[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
frozen
magyar szinkronnal néztem, a betétdalok hozták a minőséget amolyan diznisen, de nemjött be ez a vonal, azthittem grandiózusabb lesz a történet. a csajról nem tudjuk miért van ez az ereje, meghalnak a szülők 1 pár másodperces jelenetben, antagonista úgy igazán nincs is, nincs sem katarzis, sem semmi. trollok mi az istennek kellettek bele, te jó ég el nem tudom képzelni. csak viszik előre a dalokhoz a filmet, kb. ez a felépítése is, ez így nagyon furcsa elegy volt... mint egy homogén tejberizs az egész mű, az elejétől a végéig ugyan azon a pulzusszámon fut, majd hopp: na akkor itt amúgy vége lesz.
pozitívum hogy végre viszont itt a disney hercegnők már fejlődtek: a "nem mehetsz hozzá valakihez akit most ismertél meg" azért mekkora jó fricska már :) tetszett. okosabb lett az egész mű, végre nem csak egy egyszerű szerelmi történet, hanem a szeretetről-családról szól.
a hóember és a szarvas is hozta a kawai faktort.
nekem még mindig a pocahontas és a lion king a kedvencem.
de! nem volt ez rossz annyira, legalább edződöm ha kis gyerekem lesz végig tudom majd ülni az ilyeneket. hajrá dizni jó lesz ez.