1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kongy
    Amerika Kapitány 2

Vártam már ezt a filmet, az előzetesek miatt (ugye liftes trailer elég rendhagyó lett, más kérdés, hogy a fasza jelenetet lelő...). Ugye az első részt annó nem néztem meg moziban, de nem is bántam meg, mert annyira nem is tetszett. De alapjában véve szeretem a Marvel filmeket, más kérdés, hogy Amerika Kapitányt tartom a leggyengébb láncszemnek a Bosszúállók között. Na, de ebben a filmben azért akciózott rendesen, és azt mondom van létjogosultsága a csapatban.

Voltak nagyon epic jelenetek, a szó szoros értelmében, szinte egy percig sem unatkoztam. A főellenség is jól ki volt találva szerintem, a CGI nagyon ott volt mint mindig a Marvel filmekben, a fináléban a végére már sok volt az a töménytelen mennyiségű robbanás. :D 3D-ben néztem meg, mert az ment akkor, amikor ráértem, de igazából kb semmit nem ad hozzá a filmhez, ami enélkül is látványos, és izgalmas volt.

Csak azt nem értem mit esznek az emberek ezen a Scarlett Johansson-on, nekem nem igazán jön be, és még színészi játékra sem mondanám, hogy nagy ász. Valahogy buta p.csa feje van nekem... Chris Evans viszont nagyon feszített ebben a filmben is, nem maradt ki a koszos atléta se (hupsz spoiler :D).

Szóval összességében jó film volt, moziban nézzétek meg szerintem, mert megéri, már csak a látvány miatt is. CGI-ban a Marvel filmek magasra tették a lécet, az biztos.. :) 8/10