Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát fognak kapni azok is esélyt 😊
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Kíváncsiságból azért végigszenvedtem. Pár gyenge poént leszámítva: <#levele>#levele>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
A medve nem játék.
"- nem veszed észre, hogy amit teszel nem több, mint csupán egy csepp a végtelen tengerben?
- és mi lenne a tenger, ha nem cseppek sokasága?"
/nem idéztem pontosan/
Akinek tetszik ez a film, ajánlom a Fish Story c. filmet, igaz csak angol felirattal találtam idáig meg, mert egy japán produkcióról beszélünk.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Ez nagyrészt vágásból és néhány átszinkronizált párbeszédbõl kihozható! 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ugyanolyan stílusjegyük, mint a hálivúdiaknak a filmek eleji konfliktus feloldása a végén, európai szemmel szégyellhetõ helyzetben, de ottaniaktól tapsot, éljenzést kiváltó feloldással átvágva a gordiuszi- és logikai csavarokat.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nyilván, hogy ez legjobban a puruttya mozikban csapódik le mivel a legtöbb filmmel pénzt akarnak keresni, ettõl függetlenül azért lehet nézni jó filmeket csak nem biztos, hogy Hollywoodtól kell várni a megoldást - bár például a Side Effects egy üdítõ színfolt a mostani filmpalettájukon.
Érdekes egyébként, hogy a hindi filmek mennyire jönnek fel elég csak a Singham-re viccesen komoly jelenteire gondolni vagy a Kahaanira ami egy egész torokszorítóra sikerült alkotás - persze aki elvbõl nem néz ilyet mert fúj indiai/ázsiai/nemangol annak hiába is mesélek errõl (pls. no offense).
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A mozi mindig is a lehetõ leglátványosabban megvalósítható filmeken alapult. (Nem csoda, mert ez az amiben felül tud múlni minden más médiát) Csak most az új technológiáknak köszönhetõen elértünk oda, hogy a leglátványosabban megvalósítható filmek már nem ugyanazok mint pártíz évvel ezelõtt.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
A stúdiók biztosra mennek a nagy, de csekély mûvészi értéket képviselõ blockbusterekkel, a nézõk meg közönyösen tudomásul veszik, hogy csak egyféle film kerül a mozikba.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
a kevesebb több lett volna
Bazinga!
Az a lényeg, h a filmnek van egy lineáris és egy nemlineáris cselekménye. A második nézés után jöttem rá, h az elsõ megtekintéskor túlságosan a nemlineáris értelmezésre koncentráltam, és ezért volt nagy csalódás elõször.
Vesszek meg, de nem értem a film lényegét. Pedig szeretem és szoktam is érteni az ilyen elgondolkodtató filmeket, de ebben nem találom a kapcsolatot az egyes idõsíkok között... :S
6/10
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
"...Pont az derül ki belõle, hogy az átlag nézõnek mennyire tetszett egy tízes skálán az adott film..."
vagy "...filmszeretõ emberek véleményét tükrözi..."
Az elõbb leírtam, de akkor még egyszer:
Értelem szerûen az iMDB nem a teljes népesség véleményét, hanem a filmszeretõ emberek véleményét tükrözi. Ez kb olyan, mint a tényleges pártválasztók vs választóképes polgárok halmaz. Melyik réteg is fog számodra érdekesebb adatot szolgáltatni?! Na ugye!
ezért is tudom kijelenti, hogy az imdb nem használható arra, hogy az átlagember ízlését felmérje
sztem nézz utána kicsit, hogy mi a statisztika alapja, ami ha szar, szart sem ér az egész rendszer. Kezd a sokaságra jellemzõ mintavételezéssel.
10 emberbõl 9 azt sem tudja, hogy mi az az iMDB! A maradék meg filmbuzi, és totál leszarja, hogy egy film hány pontos, ha érdekli, akkor is megnézi, és majd eldönti, hogy neki mennyire volt érdekes.
Az iMDB-nek nagyjából annyi haszna van, hogy az ilyen meddõ vitákat (Nolan) aránylag könnyen el lehet dönteni, hiszen egy aránylag jól meghatározható adatról beszélünk. X ember szerint a film Y pontos. Ha X és Y magas szám, a film annyira nem lehet rossz, max néhány ember akkora filmesztéta, hogy még az élõ fába is bele tud kötni.
