1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Synchronous
    Blood glacier (2013)

A rendező le sem tagadhatná hogy megfogta J. Carpenter 82-es "The Thing"-je, mivel erőteljes hasonlóságok figyelhetők meg a két film között, annyi eltéréssel hogy itt a történet az Alpokban játszódik. A helyválasztás remek, szépek a tájak, a szereplők is nagyjából rendben vannak, és persze a fő attrakció a borzadályos biológiai parazita amely bármilyen DNS-ből képes fosatós állatkákat kotyvasztani.
    Kár, hogy semmi nem emeli ki a filmet a középszerűségből, és bár hozta azt a színvonalat amit tőle vártam, elég vontatottan indul be, de később azért felpörögnek az események.

A kreatúrák elég változatosak, bár egy-egy résznél fogtam a fejem hogy milyen blődségek sikeredtek ki a veszélyes találkozásokból. És persze jó Thing koppintáshoz hűen ebben is van kutya, meg helikopter, sőt egy résznél még egy Nyolcadik utas-os kikacsintás is belefért.

Ha össze kéne hasonlítanom a Thing-el, szerintem nem lett olyan jó mint az, de ahhoz viszonyítva hogy osztrák filmről van szó, kitettek magukért a készítők. Viszont még egyszer már nem nézném meg.

6/10