miatt(fastNfurious),de egeszen fogyaszthato muvit hoztak ossze vele.Ha nem is kiemelkedo,egyszeri megnezesre teljesen alkalmas film.
6.5/10
Bullet to the head
Stallone bacsi meg mindig kibaszott kemeny,ezt a filmet csak eredeti nyelven szabad megnezni,a faszi hangja olyan mintha a pokol bugyraibol szolna kb.A film nem hagyott bennem tul mely nyomot,de ez a dolog elegge 😊
6/10
Die hard 5
Uristen Brusz 😞
Az elso resztol kezdve az egyik legkedvesebb akciofilm sorozatnak tartottam egeszen idaig.Ez mar a dolog megcsufolasa,nem szabad tovabb alazni a szeriat.Kar,pedig Jai Courtneyt is csiptem a Spartacusban.
2/10
Hot tub-time machine
Unalmas,vontatott,szerintem eleg gagyi film az egesz jo szereposztas ellenere.
Nem javasolt.Mostanaban nagyon szar vigjatekok keszulnek.
4/10
ez a filmek amiket most láttunk topik nem a filmek amiket még nem láttunk de tudni akarjuk mirõl szól egészen pontosan topik 😛
na mind1. off vége.
Bazinga!
nem mintha éveket kéne rászánnod az életedbõl 😊
Bazinga!
Ez volt aztán az idõutazás magasiskolája.😄 Ritkán látni jó spanyol filmet, de ebben minden lényeges dolog benne volt. Érdemes megnézni és hihetetlen ahogy összefüggenek egymás után az események.
10/9
Kicsit bárgyú,nagyon amcsi de én nevettem rajta párszor.
Kellemes délutáni film 0 tanulsággal de annál több geggel.
Melissa McCarthy énektudása és szövegei +1
Jason Bateman nulllához közelítõ színészi tudása -1
Így lett egy 4 ½ /10 😊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A Side Effectsben Cathrine Zeta Jones, mikor nekiált smárolni...<#gonosz1>#gonosz1>
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
OMG, Leslie Mann annyira gyönyörû, hihetetlenül szép arca van és tökéletes alakú milf. <#szeret>#szeret> Régóta a kedvencem, és évrõl évre egyre szebb. A film maga tök kellemes volt, igazából simán elnéztem volna tovább is. Jöhetne egy második rész. A Lost-ért meg külön plusz pont 😄 😄
7/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Te azt kérdezted van e magyar felirat, én meg azt hogy van e angol,eredeti nyelvû verzió😊 Nekem már az elég volna, mivel oroszul nem tudok,de az angol megy 😊
PSN ID.: Beegabor
Egy vidám hangulatú kis film Janusz Kaminski kezei közül<#eljen>#eljen>
Ugye Õt nem kell bemutatni senkinek sem itt?
Durván 20 éve láttam utoljára..
És ami a filmbõl a címe ellenére kimaradt (katt)<#vigyor>#vigyor>
Mocskosul 10/10<#mf1>#mf1>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
A skandináv rendezõ elõzõ filmjébõl 20 percet bírtam tekerés nélkül, pedig nem áll távol tõlem a horrorvígjáték mûfaj. Tommy Wirkola ezúttal nagyobb költségvetést, ismertebb arcokat kapott, és a Jancsi és Juliska totális újragondolásának feladatát.
Bár abszolút komolytalan, véres blõdli az egész, valahogy mégis jól szórakoztam, és ezúttal eszem ágában sem volt a távirányítóhoz nyúlni. Sablonos a történet, gagyik a szövegek, a trükkök sem állják meg helyüket mindenhol: de a lényeg, a hangulat elkapott.
10/6
ui: Boszorkányos filmeket a mozikba! A rengeteg zombis, vagy a langyos vámpíros történetek után azt hiszem már igazán lehetne egy kis létjogosultsága a témának.
- sovány történet, remek (sci-fi)akció-jelenetek és jók a színészek a fõbb szerepekben.
Viszont számomra a legnagyobb hiba, hogy bio-díszletként betettek az Enterprise hídjára egy kopasznak tûnõ, kék tüsi hajúra festett, undorító transzvesztita külsejû, néger nõt. <#falbav>#falbav> A látvány teljesen kizökkentett a film történetébõl, mivel ott ült közvetlen Sulu mellett, majd minden sittben benne volt ami a hídon játszódott !
Ráadásul a nyomorultnak még neve sem volt, meg rendes szövege sem. Csak ilyen hogy: " Jaj-jaj, baj van kapitány ! " Elfogyott az energia ! " vagy valami hasonló.
Hát szóval borzalmas látvány volt ez a fétis klub-szökevény.
Lehetett volna helyette rendes humanoid-szerû földönkívüli mutáns lény !
Nagyon remélem, hogy a Star Wars VII-ben ilyen tüsi hajú transzvesztiták nem lesznek.
Amúgy a filmet 8/10-re értékelem, mivel a 2009-es Star Trek-nek anno jobb történetet sikerült írni. Szerintem.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Lehet tudni, hogy a SideEffects filmben mi a mellékhatás? Vagy az Spoiler?