Ennyi a véleményem az egészrõl, és szerintem kár is tovább ragozni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Persze nem fed fel mindent, de elég jó ismertetõ arról hogyan is müködik...
Nemtom értheto-e.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ezzel hatalmas baromságot mondtál, mert pont STATISZTIKAILAG ér sokat az iMDB. Pont az derül ki belõle, hogy az átlag nézõnek mennyire tetszett egy tízes skálán az adott film. Ha nem tudod, mint jelent a szó, STATISZTIKA, ne beszélj hülyeséget.
Amúgy a Saints egyik kedvencem😊
akkor sem ismernének fel egy "cool" filmet, ha szembejönne az utcán és pofáncsapná az ottani überkritikusokat egy baseballütõvel.
ha valami a "nép" szerint populáris, és ott is szép magas értékelést kap, abból lehet ítélni, de a negatív kritikáik kb szart se érnek.
egyszerûbb ha az ember a köznép hangjára hallgat, mert ha valaki veszi a fáradtságot, h írjon egy pár sort egy általa látott filmrõl, az már remélhetõleg nem beszél ordas nagy baromságokat, vagy ha igen, mások úgy sem fognak vele egyet érteni.
...ami szép és jó, elméletben. kár, h nem nagyon van ilyenekkel foglalkozó fórum, és az imdb-t a kétlábú erõteljesen baszhassa, mert minden filmnél fog 10/10-es kritikát találni, teljesen mindegy mekkora fos - persze lehet találni értelmeset is, csak nehéz kikaparni az aranyat egy vödör szarból...
"The trees move. Do you not see it?"
de várjunk csak, az imdb is nagyjából ezt hozta, nem? ...
Maradjunk annyiban, hogy mindig a saját véleményünk az igazi, mindenki más hülye <#nevetes1>#nevetes1>
Nem tudom, hogy nézi a kort, szerintem az lenne a logikus ha a szavazás idõpoontjában nézné az életkort.
Nem tudunk mást felhozni, csak az imdb-t ezért jön elõ mindig, evvan 😊
az én álláspontom, hogy az imdb szart sem ér statisztikailag és mint hivatkozási pont, ezért nevetségesnek tartom amikor felhozzák
http://konteo.blogrepublik.eu/2011/11/12/a-djatlov-incidens-ujratoltve/
Halálhegy: A Djatlov-rejtély
Ha nem nézed az 1 pontot dobálókat, ez a film akkor sem áll jól, sem a tinik, sem a 20-as 30-as korosztályban.
az izlések változnak, ezt nem vitatja senki, de ne mondjuk már azt, hogy ma már csak azért áll jól egy film az imdb-n mert a tinik nyomkodják a gombot... a TDK-nál rnegetet 18 év alatti szavazat van, de még több a 20 30as korosztályban és 8 és 8.5 körül vannak a pontok.
Shawsank Redemption-nél se látok sok tinit, és ha 10 pontosokat nem számolom az a film akkor is nagyon jól áll a 30-as, 40-esek körében is
az lényegtelen, hogy miért értékelnek másként DE ami tuti, hogy másként értékelnek, mást szeretnek. De nemcsak a filmek terén, lsd. pl: zeneipar
Aki ezt nem látja "vak"
Azt meg ha benyeled, hogy Alkonyatra szavazók közül is az összes látta a filmet és ugyanez áll a Remény rabjaira az a te bajod. Ne légy naiv
Nagy összegben mernék fogadni, hogy az Alkonyatra 1/10 nyomó többsége nem is látta a filmet, csak ellen hypeoló valószínû, kamasz fiú.
Ahogy a 10/10 Remény rabjait se látta mindenki, csak TDK ellen hyepoló volt amikor TOP1 volt.
http://www.youtube.com/watch?v=r25ZUxTURis
Gyengus nagyon gyengus! Már az elején amikor megláttam a repkedõ páncél darabokat és a maszk része amikor... úristen! Na nálam már ott leírta magát. Semmi vasemberkedés nem volt a filmben! Ez a hülye tûztestõ istennyila bomba emberek is... vicc. Mandarin na... 1. rész nagy kedvenc, a 2. is elmegy, de ez harmat gyenge!
csak ugy mellékesen megjegyzem elkezdték leadni feliratosan 10 perc után észrevették, hogy hoppá ez szinkronos vetítés... cöh